18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bayern München – Bayer 05 Leverkusen: Odds og optakt den 30. september 2022

Jamal Musiala er topscorer for Bayern München efter syv Bundesligarunder. (Foto: Bildbyrån)

De tyske rekordmestre fra Bayern München tager fredag aften mod Bayer 05 Leverkusen. Det er to mandskaber i modvind. Bayern München er skuffende nummer fem i tabellen, og de har ikke vundet de seneste fire kampe i ligaen. For gæsterne ser det endnu værre ud. De har blot én sejr i sæsonens første syv kampe, og de roder rundt i betænkelig nærhed af nedrykningszonen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – Bayer 05 Leverkusen. Der er kampstart fredag d. 30. september 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Bayern München – Bayer 05 Leverkusen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Arena, München, Tyskland
Vejret: 10° og svag vind

Optakt til Bayern München – Bayer 05 Leverkusen: Skader, karantæner og startopstillinger

Det så ellers forrygende ud i sæsonens første kampe. 5:3 over RB Leipzig i Super Cuppen. Tre sejre på stribe i Bundesligaen og scoren 15:1. Men så kom den evige kæp i hjulet fra Borussia M’Gladbach, og det blev en uafgjort. Ude mod det formstærke tophold fra Union Berlin gav også en uafgjort. Og så blev det endnu værre. 2:2 hjemme på Allianz Arena mod VfB Stuttgart og senest 0:1 ude mod FC Augsburg. 

Der er ikke noget at sige til, hvis temperaturen er steget i de moderigtige bukser hos træner Nagelsmann. Godt nok vandt de mesterskabet sidste sæson, men exit fra Champions League allerede i kvartfinalen og så mod spanske Villarreal? Det er uacceptabelt. Nagelsmann kan måske glæde sig over, at det i årets CL-gruppe er gået glimrende med 2:0-sejre mod Inter og FC Barcelona i de første to kampe. Men nu skal de tilbage på vindersporet i Bundesligaen også. 

Bayer 05 Leverkusen drømmer helt sikkert også om bedre tider. Sidste sæsons bronzevindere indledte sæsonen med fire nederlag på stribe inklusive et ydmygende pokalexit mod Elversberg fra 3. Liga. Det ser stadig skrøbeligt ud, men de har dog spillet de seneste to ligakampe uafgjort, mens de i Champions League slog Atletico Madrid 2:0 hjemme på BayArena. 

Om det så er nok til at afblæse krisen, vil vise sig. Det er i hvert fald næppe i denne kamp, de for alvor skal satse på fuld gevinst. Udfordringen for træner Gerardo Seoane er, at han meget snart skal vise noget, hvis ikke alle de positive minder fra sidste sæson skal viskes ud.

De kommende kampe ser alvorlige ud. På tirsdag møder de FC Porto, og før returkampen en uge senere er der bundkamp i Bundesligaen mod Schalke 04. Vinder Bayer 05 Leverkusen ikke mod Schalke 04, ligner det en lang sæson i den falske ende af tabellen.


Bayern München:

  • Lucas Hernandez (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Bouna Sarr (Back, Reserve) – Skadet
  • Kingsley Coman (Kant, Fast(Reserve) – Tvivlsom


Bayer 05 Leverkusen:

  • Andrey Lunev (Mål, Reserve) – Skadet
  • Exequiel Palacios (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Florian Wirtz (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Karim Bellarabi (Kant, Reserve) – Skadet
  • Amine Adli (Kant, Reserve) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, de Ligt, Davies; Kimmich, Goretzka; Musiala, Sané; T. Müller, Mané.

Bayer 05 Leverkusen forventet startopstilling: Hradecky; Kossounou, Tah, Tapsoba; Frimpong, Andrich, Demirbay, Hincapie; Diaby, Hudson-Odoi; Schick.


Odds på Bayern München – Bayer 05 Leverkusen

Hos bookmakerne er Bayern München klare favoritter. 


Odds-forslag: Bayern München vinder, og der falder mange mål

Det er væltet ind med mål, når de to mandskaber er mødtes i nyere tid. De seneste 12 indbyrdes dueller har budt på i alt 52 scoringer. Det er et snit på nydelige 4,33 mål per kamp. Bayern München har stået for de fleste, for scoren i de 12 kampe siger 35:17 i sydtyskernes favør. Ni sejre til Bayern München og en uafgjort. Sølle to sejre til Bayer 05 Leverkusen. 

Der er heller ikke meget, der tyder på, de får noget med denne gang. Ganske vist er Bayern München noget vaklende for tiden. Men gæsterne vakler jo desværre for dem endnu mere. Selv om en del har været på opgaver med diverse landshold, må det alligevel have været et kærkomment afbræk for Nagelsmann og Co, der forhåbentlig for dem har brugt tiden til at genfinde den flydende og målrige mojo.

Anbefalingen er overbevist om hjemmesejren. Og vi tror på, der falder en del mål i opgøret. Om Bayern München skal gøre hele arbejdet selv, eller om gæsterne også deltager, er vi i tvivl om, men buddet er i hvert fald hjemmesejr og mindst de sædvanlige fire scoringer i kampen, som de to mandskaber har fået en fin vane med. Også selv om forårets duel noget usædvanligt kun bød på to scoringer i et 1:1-opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,09
Bayern München PLUS Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Bayern München – Bayer 05 Leverkusen: Statistik, topscorer og H2H

  • Bayern München er nummer 5 i Bundesligaen efter 7 runder, der har givet 12 point.

  • Bayern Münchens statistik er 3-3-1, og målscoren lyder på 19:6.

  • Bayer 05 Leverkusen indtager 15. pladsen i tabellen efter 7 kampe, hvor de har fået 5 point.

  • Tallene for Bayer 05 Leverkusen siger 1-2-4, mens målforskellen er 9:12.

  • Bayern Münchens topscorer med 4 træffere er Jamal Musiala.

  • Hos Bayer 05 Leverkusen har Kerem Demirbay nettet 3 gange, og det er mest af alle på holdet.


Expected Goals: Bayern München vs. Bayer 05 Leverkusen de seneste tre kampe:

Bayern MünchenResultatxGBayer 05 LeverkusenResultatxG
FC Augsburg – Bayern München (1-0) 1,92 – 1,87Bayer 05 Leverkusen – Werder Bremen(1-1) 2,51 – 2,13 
Bayern München – FC Barcelona (2-0) 1,33 – 2,88Bayer 05 Leverkusen – Atletico Madrid (2-0) 2,68 – 1,32 
Bayern München – VfB Stuttgart (2-2) 2,73 – 1,02 Hertha Berlin – Bayer 05 Leverkusen(2-2) 2,24 – 1,78 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bayern München – Bayer 05 Leverkusen?

Bayern München – Bayer 05 Leverkusen spilles fredag den 30. september 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Bayern München – Bayer 05 Leverkusen?

Bayern München – Bayer 05 Leverkusen spilles på Allianz Arena i München i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar