18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby – Lyngby: Odds og optakt den 5. juli 2022

Simon Hedlund var på måltavlen i sæsonens første testkamp. Er det ham, som skal stå for Brøndby-målene i denne sæson? (Foto: Bildbyrån)
Simon Hedlund var på måltavlen i sæsonens første testkamp. Er det ham, som skal stå for Brøndby-målene i denne sæson? (Foto: Bildbyrån)

En ny Superliga-sæson nærmer sig med hastige skridt, så den står på et væld af testkampe i disse dage. Tirsdag tager Brøndby imod Lyngby, som er tilbage i den bedste danske række til den kommende sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – Lyngby. Der er kampstart tirsdag d. 5. juli 2022 kl. 12:30.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Bane 3, Brøndby
Vejret: 19°, svag vind

Optakt til Brøndby – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en ganske solid overraskelse, da Brøndby hev mesterskabet i land i 20/21, så det var ikke voldsomt overraskende, at ‘Drengene fra Vestegnen’ ikke lykkedes med at generobre det danske mesterskab i sidste sæson. Brøndbys mandskab ligner ikke umiddelbart et, som kan udfordre FCK og FC Midtjylland i den kommende sæson, men bør igen kunne kæmpe med om bronzemedaljerne. Sæsonen bølgede frem og tilbage for de forsvarende mestre, blandt andet blev det til en fantastisk stime på ni sejre i streg, men den høje kadence blev ikke holdt hele vejen igennem, og derfor endte det kun ud i en 4.plads. Brøndbys helt klare forbedringspunkt til den kommende sæson er offensiven, som efter Michael Uhres vinterskifte led i en lang periode, og kun endte på 40 scoringer i 32 kampe. Mathias Kvistgaarden viste dog lovende takter i mesterskabsspillet, men spørgsmålet er, om han kan løfte offensiven tilstrækkeligt?

Lyngby er tilbage i det fineste danske selskab efter lige at have rundet Nordic Bet-ligaen i sidste sæson. De kongeblå var med deres stærke sportslige setup en af forhåndsfavoritterne til at tage turen op i Superligaen, og selvom det blev til et hav af X’er undervejs i sæsonen, så blev det til ganske få nederlag, og netop det gjorde, at de nu igen er at finde blandt de 12 bedste danske hold . Kun fem gange i sæsonen gik Lyngby fra banen uden point, og på det parametre kunne ingen andre hold i 1. division følge med. Mængden af nederlag bliver nok en del større i den kommende sæson, men så længe at det ikke bliver til nedrykning, så er der nok fuld tilfredshed hos nordsjællænderne!

Brøndby har været i aktion to gange allerede, mod henholdsvis Hvidovre og AGF. Mod storkøbenhavnerne blev det til 1-1, mens det senest endte i et 2-1 nederlag på trods af et ganske tidligt føringsmål. Lyngby har været i aktion mod henholdsvis Rudersdal og Nykøbing FC, og her er det blevet til nederlag på 3-2 og sejr på 2-1. Men man skal nok ikke ligge alt for meget i testkampsresultaterne.


Brøndby IF:

  • Carl Björck (Angreb, Reserve) – Skadet


Lyngby:

Brøndby IF forventet startopstilling: Mikkelsen; Bruus, Rosted, Tshiembe, Larsen; Greve, Pyndt, Cappis; Singh, Hedlund, Divkovic

Lyngby forventet startopstilling: Ibsen; Juhl, Gregor, Hey, Sørensen; Thellufsen, Storm, Corlu; Nielsen, Kristensen, Koch


Odds på Brøndby – Lyngby

Bookmakerne holder hjemmeholdet som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Livrem og seler er pakket væk

Det er ikke helt nemt at spå om disse testkampe, der er nemlig et væld af spillere i aktion hver gang, og den store udskiftning, samt de mange uprøvede kræfter har det med at gøre kampene pænt urytmiske. Læg dertil, at det ikke er hver gang der bliver spillet 2x 45 minutter, som vi er vant til. Fx var Brøndby senest ude i 3x 40 minutter mod AGF, og det gør selvsagt noget for intensiteten i opgøret, som stille og roligt daler, men det øger jo også chancen for mål, når de pludselig har 30 minutter mere at score i.

Brøndby er ganske klare favoritter i opgøret, og det er der jo ikke noget at sige til, hvis vi kigger på hvordan det er gået i de seneste par sæsoner. Men resultatet er altså ikke i højsædet i disse testkampe, hvor det er vigtigere at få kilometer i benene og bold i fødderne. Der er muligheder for en åben slagudveksling mellem to mandskaber, som godt kan lidt at angribe, og nu hvor resultater er underordnet, så er der god lejlighed til at give fuldt los.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,40
Over 2.5 mål
Gå til bet365 *


Brøndby – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby endte i sidste sæson som nummer 4 i Superligaen med 48 point. Statistikken var på 13-9-10 og målscoren 40:41.

  • Lyngby er tilbage i Superligaen efter 63 point og en 2.plads i 1.division. Statistikken var på 18-9-5 og målscoren 62:29.

  • På trods af kun en halv sæson endte Michael Uhre som Brøndby-topscorer med 11 kasser. Nærmeste efterfølger var Mathias Kvistgaarden, som nettede 5 gange.

  • Frederik Gytkjær var nordsjællændernes topscorer i sidste sæson med 12 plaffere.

  • Seneste betydende indbyrdes opgør er fra 20/21, hvor Brøndby vandt henholdsvis 4-1 og 4-0. Der er plads til forbedring hos de kongeblå fra Lyngby!
Info
NavnBrøndby IFBIF
Land
Danmark
DAN
CheftrænerNiels Frederiksen
Websitewww.brondby.com
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
5
Mål
5
Mål imod
9
Rent bur
2
Gule kort
11
Turnering
Europa League Grp. A
Kampe spillet
6
Mål
2
Mål imod
11
Rent bur
1
Gule kort
9
Røde kort
1
Turnering
Europa Conference League Kvalifikation
Kampe spillet
4
Mål
7
Mål imod
3
Rent bur
2
Gule kort
9
Info
NavnLyngbyLYN
Land
Danmark
DAN
CheftrænerFreyr Alexandersson
Websitewww.lyngby-boldklub.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
17
Mål
15
Mål imod
32
Rent bur
1
Gule kort
37
Turnering
3F Superligaen Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
3
Gule kort
7
Turnering
Sydbank Pokalen
Kampe spillet
1
Mål imod
2
Turnering
Træningskampe for klubhold
Kampe spillet
3
Mål
11
Mål imod
2
Rent bur
2


Expected Goals: Brøndby vs. Lyngby de seneste tre kampe:

BrøndbyResultatxGLyngbyResultatxG
Brøndby – Silkeborg(2-1) 0,91 – 1,31Lyngby – Fredericia(1-0) 1,27 – 1,59
AaB – Brøndby(1-3) 0,42 – 1,45Nykøbing – Lyngby(1-1) 0,36 – 1,92
Midtjylland – Brøndby(2-2) 2,06 – 0,67Helsingør – Lyngby(1-2)1,4 – 2,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby – Lyngby?

Brøndby – Lyngby spilles tirsdag den 5. juli 2022 klokken 12:30.

Hvor spilles Brøndby – Lyngby?

Brøndby – Lyngby spilles på bane 3 i Brøndby

Skriv et svar