18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brasilien – Argentina: Odds og optakt den 5. september 2021

Foto: Bildbyrån

Brasilien tager mod Argentina i den sydamerikanske VM-kvalifikation, og de to giganter er placeret som henholdsvis nummer et og to efter syv runder. Brasilien har gjort rent bord og vundet deres foreløbige kampe, men de har alligevel revanche til gode, da de for knap to måneder siden tabte Copa America-finalen mod Argentina med 1:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brasilien – Argentina. Der er kampstart søndag d. 5. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Brasilien – Argentina: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesús Valenzuela, Venezuela
Stadion: Arena Pernambuco, Recife
Vejret: 25° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Optakt til Brasilien – Argentina: Skader, karantæner og startopstillinger

At Brasilien måtte vinke farvel til VM-slutrunden i 2018 allerede i kvartfinalen efter nederlag til Belgien må kategoriseres som skuffende for Selecao. De tog straks hævn ved at vinde Copa America året efter, og selv om de altså tabte årets finale, er deres overbevisende kvalifikation indtil nu formentlig også en del af deres rehabilitering. Der skal ikke være nogen tvivl om, at de er klar og på vej til VM i Qatar. 

De er dog løbet ind i en træls situation med deres spillere fra den engelske Premier League, som ikke har fået lov at rejse til kampen, og det drejer sig om de to keepere Ederson og Alisson samt Thiago Silva og Gabriel Jesus. Nu er det jo ikke, fordi der er mangel på talent til de gule trøjer, og de klarede sig, da de fredag slog Chile 1:0 på udebane. Efter dette opgør møder de hjemme i Brasilien Peru, og slipper brasilianerne fra de to næste opgør uden nederlag, er de så godt som sikre på at kvalificere sig, selv om de kun er halvvejs i kvalifikationen. 

Helt så tæt på kvalifikation er Argentina trods alt ikke, men de er stadig ubesejrede efter syv runder, hvor de har vundet fire og spillet tre uafgjort, og så tæller det nok også, at de jo altså opgav værtsskabet til Copa America og måtte lide den tort, at brasilianerne overtog værtsskabet, men det blev vist rigeligt opvejet af, at Argentina vandt finalen mod netop Brasilien med 1:0 på mål af Di Maria. Så kan de glæde sig over det, mens de forsøger at indhente ærkerivalerne i kvalifikationspuljen. 

Argentina er ikke på samme måde ramt af en masse fravær, og de kan endda glæde sig over et luksusproblem, for i front har trioen Di Maria, Martinez og Messi fundet ind i et frugtbart samarbejde, men holdet har også Paulo Dybala med igen, og det skal altså være et uforskammet skarpt mandskab, der ikke kan bruge La Joya fra Juventus. Men  han må formentlig finde sig i at starte på bænken.    

Brasilien:

 • Ederson (Mål, Fast) – Ikke disponibel
 • Alisson Becker (Mål, Reserve) – Ikke disponibel
 • Thiago Silva (Forsvar, Fast) – Ikke disponibel
 • Gabriel Jesus (Angreb, Fast) – Ikke disponibel

Argentina:

 • Ingen kendte fravær

Brasilien forventet startopstilling: Weverton; Danilo, Militão, Marquinhos, Sandro; Paquetá, Casemiro, Guimarães, Vinicius Junior; Barbosa, Neymar.

Argentina forventet startopstilling:  E. Martinez; Molina, Pezzella, Otamendi, Acuna; Lo Celso, De Paul, Rodriguez, Di Maria; L. Martinez, Messi.


Odds på Brasilien – Argentina

De brasilianske værter er bookmakernes favorit ifølge oddsene på kampen. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Kan begge hold score i samme kamp? 

Kun to af de seneste 12 indbyrdes møder er endt uafgjort, og syv af de seneste otte kampe har blot haft et af holdene på tavlen, mens det ottende opgør endte 1:1. Fire af de seneste fem møder er endt 1:0 til et af holdene, og bare ét af de seneste ni møder har budt på mindst tre scoringer i ordinær tid. Så det er mere jævnbyrdigt og målfattigt end decideret  charmerende samba, når de mødes. 

Det er jo næsten vanvittigt med så få mål, når man ser på de tilstedeværende aktører. Neymar, Vinicius Junior og Barbosa hos Brasilien over for Messi, Martinez og Di Maria er jo en helt vanvittig kompetent flok mennesker, som da nok burde kunne baske bolde i kassen efter behov. Men det plejer de altså ikke. 

Alligevel tror anbefalingen, vi kan se frem til et efter de to mandskabers målestok målrigt opgør, hvor begge hold får scoret mindst én gang. Mindst! For det kan sagtens gå helt amok og ende 2:1 eller 3:1. Men endnu en 1:0? Det tror vi ikke på. Begge hold kommer på tavlen er buddet til dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,05
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Brasilien – Argentina: Statistik, topscorer og H2H

 • Brasilien er kommet virkelig fint i gang med den sydamerikanske VM-kvalifikation og topper tabellen efter 7 runder, hvor de har hentet 21 point. 

 • Brasiliens statistik er massive 7-0-0 med scoren 17:2.

 • Argentina er på 2. pladsen med 15 point for deres 7 kampe.

 • Argentina er også stadig ubesejrede med tallene 4-3-0 og en målforskel på 12:6.

 • Brasiliens topscorer er Neymar, som har sendt 5 basser i nettet. 

 • Hos Argentina er det Lautaro Martinez, der er topscorer med 3 træffere indtil nu.


Expected Goals: Brasilien vs. Argentina – de seneste tre kampe

BrasilienResultatxGArgentinaResultatxG
Chile – Brasilien(0-1)0,91 – 1,40Argentina – Brasilien(1-0)0,51 – 0,80
Argentina – Brasilien(1-0)0,51 – 0,80Argentina – Colombia(2-1)2,39 – 0,85 
Brasilien – Peru(1-0)  2,24 – 0,54Argentina – Ecuador(3-0)2,66 – 0,89 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar