18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby – AGF: Odds og optakt den 2. juli 2022

Brøndbys Mathias Kvistgaarden fik luft under vingerne i mesterskabsspillet. Den unge angriber skal blive spændende at følge i den kommende sæson! (Foto: Bildbyrån)
Brøndbys Mathias Kvistgaarden fik luft under vingerne i mesterskabsspillet. Den unge angriber skal blive spændende at følge i den kommende sæson! (Foto: Bildbyrån)

Lørdag skal de to danske traditionsklubber, Brøndby og AGF, have gang i benene igen i en testkamp forud for den nye Superliga-sæson som sparkes i gang om to ugers tid. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – AGF. Der er kampstart lørdag d. 2. juli 2022 kl. 14:30.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Bane 3, Brøndby
Vejret: 22°, svag vind

Optakt til Brøndby – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en ganske solid overraskelse, da Brøndby hev mesterskabet i land i 20/21, så det var ikke voldsomt overraskende, at ‘Drengene fra Vestegnen’ ikke lykkedes med at generobre det danske mesterskab i sidste sæson. Brøndbys mandskab ligner ikke umiddelbart et, som kan udfordre FCK og FC Midtjylland i den kommende sæson, men bør igen kunne kæmpe med om bronzemedaljerne. Sæsonen bølgede frem og tilbage for de forsvarende mestre, blandt andet blev det til en fantastisk stime på ni sejre i streg, men den høje kadence blev ikke holdt hele vejen igennem, og derfor endte det kun ud i en 4.plads. Brøndbys helt klare forbedringspunkt til den kommende sæson er offensiven, som efter Michael Uhres vinterskifte led i en lang periode, og kun endte på 40 scoringer i 32 kampe. Mathias Kvistgaarden viste dog lovende takter i mesterskabsspillet, men spørgsmålet er, om han kan løfte offensiven tilstrækkeligt?

Fra en 3.plads i 19/20 til en 4.plads i 20/21 til en ualmindeligt skuffende 10.plads i sidste sæson. Der kan ikke herske meget tvivl om, at AGF var Superligaens helt store skuffelse i 21/22. Aarhusianerne leverede helt forfærdeligt, især i nedrykningsspillet, og endte blot 1 point over nedrykkerne fra Vejle. I løbet af sæsonen gik de hele 16 kampe i streg fra banen uden sejr, helt katastrofalt! Ovenpå så rædderlig en sæson, kom det da heller ikke som den store overraskelse, at David Nielsen og AGF blev enige om at stoppe samarbejdet, da sæsonen gik på held. Posen skal rystes godt og grundigt, og derfor er der blevet hevet tysk blod ind på trænerbænken i form af Uwe Rösler, som efter sigende står for en god omgang tysk ‘kæft, trit og retning’, og som praktiserer en spillestil med masser af intensitet og presspil. Spiller for spiller bør AGF kunne præstere bedre end til en 10.plads, måske der bare skal lidt frisk blod på trænerbænken til at vende skuden?

De to danske traditionsklubber krydser klinger allerede i 1.runde af den nye sæson på Brøndby Stadion den 17.juli. Inden da skal formen være intakt, og derfor byder de næste to uger på flere testkampe. Brøndby var i aktion mod Hvidovre i lørdags, hvor der testkampene tro var spilletid til en masse spillere. Kampen endte 1-1. AGF var samme dag oppe imod AaB, og her blev der også delt i porten efter 2-2. Patrick Mortensen stod for begge AGF-kasser.


Brøndby IF:


AGF:

Brøndby IF forventet startopstilling: Mikkelsen; Bruus, Rosted, Tshiembe, Larsen; Greve, Pyndt, Cappis; Singh, Hedlund, Divkovic

AGF forventet startopstilling: Hansen; Bisseck, Tingager, Hausner; Mølgaard, Brandhof, Poulsen, Andersson, Kahl; Kurminowski, Mortensen


Odds på Brøndby – AGF

Bookmakerne holder hjemmeholdet som favoritter i opgøret.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Endnu en tæt og målfattig affære mellem Brøndby og AGF

De to indbyrdes opgør fra sidste sæson vidner om to jævnbyrdige mandskaber. I begge tilfælde delte Brøndby og AGF nemlig i porten, i begge tilfælde efter 1-1. Det var vel at mærke i en rædderlig sæson for AGF, så hvordan er styrkeforholdet nu, hvor der er kommet ny blod på den aarhusianske trænerbænk? Målt på de seneste sæsoners placeringer er der ikke meget tvivl om, at Brøndby er det bedre mandskab, men også hos ‘drengene fra Vestegnen’ var der en del malurt i bægeret i sidste sæson, hvor især offensiv så ganske tam ud.

Testkampe er ofte mere åbne end de kampe, hvor der spilles om point i løbet af sæsonen, men i dette tilfælde er jeg ikke helt sikker på, at vi får særlig mange mål. Som nævnt var Brøndby offensivt en skygge af sig selv i sidste sæson, og det samme må siges om AGF, som kun blev noteret for 31 mål i 32 ligakampe. I ingen af de to indbyrdes opgør fra sidste sæson blev der scoret mere end to mål, og der kunne meget vel være endnu et tæt og relativt målfattigt opgør i vente her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,15
Under 2.5 mål
Gå til bet365 *


Brøndby – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby endte i sidste sæson som nummer 4 i Superligaen med 48 point. Statistikken var på 13-9-10 og målscoren 40:41.

  • AGF endte på en skuffende 10.plads med 30 point. Statistikken var på 6-12-14 og målscoren 31:43.

  • På trods af kun en halv sæson endte Michael Uhre som Brøndby-topscorer med 11 kasser. Nærmeste efterfølger var Mathias Kvistgaarden, som nettede 5 gange.

  • Patrick Mortensen endte som topscorer for AGF med 6 kasser.

  • Begge sidste sæsons indbyrdes opgør endte 1-1.


Expected Goals: Brøndby vs. AGF de seneste tre kampe:

BrøndbyResultatxGAGFResultatxG
Brøndby – Silkeborg(2-1) 0,91 – 1,31AGF – Nordsjælland(2-2) 2,3 – 1,56
AaB – Brøndby(1-3) 0,42 – 1,45Viborg – AGF(1-0) 1,17 – 0,8
Midtjylland – Brøndby(2-2) 2,06 – 0,67Vejle – AGF(1-0)0,5 – 0,4
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby – AGF?

Brøndby – AGF spilles lørdag den 2. juli 2022 klokken 14:30.

Hvor spilles Brøndby – AGF?

Brøndby – AGF spilles på bane 3 i Brøndby

Skriv første kommentar

Skriv et svar