18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bayer Leverkusen – Bayern München: Odds og optakt den 17. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Der er virkelig lagt i kakkelovnen til et brag af en topkamp, når Bundesligaens nummer to, Bayer Leverkusen, søndag tager mod duksene fra Bayern München. Begge mandskaber har spillet forrygende fodbold i sæsonen indtil nu, og værterne har hentet fem sejre på stribe før dette opgør, mens Bayern München i sidste kamp før landskampspausen løb ind i et overrumplende nederlag hjemme på Allianz Arena mod Eintracht Frankfurt. Før dén kamp havde rekordmestrene ni sejre i rap. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayer Leverkusen – Bayern München. Der er kampstart søndag d. 17. oktober 2021 kl. 15:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Bayer Leverkusen – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: BayArena, Leverkusen
Vejret:  13° og næsten ingen vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 17:51.

Optakt til Bayer Leverkusen – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

20 mål i syv Bundesligakampe er imponerende. Bayer Leverkusen er i forrygende form, og de seneste fem kampe har givet lutter senest to gange 4:0 på udebane mod først Celtic FC i Europa Leagues gruppespil og derefter Arminia Bielefeld i Bundesligaen. Sæsonens eneste nederlag kom i en formidabel fodboldkamp, hvor Borussia Dortmund snuppede en 4:3-sejr på BayArena, men det har altså blot sat endnu mere fut på kedlerne hos Bayer Leverkusen. 

I seneste sæson holdt de ikke hele vejen trods flot spil undervejs, og Bayer Leverkusen endte som nummer seks med 26 point færre end mestrene fra Bayern München – som scorede 46 mål flere end Bayer Leverkusen. Nu har værterne lavet 20 kasser i de første syv kampe, mens Bayern München er noteret for 24. Bayer Leverkusen må undvære Robert Andrich, som har karantæne, mens Tapsoba, Fosu-Mensah og Baumgartlinger alle tre er meldt ude til opgøret med skader.  Bayern München har spillet noget af de mest direkte og effektive fodbold i hele Europa siden sommerpausen, men lige nu spiller Bayer Leverkusen det mest besnærende og underholdende fodbold i Tyskland.

Og det er jo i virkeligheden lidt unfair over for Bayern München, for de løb ind i en velsmurt og taktisk snu version af Eintracht Frankfurt i sidste kamp før landskampspausen, hvor de tabte 2:1, og dermed har de nu i 14 dage måttet lide den tort at gå rundt med smerten fra sæsonens første nederlag siddende i sig. Det kan de så passende forsøge at komme af med her, og de har ikke tabt de seneste tre gange, de har gæstet BayArena i Leverkusen. Det er to Bundesligakampe og en enkelt pokalkamp, som er endt 2:1, 4:2 og 4:2 – og går vi tre kampe længere tilbage er der to sejre til gæsterne på 3:1 og 6:2 og en hjemmesejr på 3:1.

Nederlaget til Eintracht Frankfurt var samtidig træner Nagelsmanns første nederlag i spidsen for Bayern München, og han vil helt sikkert motivere spillerne til lynhurtigt at finde tilbage i vindersporet. I midtugen venter en vanskelig opgave i Champions League ude mod Benfica, men med åbningssejre på 3:0 over FC Barcelona og 5:0 mod Dynamo Kiev, behøver Bayern München hverken frygte nogen eller bekymre sig om at spare kræfter. De skal gå efter en maksimal præstation hver gang. Også her. 

Bayer Leverkusen:

 • Edmond Tapsoba (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Timothy Fosu-Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Julian Baumgartlinger (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Robert Andrich (Midtbane, Fast) – Karantæne

Bayern München:

 • Sven Ulreich (Mål, Reserve) – Skadet
 • Benjamin Pavard (Back, Fast) – Karantæne

Bayer Leverkusen forventet startopstilling: Hradecky; Frimpong, Kossounou, Tah, Bakker; Andrich, Demirbay; Diaby, Wirtz, Paulinho; Schick.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Süle, Upamecano, Hernandez, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Sané; Lewandowski.


Odds på Bayer Leverkusen – Bayern München

Bayern München er ikke overraskende bookmakernes favorit i duellen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Indbyrdes opgør, aktuel form og rivalisering

Som nævnt tidligere har de seneste seks indbyrdes møder på BayArena været spækket med mål: 1:2, 2:4, 2:4, 3:1, 2:6 og 1:3. Mål af begge hold i alle seks opgør. Og 31 mål og dermed et snit på mere end 5 mål per kamp. Vilde tal. 

Og aktuelt er formen næsten lige så vild for de to mandskaber, når de ikke mødes. Før nederlaget mod Eintracht Frankfurt var Bayern München noteret for ni sejre på stribe – og godt nok er der 12:0 i DFB Pokal mod et Oberligahold med men alligevel – med en score på 45:5. Det er fem mål i snit. Over en periode på ni kampe. Imponerende. Bayer Leverkusen ringer ikke helt så højt med deres målscoringsklokke, men deres seneste otte kampe har nu alligevel budt på 32 scoringer – og dermed altså fire mål i snit. Hvoraf de selv har stået for de 25. 

Det kan gå begge veje rent pointmæssigt, men der ser kun ud til at være en vej målmæssigt i dette opgør. Frem, frem, frem. Derfor går anbefalingen efter en kombination af begge hold scorer, og at der falder mindst fire mål i opgøret. Det kan blive et brag af en fodboldkamp søndag eftermiddag. Stay tuned!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,89
Begge hold scorer plus Over 3,5 mål
Gå til Unibet *


Bayer Leverkusen – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

 • Bayer Leverkusen indtager netop nu 2. pladsen i Bundesligaen med 16 point for de første 7 kampe.

 • Tallene for Bayer Leverkusen er 5-1-1 og en score på 20:7.

 • Gæsterne fra Bayern München er et enkelt nøk bedre i stillingen og topper Bundesligaen med 16 point for 7 runder. 

 • Bayern Münchens statistik er 5-1-1, og deres måltal er en anelse bedre end værternes med 24:7.

 • Hos Bayer Leverkusen er tjekkiske Patrik Schick topscorer med 6 mål.

 • Robert Lewandowski er Bayern Münchens topscorer med 7 træffere.


Expected Goals: Bayer Leverkusen vs. Bayern München de seneste tre kampe:

Bayer LeverkusenResultatxGBayern MünchenResultatxG
Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen(0-4)1,64 – 2,55Bayern München – Eintracht Frankfurt(1-2)2,00 – 0,55 
Celtic FC – Bayer Leverkusen(0-4)1,80 – 3,35Bayern München – Dynamo Kiev(5-0)2,84 – 0,36 
Bayer Leverkusen – FSV Mainz 05(1-0)1,18 – 1,81 Greuter Fürth – Bayern München(1-3)0,91 – 0,99 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar