18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bundesliga odds

På denne side samler vi al den info, du har brug for, når du skal spille på Bundesligaen. Du finder de bedste Bundesliga odds, og du finder også Bundesliga spiltips til samtlige kampe i sæsonen, leveret af Nicolai Lisberg, der følger særligt tæt med i tysk fodbold. Velkommen til vores Bundesliga-univers!

Bundesliga odds og spiltips i 2023

Bundesliga-stærke Nicolai Lisberg afsiger sin dom over samtlige kampe fra den bedste tyske række. Vi opdaterer linket herunder, så du altid kan klikke dig ind til den relevante omgang.

Optakter til de største Bundesliga kampe

Her på SpilXperten udvælger vi hver uge de største Bundesliga kampe, og leverer fyldestgørende optakter på dem. I disse optakter vil du finde alt om skader, karantæner, seneste form, statistikker om holdene og en grundig analyse på kampenes eventuelle udfald (se de nyeste herunder).

Odds på Bundesligaen 2023

Herunder kan du se udvalgte odds på Bundesligaen. Få et større udvalg HER*.

Hvem vinder Bundesligaen?

Herunder kan du se de aktuelle vinderodds i Bundesligaen. Er du enig med bookmakerne?

Vinder Bundesligaen Bookmaker Odds
Borussia Dortmund ComeOn
1,14
Bayern München ComeOn
5,50
Links i denne tabel er reklamelinks. Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. maj. 15:43.

Aktive spilforslag til Bundesligaen

Klik dig direkte videre til Bundesliga-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter. Bundesligaen er en stor liga, som vi prøver at dække med spilforslag så ofte vi kan. Du vil f.eks. se vores ekspert Kjaer med jævne spilforslag på Tysklands bedste række.

Du kan se mange flere fodbold spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet.

Bundesliga tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling + kommende kampe i Bundesligaen.

Bundesliga skader og karantæner

Hvem er skadet i den kommende Bundesliga-runde, og hvem sidder ude med karantæne? Tjek vores overblik med skader og karantæner i Bundesligaen.

Bedste Bundesliga Odds 2023

Herunder får du en Top-3 med de bedste bookmakere til Bundesligaen.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Odds tips til Bundesliga med Nicolai Lisberg

Vi allieret os med dygtige Nicolai Lisberg. Eksperten, der har speciale i tysk fodbold, vil komme med runde-optakter, hvor alle kampe gennemgås, til hver eneste af de 36 runder i Bundesligaen. Du vil altid kunne finde disse runde-optakter på Nicolai Lisbergs side, som du kan tilgå ved at klikke på billedet herunder.

Bundesliga preview

Bundesliga-stærke Nicolai Lisberg har afsagt sin dom over holdene, forud for sæsonstart. Læs analysen herunder:

Historie: Sådan gik Bundesligaen sidste sæson

Bayern München vandt Die Meisterschaft for 10. sæson på stribe. Og det var helt fortjent. Klubben hentede trænertalentet Nagelsmann hos rivalerne i Leipzig, og han gav holdet endnu mere snit og flow. De sikrede guldet 3 runder før slut, og så var der kun smulerne at slås om for forfølgerne. Dortmund, RB Leipzig og Leverkusen tog de 3 næste pladser efter en hidsig duel om top 4-pladserne. 

Den umage men charmerende trio med Union Berlin, SC Freiburg og FC Köln pressede længe på, men de måtte i sidste ende nøjes med de øvrige europæiske pladser. Dog stadig en mere end godkendt sæson for de tre. 

Det gik til gengæld knap så godt for det andet Berlin-hold, Hertha, der på sidste spilledag i allersidste minut gled fra 15.- til 16. pladsen. Fra sikkerhed til Relegations Spiel.

Dermed måtte Hertha ud i to kampe mod HSV om én plads i næste sæsons Bundesliga. Den snuppede Berlinerne, så op fra 2. Bundesliga må vi nøjes med de to direkte oprykkere Werder Bremen og Schalke 04. De afløser Greuter Fürth og Arminia Bielefeld.

Robert Lewandowski blev Bundesliga topscorer med 35 mål.

Bundesligaen i TV

MTG har sikret sig rettighederne til at vise Bundesliga-fodbold i 2022/2023-sæsonen, og det betyder, at du kan følge med på kanalerne TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX i hver eneste runde.

Du kan desuden live streame Bundesligaen uden abonnement.

De 10 seneste Bundesliga-vindere

Herunder kan du se, hvordan titlerne har fordelt sig i Bundesligaen de 10 seneste sæsoner.

2021/2022Bayern München
2020/2021Bayern München
2019/2020Bayern München
2018/2019Bayern München
2017/2018Bayern München
2016/2017Bayern München
2015/2016Bayern München
2014/2015Bayern München
2013/2014Bayern München
2012/2013Bayern München

FAQ Bundesliga

:one: Hvem vinder Bundesligaen 22/23?

Bayern München er skyhøje favoritter til at vinde Bundesligaen 2022/2023.


:two: Hvad er de bedste Bundesliga odds?

Vi har ansat dygtige eksperter til at dække Bundesligaen, og de udkommer hver uge med deres bedste spilforslag på denne liga – Alle kan findes gratis på SpilXperten.com