18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bundesliga odds

På denne side samler vi al den info, du har brug for, når du skal spille på Bundesligaen. Du finder de bedste Bundesliga odds, og du finder også Bundesliga spiltips til samtlige kampe i sæsonen, leveret af Nicolai Lisberg, der følger særligt tæt med i tysk fodbold. Velkommen til vores Bundesliga-univers!


Bundesliga odds og spiltips i 2021

Bundesliga-stærke Nicolai Lisberg afsiger sin dom over samtlige kampe fra den bedste tyske række. Vi opdaterer linket herunder, så du altid kan klikke dig ind til den relevante omgang.


Aktive spilforslag til Bundesligaen

Klik dig direkte videre til Bundesliga-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter.

Du kan se mange flere spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet, og du finder også analyser af de tyske kampe i vores optakter (se de nyeste herunder).


Bundesliga tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling + kommende kampe i Bundesligaen.


Odds på Bundesligaen 2021

Herunder kan du se udvalgte odds på Bundesligaen. Få et større udvalg HER*.


Hvem vinder Bundesligaen?

Herunder kan du se de aktuelle vinderodds i La Liga. Er du enig med bookmakerne?

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

WinnerSiteOdds
Bayern Munich
1.00
RB Leipzig
41.0
Wolfsburg
4501
Odds are subject to change. Last updated 20. april 2021 09:36.


Bedste Bundesliga Odds 2021

Sæsonvæddemål kan være en speciel størrelse i fodbold, da man skal forudse, hvordan 38 kampe kommer til at forløbe, samtidig med, at man skal have tålmodigheden til at se sæsonen, ud før ens odds bliver afgjort. Gør man dog sit arbejde, og har man tålmodigheden til at vente en sæson, så kan der opstå fine muligheder.

Bayern München er den evige favorit; de har vundet ligaen de sidste otte år, og oddset på dem som Bundesliga-vindere i år, er også under de 1,20. Dortmund ligger som den næststørste favorit, da deres odds på at blive Bundesliga-vinder er 7,00. Der ligger dog for mange usikkerheder omkring Dortmund. Bliver Jadon Sancho solgt inden sæsonen starter? Bliver Erling Haaland solgt halvvejs inde i sæsonen, hvis han fortsætter samme niveau? Kan Marco Reus holde sig skadesfri en hel sæson?

I stedet er det interessant at kigge på RB Leipzig, som udvikler sig til at være et fast tophold i Bundesligaen. Leipzig sluttede sidste år på 3. pladsen i Bundesligaen, men lå faktisk af flere omgange helt i toppen. De sluttede kun tre point bag Dortmund, men tabte hele tre færre opgør end Dortmund. Kigger man også på de underliggende stats igennem sæsonen, var det også Leipzig, der kom bedst ud af klubberne, udover Bayern München.

Der har endnu ikke været de store indkøb for Leipzig, som til denne sæson har mistet deres topscorer, Timo Werner. Dog ligger deres største fordel i træneren Julian Nagelsmann, som er ved at vise sig som et af de største trænertalenter i verden. Dortmund skal med rette være det bedste hold efter Bayern München, men det Bundesliga odds, der bliver givet på Leipzig ser ud til at undervurdere Red Bull-koncernen. Transfervinduet er heller ikke ovre endnu, og klubben kan stadig nå at hente forstærkninger.

SpilXperten.com anbefaler: RB Leipzig vinder Bundesligaen (uden Bayern) til odds 6,00 – SPIL HER >>*

Anbefalingen blev skrevet d. 3. september 2020 kl. 10:35. Odds kan ændre sig.


De bedste bookmakere med odds på Bundesliga

Herunder får du en Top-3 med de bedste bookmakere til Bundesligaen.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*
ComeOn
*


Odds tips til Bundesliga med Nicolai Lisberg

Vi allieret os med dygtige Nicolai Lisberg. Eksperten, der har speciale i tysk fodbold, vil komme med runde-optakter, hvor alle kampe gennemgås, til hver eneste af de 36 runder i Bundesligaen. Du vil altid kunne finde disse runde-optakter på Nicolai Lisbergs side, som du kan tilgå ved at klikke på billedet herunder.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Lisberg Bundesliga


Bundesliga preview

Bundesliga-stærke Nicolai Lisberg har afsagt sin dom over holdene, forud for sæsonstart. Læs analysen herunder:

Bayern München (1-2)
The Treble, ingen nederlag i 2020, Niklas Süle tilbage fra skade og tilgang af Leroy Sané. Selv hvis Bayern München som ventet må tage afsked med Thiago, så er det her allerede inden sæsonstart svært at se en anden vinder af Bundesligaen end de suveræne rekordmestre. De kan næppe holde den aktuelle form hele vejen gennem sæsonen, men med tanke på, at nogle af de nærmeste rivaler har mistet bærende kræfter, så er der også plads til enkelte fejltagelser undervejs.

Ind: Leroy Sané (Manchester City), Alexander Nübel (Schalke), Tanguy Nianzou (PSG)

Ud: Lars Lukas Mai (Darmstadt, leje) Philippe Coutinho (Barcelona, endt leje), Ivan Perisic (Inter, endt leje), Álvaro Odriozola (Real Madrid, endt leje)

Borussia Dortmund (1-2)
Bedste bud på en udfordrer finder vi traditionen tro i den sort-gule del af Ruhr. Dortmund har formået at holde på Jadon Sancho, de har Erling Haaland i en hel sæson, og Marco Reus er på vej tilbage i omdrejninger, så offensivt er der kvalitet nok til at byde Bayern op til dans. Problemerne opstår i defensiven, hvor Lucien Favre ikke virker til at have lagt sig fast på hverken formation, eller hvem der skal spille, og det kommer også i denne sæson til at koste dem muligheden for at fravriste Bayern tronen.

Ind: Jude Bellingham (Birmingham), Thomas Meunier (PSG), Reinier (Real Madrid, leje), Felix Passlack (Fortuna Sittard, endt leje), Marius Wolf (Hertha, endt leje)

Ud: Ömer Toprak (Werder Bremen), Dzenis Burnic (Heidenheim), Leonardo Balerdi (Marseille), Mario Götze (Klubløs), André Schürrle (karrierestop), Achraf Hakimi Real Madrid, endt leje)

RB Leipzig (3-4)
De ambitiøse østtyskere leverede en flot sæson i Champions League, men de får svært ved at følge op på sidste sæsons bedrifter efter salg af Timo Werner, ligesom også Patrik Schick er tabt. Defensivt er de begunstiget af at få profiler tilbage fra længerevarende skader, men de kommer til at mangle mål offensivt, hvor de har for får spillere, der kan noget på egen hånd, og de kommer til at kæmpe hårdt for at holde sig i top 4, selvom de i Julian Nagelsmann råder over en træner, der konsekvent får det bedste ud af sine mandskaber.

Ind: Hee-chan Hwang (Red Bull Salzburg), Josep Martínez (Las Palams), Benjamin Henrichs (Monaco, leje), Lazar Samardzic (Hertha BSC)

Ud: Timo Werner (Chelsea), Hannes Wolf (Gladbach, leje), Ethan Ampadu (chelsea, endt leje), Patrik Schick (Roma, endt leje), Angeliño (Manchester City, endt leje)

Borussia Mönchengladbach (3-4)
Die Fohlen har holdt på samtlige profiler og endda forstærket sig med Lazaro og Wolf. Marco Roses første sæson som Gladbach træner var opløftende, og selvom Champions League kommer til at koste flere kræfter, end de brugte i en i øvrigt dårlig Europa League kampagne, så har de en bredde på holdet, hvor de kan kompensere for de værste skader. Mangler lidt X-factor længere fremme på banen, men de kommer igen til at havne blandt de fire forreste.

Ind: Joe Scally (NYCFC), Hannes Wolf (RB Leipzig, leje), Valentino Lazaro (Inter, leje), Andreas Poulsen (Austria Wien, endt leje)

Ud: Tobias Strobl (Augsburg), Moritz Nicolas (Osnabrück, leje), Fabian Johnson (Klubløs), Raffael (Klubløs)

Bayer Leverkusen (4-5)
Måtte lidt skuffende nøjes med en femteplads, og det bliver også svært at bryde tilbage i top 4 i denne sæson efter salg af både Kevin Volland og ikke mindst Kai Havertz, selvom Patrik Schick, når han inden længe officielt præsenteres som ny spiller, kompenserer en smule for tabet af de to profiler. Der florerer aktuelt mange rygter om nye spillere, der kan ændre på forventningerne til Leverkusen, men lige her og nu fremstår die Werkself svækket frem mod den kommende sæson.

Ind: Lennart Grill (Kaiserslautern), Tin Jedvaj (Augsburg, endt leje), Joel Pohjanpalo (HSV, endt leje), Panagiotsis Retsos (Sheffield United, endt leje)

Ud: Kai Havertz (Chelsea), Kevin Volland (Monaco), Adrian Sanilewicz (Darmstadt), Ramazan Özcan (Karrierestop)

TSG Hoffenheim (7-8)
De har skiftet træner i sommerpausen, hvor Sebastian Hoeneß er ny mand på posten, og selvom han havde stor succes med Bayerns andethold, så er han uprøvet på dette niveau. Kan Andrej Kramric holde sig skadesfri, så har Hoffenheim særligt offensivt kvaliteten til igen at blande sig i subtoppen, men defensiven kommer igen til at være det svageste led. Det kommer til at handle om at slutte i top 7 for Hoffenheim, der presses bagfra at ambitiøse mandskaber.

Ind: Mijat Gacinovic (Eintracht Frankfurt), Kasim Adams (Fortuna Düsseldorf, endt leje), Kevin Vogt (Werder Bremen, endt leje)

Ud: Leonardo Bittencourt (Werder Bremen), Gregor Kobel (VfB Stuttgart), Steven Zuber (Eintracht Frankfurt), Michael Esser, Sebastian Rudy (Schalke, endt leje)

Wolfsburg (6-7)
Wought Weghorst skal endnu en gang løfte et stort ansvar i offensiven hos Wolfsburg, der har det man vel kan kalde for en god og rutineret trup, men som udover Weghorst mangler lidt profiler. Oliver Glasner havde en fin første sæson som træner for Wolfsburg, men det bliver en hård kamp for igen at komme med i Europa League.

Ind: Bartoz Bialek (Zaglebie Lunin), Maence Lacroix (Sochaux), Jeffrey Bruma (Mainz, endt leje), Yunus Malli (Union Berlin, endt leje)

Ud: Felix Udokhai (Augsburg), Robin Knoche (Union Berlin)

Freiburg (12-13)
Den positive overraskelse i seneste sæson har gennemgået noget af et hektisk transfervindue, hvor holdets vel nok tre største profiler nu er fortid. Christian Streich er dygtig til at bringe nye talenter frem, og der er faktisk for en klub af Freiburgs størrelse en overraskende god bredde i truppen, der dog kommer til at kigge mere ned end op i denne sæson.

Ind: Ermedin Demirovic (Alavés), Guus Til (Spartak Moskva, leje), Benjamin Uphoff (Karslruher), Woo-yeong Jeong (Bayern München, endt leje)

Ud: Luca Waldschmidt (Benfica), Robin Koch (Leeds), Alexander Schwolow (Hertha BSC), Pascal Stenzel (VfB Stuttgart), Jerome Gondorf (Karlsruher), Mike Frantz (Hannover 96)

Eintracht Frankfurt (8-9)
Hen mod slutningen af sæsonen var det som om, at den offensive trio bestående af Silva, Kamada og Dost begyndte at finde hinanden, og de tre kan sammen med Paciencia være med til at sparke Frankfurt tilbage i Europa. Defensivt ser det også fint ud med N’Dicka og Hinteregger bagude, så målsætningen må være top 7 for Frankfurt, for hvem Frederik Rønnow, hvis han bliver i klubben, ikke er udset en rolle i den kommende sæson.

Ind: Steven Zuber (TSG Hoffenheim), Ragnar Ache (Sparta Rotterdam), Aymen Barkok (Fortuna Düsseldorf, endt leje)

Ud: Mijat Gacinovic (TSG Hoffenheim), Lucas Torró (Osasuna), Dejan Jovelic (Wolfsberger, leje), Gelson Fernandes (Karrierestop), Marco Russ (Karrierestop), Jonathan de Guzmán (Klubløs)

Hertha BSC (6-7)
Ambitionerne er store i hovedstaden, men det samme var kaosset i den forgangne sæson, hvor hele fire trænere nåede at stå i spidsen for klubben. Labbadias opgave bliver derfor at få ro på bagsmækken, og derfor er det også meget klogt, at de har valgt at skifte ud blandt nogle af de spillere, der havde udtjent deres værnepligt. Potentialet i truppen er til en plads i den sjove ende af tabellen, og det vil være en skuffelse, hvis ikke Europa League sikres.

Ind: Alexander Schwolow (Freiburg), Deyovaisio Zeefuik (Groningen), Ondrej Duda (Norwich, endt leje), Lucas Tousart (Lyon, endt leje)

Ud: Pascal Köpke (Nürnberg), Per Ciljan Skjelbred (Rosenborg), Salomon Kalou (Botafogo), Dennis Schmarsch (St. Pauli), Vedad Ibisevic (Schalke), Thomas Kraft (Karrierestop), Alexander Esswein (Klubløs), Marko Grujic (Liverpool, endt leje) Marius Wolf (Borussia Dortmund, endt leje), Lazar Samardzic (RB Leipzig)

Union Berlin (10-11)
Die Eisernen har endnu en gang vist sig som dygtige købmænd og forstærket truppen på et par centrale positioner. Hvis ellers Max Kruse kan holde sig fra Nutella og nøgenvideoer, så giver han Union en ekstra dimension i spillet, som de ikke havde i sidste sæson, men meget mere end en midterplacering bliver det ikke til.

Ind: Marius Bülter (Magdeburg), Sebastian Griesbeck (Heidenheim), Niko Gießelmann (Fortuna Düsseldorf), Robin Knoche (Wolfsburg), Andreas Luthe (Augsburg), Nico Schlotterbeck (Freiburg, leje), Max Kruse (Fenerbahce)

Ud: Rafal Gikiewicz (Augsburg), Sebastian Polter (Fortuna Sittard), Felix Kroos (Eintracht Braunschweig), Michael Parensen (Karrierestop), Manuel Schmiedebach (klubløs), Keven Schlotterbeck (Freiburg, endt leje), Yunus Malli (Wolfsburg, endt leje)

Schalke 04 (11-12)
Seneste sejr i Bundesligaen var tilbage i januar måned, og venskabskampene har ikke just indikeret, at der skulle være markant bedre tider på vej i Gelsenkirchen. Schalke har holdt fast i David Wagner, fordi de ikke har råd til at fyre ham, men ellers er truppen blot blevet yderligere svækket efter salg af et par store profiler. Det ligner en ny sæson i den dårlige ende af tabellen, og Wagner kunne meget vel være et bud på første træner, der får sparket.

Ind: Vedad Ibisevic (Hertha), Sebastian Rudy (Hoffenheim, endt leje), Hamza Mendyl (Dijon)

Ud: Weston McKennie (Juventus), Alexander Nübel (Bayern München), Daniel Caligiuri (Augsburg), Bernard Tekpetey (Ludogorets, leje), Jonjoe Kenny (Everton, endt leje) Michael Gregoritsch (Augsburg, endt leje), Jean-Clair Todibo (Barcelona, endt leje), Juan Miranda (Barcelona, endt leje)

Mainz 05 (14-15)
Som så mange gange før står nogle af de største spørgsmålstegn før en sæson ud for Mainz. Vi så i seneste sæson, hvordan de kunne falde helt sammen i enkelte kampe og så overraske i den næste, og det kan også meget vel blive billedet på 2020/21 sæsonen, hvor Beierlorzer næppe kan føre dem op i den bedste halvdel af tabellen.

Ind: Lucia Kilian (Paderborn), Dmimitri Lavalée (Standard Liege)

Ud: Ronaël Pierre-Gabriel (Stade Brest, leje), Aaron Seydel (Darmstadt), Jeffrey Bruma (Wolfsburg, endt leje)

1. FC Köln (16-17)
Gedebukkene vandt ingen af de sidste ti kampe i ligaen, og Markus Gisdol ligner ikke en træner, der får hele sæsonen i domkirkebyen. Der er mange kendte navne i truppen, men fælles for de fleste er også, at de har haft deres bedste tid. Köln kan meget vel tage en af nedrykningspladserne.

Ind: Ron-Robert Zieler (leje), Frederik Sørensen (Young Boys, endt leje)

Ud: Jan-Christoph Bartels (Waldhof Mannheim), Simon Terodde (HSV), Marcel Risse (Viktoria Köln, leje), Lasse Sobiech (Zürich, leje)

FC Augsburg (13-14)
De har købt rigtig flot ind og forstærket et hold, der dog også havde brug for forstærkninger. Heiko Herrlich fik i foråret ikke bevist, at han er den rigtige mand for Augsburg, og han bliver nok nødt til at gå lidt på kompromis med sine offensive tilgang, hvis Augsburg ikke skal blive en del af bundkampen.

Ind: Felix Udokhai (Wolfsburg), Robert Gumny (Lech Posen), Rafal Gikiewicz (Union Berlin), Tobias Strobl (Borussia Mönchengladbach), Daniel Caligiuri (Schalke 04), Michael Gregoritsch (Schalke, endt leje), Mads Pedersen (Zürich, endt leje), Georg Teigl (Austria Wien)

Ud: Philipp Max (PSV), Kevin Danso (Fortuna Düsseldorf, leje), Tim Rieder (Kaiserslautern), Andreas Luthe (Union Berlin), Stephan Lichtsteiner (Karrierestop), Daniel Baier (Klubløs),Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen, endt leje)

Werder Bremen (14-15)
Det krævede noget af et comeback for Werder, der først klarede skærene efter to play-off kampe. De grønblusede har efterhånden flirtet med nedrykningsstregen i et par sæsoner, og det kunne de sagtens komme til at gøre igen. De få penge de har er allerede brugt på at købe lejede spillere fri, som ikke umiddelbart forstærker dem, og selvom særligt Tahith Ching har set lovende ud i venskabskampene, så har de defensivt nogle kæmpemæssige udfordringer. I front skal Davie Selke for første gang i karrieren gerne begynde at lave mål, hvis Werder skal slutte sæsonen i behørig afstand fra stregen.

Ind: Leonardo Bittencourt (Hoffenheim), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Felix Agu (Osnabrück), Patrick Erras (Nürnberg),Tahith Ching (Manchester United, leje)

Ud: Nuri Sahin (Antalyaspor), Fin Bartels (Holstein Kiel), Jan-Niklas Beste (Jahn Regensburg, leje), Claudio Pizarro (Karrierestop), Sebastian Langkamp (Klubløs), Philipp Bargfrede (Klubløs), Michael Lang (Borussia Mönchengladbach, endt leje), Kevin Vogt (TSG Hoffenheim, endt leje)

Arminia Bielefeld (17-18)
Oprykkerne spillede noget dejligt opportunistisk fodbold i 2. Bundesliga, men slet ikke så naivt som Paderborn i seneste sæson, hvorfor de også bør kunne yde mere modstand. Fabian Klos er den store profil, og han skal levere fra start af, hvis ikke Bielefeld skal tage turen ned igen.

Ind: Christian Gebauer (Altach), Jacob Barett Laursen (OB), Nathan de Medina (Royal Mouscron), Hoel Niemann (1860 München), Mike van der Hoorn (Swansea), Ritsu Doan (PSV, leje)

Ud: Jonathan Clauss (RC Lens), Patrick Weihrauch (Dynamo Dresden), Keanu Staude (Würsburger Kickers), Florian Hartherz (Fortuna Düsseldorf), Sergio Córdova (Augsburg)

VfB Stuttgart (16-17)
Die Schwaben har udviklet sig til lidt af en elevatorklub de seneste sæsoner, og der er grund til at frygte, at tendensen fortsætter. Nicolás González bliver i øjeblikket rygtet til en række klubber, og hvis han forsvinder, så har Stuttgart ikke alverden at skyde med offensivt. Det er en relativt anonym trup, der kommer til at være en del af bundkampen.

Ind: Waldemar Anton (Hannover 96), Gregor Kobel (TSG Hoffenheim), Wataru Endo (St. Truiden), Pascal Stenzel (Freiburg), Konstantinos Mavropanos (Arsenal), Eric Thommy (Fortuna Düsseldorf, endt leje), Pablo Maffeo (Girona, endt leje)

Ud: Anastaisos Donis (Stade Reims), Chadrac Akolo (Amiens SC), David Kopacz (Würzburger Kickers), Nikolas Nartey (Sandhausen, leje), Mario Gomez (Karrierestop)


Historie: Sådan gik Bundesligaen sidste sæson

2019/2020-sæsonen i Bundesligaen bød ikke på nogen overraskelser. Det var, som altid, Bayern München, der satte sig på guldet, mens Dortmund nok engang viste sig at være ”Best of the rest” med en 2. plads – tre point bedre end Leipzig på 3. pladsen. Mönchengladbach nappede 4. pladsen og sikrede sig dermed Champions League-adgang, mens Leverkusen akkurat missede og må tage til takke med Europa League. Det blev farvel til Fortuna Düsseldorf og Paderborn, mens Werder Bremen klarede frisag.


Bundesligaen i TV

MTG har sikret sig rettighederne til at vise Bundesliga-fodbold i 2020/2021-sæsonen, og det betyder, at du kan følge med på kanalerne TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX i hver eneste runde.


De 10 seneste Bundesliga-vindere

Herunder kan du se, hvordan titlerne har fordelt sig i Bundesligaen de 10 seneste sæsoner.

2019/2020 Bayern München

2018/2019: Bayern München

2017/2018: Bayern München

2016/2017: Bayern München

2015/2016: Bayern München

2014/2015: Bayern München

2013/2014: Bayern München

2012/2013: Bayern München

2011/2012: Dortmund

2010/2011: Dortmund