18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bayern München – Bayer Leverkusen: Odds og optakt den 20. april 2021

Bayern München tager mod Bayer Leverkusen i Bundesligaens femtesidste runde. Værterne topper ligaen og har syv point ned til nummer to, mens Bayer Leverkusen fra 6. pladsen har seks point op til Champions League-pladserne. Men de har næppe råd til mange nederlag i de sidste fem runder. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – Bayer Leverkusen. Der er kampstart tirsdag d. 20. april 2021 kl. 20:30. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

GÅ TIL


Bayern München – Bayer Leverkusen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret: 11° og meget, meget lidt vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 00:11.


Optakt til Bayern München – Bayer Leverkusen: Skader, karantæner og startopstillinger

En helt igennem professionel indsats på banen var Bayern Münchens reaktion på at ryge ud af Champions League efter to kvartfinaler mod PSG. De tog til tabellens nummer tre, Wolfsburg, og vandt 3-2, og da RB Leipzig allerede fredag smed to point hjemme mod Hoffenheim, så er Bayern München igen syv point foran nærmeste forfølger. Det ser lovende ud i jagten på endnu et tysk mesterskab. Til gengæld er det en anelse interessant, hvad der sker nu, hvor træner Hans-Dieter Flick har meldt ud, han ikke fortsætter i klubben efter sommerferien. Nogen mener, han går målrettet efter jobbet som tysk landstræner. Andre at han er frosset ud som følge af det anspændte forhold til sportschef Hasan Salihamidzic. Spillerne har været meget begejstrede for træner Flick, så spørgsmålet er, om der kommer en form for reaktion. Det vil dog være ekstremt u-Bayernsk, hvis reaktionen er noget som helst andet end at gøre rent bord i sæsonens sidste fem kampe. Men det vil vise sig. Første indikation får vi tirsdag aften.

For Bayer Leverkusen kommer næppe for at overgive sig uden kamp. De har hårdt brug for point for at sikre europæisk bold på lidt højere niveau end den nye Conference League næste sæson. Og selv om de vel ikke kan siges at have forvaltet deres europæiske deltagelse godt i denne sæson med exit i Europa Leagues 1/16-finaler mod schweiziske Young Boys, vil det helt sikkert være en stor bét for dem, hvis de ikke kvalificerer sig i det mindste til Europa League i den kommende sæson. Men de kan stadig nå det, og de har både Dortmund på 5. pladsen og Frankfurt på 4. pladsen i de kommende runder, så de kan selv gøre en masse for at lukke hullet og overhale de to hold foran dem i køen. Men de kan næppe tåle nederlag i dette opgør, for mens de altså gæster Allianz Arena har rivalerne hjemmekampe mod henholdsvis Augsburg og Union Berlin. Kommer Bayer Leverkusen ni point efter med fire kampe igen, ser det svært ud. Så de må jagte en eller anden form for udbytte i München.

Bayern München:

 • Niklas Süle (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Lucas Hernandez (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Corentin Tolisso (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Douglas Costa (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Serge Gnabry (Kant, Fast) – COVID-19
 • Robert Lewandowski (Angreb, Fast) – Skadet

Bayer Lerkusen:

 • Santiago Arias (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Lars Bender (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Timothy Fosu-Mensah (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Julian Baumgartlinger (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Florian Wirtz (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Emrehan Gedikli (Angreb, Reserve) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Musiala; Sané, T. Müller, Coman; Choupo-Moting.

Bayer Leverkusen forventet startopstilling: Hradecky; Tah, S. Bender, Tapsoba; Frimpong, Palacios, Aranguiz, Sinkgraven; Diaby, Bailey; Schick.

Odds på Bayern MünchenBayer Leverkusen

Oddsene på kampen afslører, at bookmakerne holder udeholdet som favoritter til opgøret.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Bayern München vinder snæver sejr

Det kan måske godt ske, man lader sig forblænde af alt det, der foregår uden for Bundesligaen og uden for banen for Bayern München for tiden. Exit fra Champions League. Stadig uden Robert Lewandowski. Og træner Hans-Dieter Flick, der er i strid med klubbens sportschef og ikke fortsætter som træner efter sommerferien. Men. Det ændrer ikke på, at holdet fører Bundesligaen med syv point til nummer to, og at de seneste syv kampe har givet seks sejre og en uafgjort. Formen er egentlig slet ikke så ringe. I de to seneste udekampe har Bayern München slået nummer to og nummer tre i tabellen. Her får de besøg af nummer seks. Det burde ikke skræmme dem.

Det gør det sikkert heller ikke. Slet ikke, hvis de kigger på gæsternes form på udebane. De har hentet en sejr i de seneste syv Bundesligakampe væk hjemmefra. Inklusive modstandere som Augsburg, Hertha Berlin og Hoffenheim. Ganske vist vandt Bayer Leverkusen, da de gæstede Allianz Arena i november 2019, men de tre besøg før det blev alle tabt med mindst to overskydende mål.

I de fem kampe uden Robert Lewandowski har Bayern München scoret otte gange. Nok til at give dem tre sejre, en uafgjort og et nederlag. Og nok til at de nok skal besejre Bayer Leverkusen her, men det behøver dog ikke blive til en kæmpe sejr. Faktisk tror anbefalingen, det ender med sejr på præcis ét mål til værterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
4,35
EH (0-1) X
Besøg Cashpoint *


Bayern München – Bayer Leverkusen: Statistik, topscorer og H2H

 • Bayern München topper Bundesligaen efter 29 runder med 68 point.
 • Statistikken for sydtyskerne siger 21-5-3 og scoren 83:38. Hjemme på Allianz Arena har de 10-4-0 og 51:19.
 • Bayer Leverkusen er på tabellens 6. plads med 47 point for 29 kampe.
 • Den samlede statistik for Die Werkself er 13-8-8- og målscoren 48:32. På udebane er det blevet til 7-4-4 med målforskellen 30:20.
 • Bayern Münchens topscorer er trods skade Robert Lewandowski, der står i stampe på 35 sæsonscoringer. Næste bud på listen er Thomas Müller, der har scoret 10 gange i sæsonen.
 • Hos Bayer Leverkusen er det Lucas Alario med 10 pletskud, der er topscorer. Han følges dog meget tæt af tjekkiske Patrik Schick med 9 mål.
 • Seneste møde var 19. december 2020 i Leverkusen i et opgør, hvor Patrik Schick bragte værterne på 1-0, men Robert Lewandowski udlignede før pausen og scorede sejrsmålet langt inde i overtiden og sikrede udesejr på 2-1.
 • 30. november 2019 finder vi seneste møde i München, og dengang stak Leverkusen af med alle tre point efter 2-1-sejr.Expected Goals: Bayern München vs. Bayer Leverkusen – de seneste tre kampe

Bayern MünchenResultatxGBayer LeverkusenResultatxG
Wolfsburg –
Bayern München
(2-3)0,85
3,06
Leverkusen –
Köln
(3-0)1,13
1,57
PSG –
Bayern München
(0-1)2,04
2,15
Hoffenheim –
Leverkusen
(0-0)0,08
0,46
Bayern München –
Union Berlin
(1-1)1,04
1,17
Leverkusen –
Schalke
(2-1)0,84
0,70
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Live stream Bayern München – Bayer Leverkusen d. 20. april 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Bundesligaen? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar