18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brasilien – Uruguay: Odds og optakt den 15. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Brasilien tager natten til fredag mod Uruguay hjemme i Manaus. Efter det første pointtab i VM-kvalifikationens foreløbige 10 kampe skal Selecao tilbage på sporet, og Uruguay er en ganske passende modstander til det formål. Brasserne har vundet seks af de seneste syv indbyrdes møder. og Uruguay kommer fra en øretæve på 3:0 i Argentina. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brasilien – Uruguay. Der er kampstart fredag d. 15. oktober 2021 kl. 02:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Brasilien – Uruguay: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Fernando Rapallini, Argentina
Stadion: Arena da Amazonia, Manaus
Vejret:  27° og svag vind

Optakt til Brasilien – Uruguay: Skader, karantæner og startopstillinger

28 af 30 mulige point og hele 22 scoringer, mens de bare har lukket tre mål ind i eget mål. Det er en imponerende flot åbning på VM-kvalen. Der er stadig seks point ned til rivalerne fra Argentina på andenpladsen og endnu længere ned til pladser, der ikke udløser VM-billetter. Brasilien er godt på vej mod endnu en VM-slutrunde. Det er ikke blevet til brasiliansk nederlag i VM-kvalifikationen siden oktober 2015, hvor de tabte 2:0 til Chile, og siden har de spillet 27 VM-kvalkampe uden nederlag. De seneste 10 hjemmekampe er alle vundet. Det er ret voldsomme tal. 

Brasilien måtte i forvejen undvære Real Madrid-manden Casemiro på midten, og mod Colombia fik Eder Militao bøvl med ryggen, så han trak sig også. Det er tvivlsomt, om han bliver klar til opgøret mod Uruguay, men Thiago Silva er nu også en ganske kapabel erstatning ved siden af Marquinhos i forsvaret. Fremme skal de offensive kræfter vise mere, end de gjorde i Colombia-kampen, og for træner Tite må man håbe, at det var en enlig svale af en kollektiv offday, for de var overraskende tandløse.

Og Uruguay er godt nok uden Atletico Madrids Gimenez i bagkæden, men de kan altid mønstre et forsvar, der er parat til at slås for sejren fra første sekund. De har Rodrigo Bentancur tilbage fra karantæne, og Juventus-manden er en god første bølgebryder centralt, hvor han ofte tager første tryk af modstandernes offensiv. 

Fremme er der skarpe navne som Cavani og Darwin Nunez at trække på, men formentlig må de begge se til fra sidelinjen, mens Luis Suarez napper endnu en startplads sammen med Brian Rodriguez fra Los Angeles FC. Så må Cavani og hans foreløbig 53 landskampsmål pænt se til fra sidelinjen. I VM-kvalens seneste otte kampe er det blot blevet til to sejre for Uruguay, som har spillet to uafgjort og tabt en i deres seneste tre udekampe. De har brug for flere point for at holde forfølgerne på afstand i kampen om VM-billetter, men det her er ikke det mest oplagte sted at gå på pointjagt for dem. 

Brasilien:

  • Eder Militao (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Casemiro (Midtbane, Fast) – Skadet

Uruguay:

  • José Maria Gimenez (Forsvar, Fast) – Skadet

Brasilien forventet startopstilling: Alisson; Danilo, Silva, Marquinhos, Sandro; Fred, Fabinho; Raphinha, Neymar, Paqueta; Barbosa.

Uruguay forventet startopstilling: Muslera; Nández, Godin, Araujo, Vina; Bentancur, Vecino, Valverde; De la Cruz, Suarez, Rodriguez.


Odds på Brasilien – Uruguay

Bookmakernes vurdering af kampen viser, at de regner med sejr til Brasilien.

Odds-forslag: Endnu en sikker brasiliansk sejr

Det er svært at se Uruguay få noget med herfra. Både på grund af den meget overbevisende brasilianske form, som ikke skal underkendes på grund af en enkelt svipser i form af 0:0 ude mod Colombia, og fordi Uruguay ikke helt har ramt det topniveau, vi ved, de kan ramme, når alt flasker sig. De er stadig på en solid 4. plads, men der er trods alt bare fire point ned til at miste VM-billetterne, så helt bundsolidt er det altså ikke.

I sommerens Copa America kom Uruguay videre fra gruppen, men røg så ud i kvartfinalen mod Colombia, mens Brasilien trods alt nåede finalen, hvor de tabte til Argentina. Brasilien har som nævnt 10 hjemmesejre på stribe. De seneste ni af de sejre har de holdt buret rent med en score på 26:0. Før de ni kampe slog de Colombia 2:1, og det colombianske mål var et brasiliansk selvmål, så vi skal 11 kampe tilbage for at finde en scoring mod Brasilien på brasiliansk jord, som ikke er sat ind af en brasilianer. Det var mod Uruguay i marts 2016, hvor Cavani og Suarez stod for gæsternes to scoringer. Det er der måske en lille smule optimisme at hente i. 

Derudover er der ikke meget for Uruguay at have optimisme i. Brasilien har været helt suveræne i kvalifikationen indtil nu, og der er helt enkelt ingen grund til, de ikke skulle fortsætte med at brage af sted. De har vundet de seneste ni hjemmekampe i VM-kvalen uden at lukke mål ind, og i otte af de ni kampe har de scoret mindst to gange. De vinder også her med mindst to overskydende mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,63
Brasilien -1,5
Gå til Marathonbet *


Brasilien – Uruguay: Statistik, topscorer og H2H

  • Brasilien er i spidsen for den sydamerikanske VM-kvalifikation efter 10 runder, hvor de har hentet 28 point.

  • Den brasilianske statistik lyder på imponerende 9-1-0 og en score på 22:3.

  • Gæsterne fra Uruguay er nummer 4 i VM-kvalen med 16 point efter 11 kampe. 

  • Uruguays tal er indtil videre 4-4-3, mens deres måltal viser 13:13.

  • Brasiliens topscorer er Neymar, som har hamret bolden i nettet 6 gange.

  • Hos Uruguay er gode gamle Luis Suarez topscorer med 4 træffere.
Info
NavnBrasilienBRA
Land
Brasilien
BRA
CheftrænerTite
Websitewww.cbf.com.br
Form
Statistik
Turnering
VM Kvalifikation CONMEBOL
Kampe spillet
12
Mål
27
Mål imod
4
Rent bur
9
Gule kort
23
Turnering
Copa America Zone North
Kampe spillet
7
Mål
12
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
12
Røde kort
1


Expected Goals: Brasilien vs. Uruguay de seneste tre kampe:

BrasilienResultatxGUruguayResultatxG
Colombia – Brasilien(0-0) 0,54 – 1,19Argentina – Uruguay(3-0) 2,81 – 1,02 
Venezuela – Brasilien(1-3) 0,51 – 2,12Uruguay – Colombia (0-0) 1,12 – 0,56 
Brasilien – Peru (2-0) 1,61 – 0,40 Uruguay – Ecuador(1-0) 0,49 – 0,25 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar