18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby – Fremad Amager: Odds og optakt den 10. juli 2022

Simon Hedlund og Brøndby skal lørdag tanke selvtillid mod 1.divionsholdet Fremad Amager. (Foto: Bildbyrån)
Simon Hedlund og Brøndby skal lørdag tanke selvtillid mod 1.divionsholdet Fremad Amager. (Foto: Bildbyrån)

Mens Superliga-favoritterne fra FCK og FCM tester sig af mod belgisk modstand i denne weekend, skal Brøndby bare en smuttur til Amager for forhåbentlig at tanke selvtillid mod et af de sløjeste 1.divisonshold fra sidste sæson, Fremad Amager. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – Fremad Amager. Der er kampstart søndag d. 10. juli 2022 kl. 12:00.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby – Fremad Amager: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Bane 3, Brøndby
Vejret: 19°, svag vind

Optakt til Brøndby – Fremad Amager: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en ganske solid overraskelse, da Brøndby hev mesterskabet i land i 20/21, så det var ikke voldsomt overraskende, at ‘Drengene fra Vestegnen’ ikke lykkedes med at generobre det danske mesterskab i sidste sæson. Brøndbys mandskab ligner ikke umiddelbart et, som kan udfordre FCK og FC Midtjylland i den kommende sæson, men bør igen kunne kæmpe med om bronzemedaljerne. Sæsonen bølgede frem og tilbage for de forsvarende mestre, blandt andet blev det til en fantastisk stime på ni sejre i streg, men den høje kadence blev ikke holdt hele vejen igennem, og derfor endte det kun ud i en 4.plads. Brøndbys helt klare forbedringspunkt til den kommende sæson er offensiven, som efter Michael Uhres vinterskifte led i en lang periode, og kun endte på 40 scoringer i 32 kampe. Mathias Kvistgaarden viste dog lovende takter i mesterskabsspillet, men spørgsmålet er, om han kan løfte offensiven tilstrækkeligt?

Det var ikke en nem sæson Fremad Amager gik igennem i 21/22. En faretruende konkurs lå og lurede i foråret, hvor de ikke var i stand til at udbetale løn til spillere, staben og de øvrige ansatte. Den traditionsrige københavnerklub blev dog reddet på målstregen efter en lynhurtig redningsaktion, og det samme kan man sige om deres tilværelse i 1.division. Spillemæssigt var det langt fra en stor sæson, men Fremad Amager fik akkurat holdt sig oven vande med 3 point ned til Esbjerg, som endte med at rykke ned. Dermed er de klar til endnu en sæson i den næstbedste række, og forhåbentlig bliver der langt mindre postyr udenfor banen i denne omgang. Michael Hemmingsen har overtaget trænerposten fra Peter Løvenkrands, som nåede et år på posten. Måske det også kaster sportslig forbedring af sig?

Brøndby har været i aktion tre gange allerede, mod henholdsvis Hvidovre, AGF og Lyngby. Mod storkøbenhavnerne blev det til 1-1, mens det mod AGF endte i et 2-1 nederlag på trods af et ganske tidligt føringsmål, mod Lyngby hentede Brøndby første testsejr efter en snæver 1-0’er. Fremad Amager har spillet én testkamp, og i modsætning til Brøndby havde de ingen problemer med at besejre Hvidovre.


Brøndby IF:

  • Carl Björck (Angreb, Reserve) – Skadet


Fremad Amager:

Brøndby IF forventet startopstilling: Mikkelsen; Bruus, Rosted, Tshiembe, Larsen; Greve, Radosevic, Cappis; Kvistgaarden, Hedlund, Divkovic

Fremad Amager forventet startopstilling: Pryts; Staugaard, Haahr, Kanstrup; Haren, Palm, Bay, Lumb; Back, Johansson, Boysen


Odds på Brøndby – Fremad Amager

Bookmakerne holder hjemmeholdet som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Trætte stænger hos BIF?

En ny sæson står for døren, og for Brøndbys vedkommende går det løs den 17.juli hjemme mod AGF, mens Fremad Amager må vente en uge mere inden deres tur til Haderslev, hvor de møder Superliga-nedrykkerne fra SønderjyskE. Der bør være rimelig stor forskel på sidste sæsons 4’er fra Superligaen og sidste sæson 10’ere fra 1.division, men testkampe er en svær størrelse at spå om, især da Brøndby i disse dage er på træningslejr i Tyskland, hvor der mindre en 24 timer før dette opgør venter en testkamp mod Hansa Rostock. Derfor er det svært at forestille sig fuld tid til de største profiler i begge kampe, og spørgsmålet er, hvem som stiller til start her mod Fremad Amager?

Fremad Amager spillede overraskende godt i opstartens første testkamp mod Hvidovre, som blev besejret med 3-0, og selvom man ikke skal lægge for meget i testkampe, så må den præstation have kastet lidt selvtillid af sig. Der bør normalvis være stor forskel på niveauet hos Brøndby og Fremad Amager, men med Brøndbys to kampe på mindre en 24 timer, så er der måske en chance for gæsterne her. En åben ‘sommerkamp’ virker som et realistisk scenarie, så anbefalingen lyder på, at begge mandskaber finder vej til netmaskerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,40
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


Brøndby – Fremad Amager: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby endte i sidste sæson som nummer 4 i Superligaen med 48 point. Statistikken var på 13-9-10 og målscoren 40:41.

  • Fremad Amager endte som 10’er i 1.division med 33 point. Statistikken var på 9-6-17 og målscoren 49:62.

  • På trods af kun en halv sæson endte Michael Uhre som Brøndby-topscorer med 11 kasser. Nærmeste efterfølger var Mathias Kvistgaarden, som nettede 5 gange.

  • Lucas Ravn-Haren endte som topscorer for Fremad Amager med 7 kasser.

  • Seneste indbyrdes opgør er fra Sydbank Pokalen i december 2020, hvor Fremad Amager overraskende vandt 2-1.
Info
NavnBrøndby IFBIF
Land
Danmark
DAN
CheftrænerNiels Frederiksen
Websitewww.brondby.com
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
5
Mål
5
Mål imod
9
Rent bur
2
Gule kort
11
Turnering
Europa League Grp. A
Kampe spillet
6
Mål
2
Mål imod
11
Rent bur
1
Gule kort
9
Røde kort
1
Turnering
Europa Conference League Kvalifikation
Kampe spillet
4
Mål
7
Mål imod
3
Rent bur
2
Gule kort
9
Info
NavnFremad AmagerFAM
Land
Danmark
DAN
Websitewww.fremad-amager.dk
Form
Statistik
Turnering
NordicBet Liga
Kampe spillet
10
Mål
14
Mål imod
20
Rent bur
3
Gule kort
15
Røde kort
1


Expected Goals: Brøndby vs. Fremad Amager de seneste tre kampe:

BrøndbyResultatxGFremad AmagerResultatxG
Brøndby – Silkeborg(2-1) 0,91 – 1,31Fremad Amager – Vendsyssel(1-4) 1,3 – 2,38
AaB – Brøndby(1-3) 0,42 – 1,45Jammerbugt – Fremad Amager(3-2) 2,3 – 1,05
Midtjylland – Brøndby(2-2) 2,06 – 0,67Fremad Amager – HB Køge(1-0)1,46 – 1,35
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby – Fremad Amager?

Brøndby – Fremad Amager spilles søndag den 10. juli 2022 klokken 12:00.

Hvor spilles Brøndby – Fremad Amager?

Brøndby – Fremad Amager spilles på bane 3 i Brøndby

Skriv et svar