18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Milton Keynes Dons: Odds og optakt til den 31. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Så er det allerede alvor på de britiske øer. Bournemouth og Milton Keynes Dons sætter fut i Carabao Cuppen med første kamp i første runde. Det er et møde mellem et Championship-hold og et League One-mandskab, og værterne fra Bournemouth må bære tyngden af favoritværdigheden her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bournemouth – Milton Keynes Dons. Der er kampstart lørdag d. 31. juli 2021 kl. 16:00. 

GÅ TIL


Bournemouth – Milton Keynes Dons: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Vitality Stadium, Bournemouth
Vejret: 18° og let vind


Optakt til Bournemouth – Milton Keynes Dons: Skader, karantæner og startopstillinger

I seks minutter lignede Emiliano Marcondes en matchvinder i sin debut for Bournemouth. I en testkamp mod Chelsea FC bragte han Bournemouth på 1:0, men Chelsea FC udlignede altså seks minutter senere og endte endda med at nappe sejren på 2:1 i sidste ende. Men måske et forvarsel om at Marcondes kan blive spændende at følge i sæsonen for Bournemouth. 

Her skal de i gang med at forbedre sidste sæsons Carabao Cup-indsats, og de skal såmænd bare nå til tredje runde, så er der forbedring at spore. Seneste sæson slog de Crystal Palace i første runde men tabte så til Manchester City i anden runde. Lidt mere lodtrækningsheld deres vej, så kan Bournemouth vel godt drømme om at komme lidt længere i denne sæson. Men for træner Scott Parker er det nok mere tabellen, der er fokus på. Han skiftede fra Fulham, som han førte til oprykning til Premier League og derefter til nedrykning ned i Championship igen. Nu skal han så forsøge at lede Bournemouth tilbage i Premier League. 

Premier League er ikke umiddelbart inden for rækkevidde for Milton Keynes Dons, som sluttede midt i League One i seneste sæson. Dér skuffede de også i Carabao-cuppen, hvor det blev til nederlag i første runde mod Coventry City, som spillede i undertal i en time, men alligevel vandt udekampe mod Milton Keynes Dons. Nu prøver Milton Keynes Dons så igen, om de kan komme en runde videre, men der er nok også hos dem mere fokus på at gøre det fornuftigt i ligaen snarere end at satse på et pokaleventyr i Carabao Cuppen. 

I testkampene er det blevet til to nederlag. Begge på 3:1 mod henholdsvis Bristol City og Tottenham Hotspur. De tager hul på turneringen lørdag den 7. august med en udekamp mod Bolton Wanderers, som er oprykker til League One, da de endelig fik vendt nedturen og trykket på ‘pil op’ i elevatoren. Det er en tricky opgave for Milton Keynes Dons, men hvis de vil højere op i tabellen, er det nok en kamp, de skal vinde. 

Bournemouth:

  • Steve Cook (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Leif Davis (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Lewis Cook (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Junior Stanislas (Kant, Fast) – Skadet
  • Arnaut Danjuma (Kant, Fast) – Skadet

Milton Keynes Dons:

  • Ingen kendte fravær

Bournemouth forventet startopstilling: Travers; Zemura, Mepham, Kelly, Stacey; Marcondes, Kilkenny, Brooks, Taylor, Billing; Anthony.

Milton Keynes Dons forventet startopstilling: Ravizzoli; Darling, O’ Hora, Baldwin, Watson, Harvie; Kasumu, O’ Riley, Twine; Bird, Eisa.


Odds på Bournemouth – Milton Keynes Dons

Bookmakernes odds viser, de regner med sejr til hjemmeholdet i denne dyst.

Odds-forslag: Pokalbold, charme, runde bolde og den slags – Bournemouth vinder alligevel

Det er pokalbold, og det er tidligt på sæsonen, og eventuelle nyindkøb er ikke nødvendigvis spillet specielt godt ind på holdet, så alt kan ske, og det kan det jo, men det er altså svært at se bort fra den helt grundlæggende niveau-forskel her. Bournemouth var sidste sæson nedrykker fra Premier League efter fem år i den bedste række, og de nåede frem til playoff, hvor de tabte til et stærkt Brentford-hold. 

Nu har de Scott Parker på trænerbænken, og målet for sæsonen er oprykning. De skal flyvende fra start i ligaen, så de ikke kommer bagefter toppen, og derfor er de i topgear fra første fløjt, og det kommer til at gå ud over Milton Keynes Dons, selv om det ‘bare’ er en pokalkamp. Der er intet galt i at være midterhold i League One, men der er et par meget lange skridt op til et hold, der slås om billetter til verdens mest lukrative liga. 

Derfor er anbefalingen helt enkelt på sejr til Bournemouth i denne kamp. Det er tidligt på sæsonen, og bookmakernes betaling er sådan set ganske nydelig i betragtning af, der er en række til forskel på holdene, og at det er øverstrangerede Bournemouth, der har hjemmebane. Det ligner en hjemmesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,62
Bournemouth
Gå til Nordicbet *


Bournemouth – Milton Keynes Dons: Statistik, topscorer og H2H

  • Bournemouth blev nummer 6 i Championship og fik dermed en plads i playoffspillet. De fik 77 point i 46 runder.

  •  I playoffspillet røg de ud i semifinalerne mod Brentford efter 1:0-sejr hjemme og nederlag på 3:1 ude. 

  • Bournemouths statistik endte på 22-11-13 og en måldifference på 73:46.

  • Milton Keynes Dons blev nummer 13 i League One med 65 point i 46 kampe. 

  • Statistikken for Milton Keynes Dons endte på 18-11-17 og scoren 64:62.

  • Arnaut Danjuma og Dominic Solanke delte topscorerprisen hos Bournemouth med hver 15 sæsonmål. 

  • Topscorer for Milton Keynes Dons blev Scott Fraser med 14 kasser, mens Cameron Jerome fulgte lige efter med 13 mål. 


Expected Goals: Bournemouth vs. Milton Keynes Dons – de seneste tre kampe

BournemouthResultatxGMilton Keynes DonsResultatxG
Bournemouth – Chelsea FC
(1-2) 1,28 – 1,80Milton Keynes Dons – Rochdale ( 
0-3) 0,45 – 1,67
Granada – Bournemouth
(2-1) 0,51 – 1,35 Fleetwood – Milton Keynes Dons
(1-1) 0,77 – 1,20 
Brentford – Bournemouth  
(3-1) 3,18 – 0,22Milton Keynes Dons – Swindon Town  
(5-0) 3,73 – 0,27
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar