18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt: Odds og optakt den 24. april 2021

Bundesligaens nummer seks tager mod nummer tre, når Bayer Leverkusen byder Eintracht Frankfurt velkommen. Værternes 2021 har været temmeligt slingrende, mens Eintracht Frankfurt kommer med fire sejre i de seneste fem kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt. Der er kampstart lørdag d. 24. april 2021 kl. 18:30. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

GÅ TIL


Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: BayArena, Leverkusen
Vejret: 12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bayer Leverkusen
Eintracht Frankfurt
Odds are subject to change. Last updated 24. april 2021 18:22.


Optakt til Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt: Skader, karantæner og startopstillinger

Siden nytår har Bayer Leverkusen spillet 21 betydende fodboldkampe. Det er blevet til seks sejre, fire uafgjorte og 11 nederlag. Heriblandt nederlag i DFB Pokal mod Regionalligaholdet fra RW Essen, exit fra Europa League med to nederlag mod schweiziske Young Boys og en stribe andre knap så imponerende indsatser. Det allermest imponerende er sådan set, at Die Werkself stadig holder fast i 6. pladsen i tabellen og dermed ligger til at hapse en plads i den europæiske Conference League næste sæson. Omvendt er det måske ikke så fantastisk at spille europæisk, hvis man ikke forvalter det bedre end i kampene mod Young Boys i denne sæson. Bayer Leverkusen ser bedre organiserede ud under den nye træner Hannes Wolf, og det kan måske give dem et løft, så de holder fast i 6. pladsen. Bagfra kommer Gladbach buldrende, og slutprogrammet er alt andet end let for Bayer Leverkusen, der efter denne kamp mangler nedrykningstruede Werder Bremen, bundsolide Union Berlin og til slut Dortmund. Der er ingen lette kampe dér. 

Eintracht Frankfurt kan heller ikke just siges at være en let modstander. Holdet har spillet en forrygende sæson og i perioder endda set bedre ud end Bayern München. Træner Adi Hütter har meddelt, det er hans sidste sæson i spidsen for klubben, og holdet tog et kollektivt dyk i forrige kamp mod Gladbach, men rejste sig hurtigt igen mod Augsburg og kom tilbage på sejrskurs. Det har de egentlig været et stykke tid, for fire af de seneste fem kampe har givet sejre, og det har blandt andet været mod Wolfsburg (4), Dortmund (5) og Union Berlin (8). Det er en stærk stime at hive frem her sent på sæsonen, og selv om der stadig er hård og tæt kamp om de to ledige Champions League-pladser efter Bayern München og RB Leipzig, ligger Eintracht Frankfurt absolut i pole position. 

De to klubber mødtes tilbage i januar på BayArena i en kamp i DFB Pokal, og det opgør vandt Bayer Leverkusen overlegent med hele 4-1. For så i næste runde at ryge ud til Regionalliga-holdet fra RW Essen. Eintracht Frankfurt vil sikkert gerne hævne nederlaget, men omvendt kan de også glæde sig over, at de siden dét nederlag har vundet 10 og spillet tre uafgjort af de følgende 15 kampe. Dét kræver en masse at spille med på flere heste, og dét har Eintracht Frankfurt været forskånet for i en sæson uden europæisk fodbold. Så nu kan de krone hele molevitten ved at holde kadencen og sikre billetter til den – formentlig stadig – fineste klubturnering af dem alle, Champions League. 

Bayer Leverkusen:

 • Santiago Arias (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Lars Bender (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Timothy Fosu-Mensah (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Julian Baumgartlinger (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Eintracht Frankfurt:

 • Almamy Touré (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Sebastian Rode (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Jabez Makanda (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ragnar Ache (Angreb, Reserve) – Skadet

Bayer Leverkusen forventet startopstilling: Hradecky; Tah, S. Bender, Tapsobah; Palacios, Demirbay; Bellarabi, Wirtz, Bailey, Sinkgraven; Schick.

Eintracht Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Ilsanker, Hinteregger, Ndicka; Sow, Hasebe; Duam, Kamada, Younes, Kostic; Silva.

Odds på Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt

Oddsene på kampen afslører, at bookmakerne holder hjemmeholdet som små favoritter til opgøret.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 24. april 2021 18:22.


Odds-forslag: To hold med masser af mål

Bayer Leverkusen er et gavmildt hjemmehold. I 15 hjemmekampe har de blot vundet syv, mens de i ni hjemmekampe siden nytår har tilladt gæsterne at score i de otte. Syv af de ni kampe har begge hold scoret, og i syv af de ni kampe er der også scoret mindst tre mål. 50 scoringer i sæsonens i alt 15 hjemmekampe giver et fint snit på 3,3 mål pr. kamp. 

Eintracht Frankfurt holder sig heller ikke tilbage. I 12 af deres 16 kampe ude og hjemme i 2021 har begge hold scoret, og 11 af de 16 kampe er endt med mindst tre scoringer. Otte udekampe siden nytår har budt på i alt 28 scoringer – 3,5 i snit – og Eintracht Frankfurt har selv scoret i syv af dem; eneste undtagelse var Gladbach-kampen, hvor holdet formentlig fordøjede nyheden om Adi Hütters afgang. 

Som det nok fremgår, er det et opgør, man med rimelighed kan forvente scoringer i. 12 af deres seneste 13 indbyrdes møder – liga og pokal – har budt på mindst tre scoringer. Otte af kampene har set mål fra begge hold, mens 10 (TI!) af de seneste 11 møder er endt med hjemmesejr. Her holder vi os dog til at anbefale over 2,5 mål. Så er døren åben for både udesejr, hjemmesejr og sågar uafgjort. Bare de scorer mindst tre mål imens.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,48
Over 2,5 mål
Besøg Bwin *


Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt: Statistik, topscorer og H2H

 • Bayer Leverkusen er på en øjeblikkelig 6. plads i tabellen 47 point efter 30 runder.

 • Tallene for værterne er 13-8-9 og 48:34. Hjemme på BayArena har de hapset 7-4-4 og 30:20.

 • Eintracht Frankfurt holder fast i 3. pladsen med 56 point for 30 kampe.

 • Statistikken for gæsterne siger 15-11-4 og målscoren 61:44. Når de er på udebaneture, har de noteret sig for 6-5-4 og 28:26.

 • Bayer Leverkusens topscorer er Lucas Alario, som har scoret 10 gange i sæsonen.

 • André Silva er Eintracht Frankfurts topscorer med 24 sæsonmål.

 • De to hold mødtes senest i ligaen 2. januar i Frankfurt, og det opgør vandt værterne 2-1.

 • 7. marts 2020 spillede de senest på BayArena, og det udløste 4-0-sejr til Bayer Leverkusen. 12. januar i år mødtes de også i Leverkusen i en kamp i DFB Pokal. Dén vandt værterne 4-1.Expected Goals: Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt – de seneste tre kampe

Bayer LeverkusenResultatxGEintracht FrankfurtResultatxG
Bayern München – Bayer Leverkusen(2-0)2,39 – 0,65Eintracht Frankfurt -Augsburg(2-0)1,51 – 1,86
Bayer Leverkusen – FC Köln(3-0)1,13 – 1,57Gladbach – Eintracht Frankfurt(4-0)2,51 – 1,31
Hoffenheim – Bayer Leverkusen(0-0)0,08 – 0,46Eintracht Frankfurt -Wolfsburg(4-3)1,77 – 1,61
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Live stream Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt d. 24. april 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Bundesligaen? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar