18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k): Odds og optakt den 25. november 2021

De danske landsholdskvinder er allerede klokken 13:00 torsdag på udebane mod Bosnien-Hercegovina (k). (Foto: Bildbyrån)

De danske fodboldkvinder rejser til Bosnien-Hercegovina for at spille kamp nummer fem i VM-kvalifikationen. De første fire kampe er alle blevet vundet og det endda ganske overbevisende med en samlet score på 28:1. Det omvendte opgør endte med rød-hvid sejr på 8:0. Mindre kan gøre det torsdag, men sejr skal det blive til. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k). Der er kampstart torsdag d. 25. november 2021 kl. 13:00. Se kampen på DR1 eller på dr.dk. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k): Dommer, stadion og vejr

Dommer: Zulema Gonzalez Gonzalez, Spanien
Stadion: Bilino Polje, Zenica
Vejret:13° og svag vind

Optakt til Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k): Skader, karantæner og startopstillinger

De slås om en plads ved VM-slutrunden i 2023 i Australien og New Zealand, men sagt med al tænkelig respekt er det næppe dér, tankerne ligger for kvinderne fra Bosnien-Hercegovina (k). De første fire kampe i gruppen har givet blot et enkelt point, som de så til gengæld hentede på Malta, hvor det blev 2:2. 

Holdet har aldrig været med ved hverken EM- eller VM-slutrunder, men efter i en årrække at hente en sejr her og en uafgjort dér, var det en noget mere helstøbt EM-kvalifikation, de fik sendt af sted i denne omgang, hvor de sluttede som nummer tre i en gruppe, hvor de også mødte Danmark (k). 10 kampe gav seks sejre til Bosnien-Hercegovina (k), som dog var chanceløse mod gruppens to tophold, Danmark (k) og Italien (k), for de fire indbyrdes møder gav fire nederlag til balkankvinderne, som efter et hæderligt 2:0-nederlag i Danmark i første omgang tabte hjemmekampen 4:0.  

I slutningen af oktober blev der trukket lod til grupperne ved den kommende sommers EM-slutrunde i England, og her blev danskerne parret med Spanien, Tyskland og Finland. De to første er blandt de 10 øverste på kvindernes verdensrangliste, så det er en benhård gruppe, danskerne har trukket dér. Og selv om det lige nu ser lovende og legende let ud i VM-kvalifikationen indtil videre, så venter lige om hjørnet – faktisk på tirsdag – også et stærkt møde med gruppens andet hold med maksimumpoint, Rusland (k). 

Danmark (k) er forholdsvis hårdt ramt af skader og fravær, for den absolutte stjerne Pernille Harder, har meldt sig på skadeslisten sammen med Nadia Nadim, Nicoline Sørensen og Sara Thrige, og så har Nanna Christiansen sagt farvel og tak efter 112 kampe i rødt og hvidt. Det skal nok gå til kampen torsdag eftermiddag mod Bosnien-Hercegovina (k), men det bliver formentlig et større problem at undvære særligt Harder, når Danmark (k) på tirsdag får besøg af de russiske kvinder i det første af de to opgør, der formentlig afgør gruppen. Men først skal Danmark (k) altså lige et smut til Bosnien-Hercegovina i, hvad der ligner en ekspeditionssag.


Bosnien-Hercegovina (k):

  • Ingen kendte fravær


Danmark (k):

  • Nanna Christiansen (Midtbane, Fast) – Stoppet på landsholdet
  • Sara Thrige (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Nicoline Sørensen (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Nadia Nadim (Angreb, Fast) – Skadet
  • Pernille Harder (Angreb, Fast) – Skadet

Bosnien-Hercegovina (k) forventet startopstilling:  E. Hasanbegovic; Kameric, Bojanic, M. Hasanbegovic, Kapteanovic; Grebenar; Koprena, Spasojevic, Sliskovic, Medic; Krajsumovic.

Danmark (k) forventet startopstilling: Christensen; Sevecke, Pedersen, Veje; Thomsen, Troelsgaard, Junge, Svava; Larsen, Bruun, Gejl.


Odds på Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k)

De sparsomme odds, bookmakerne tør slippe løs på kampen, viser, at Danmark (k) er meget store favoritter.


Odds-forslag: Danmark (k) vinder en solid men ikke for stor sejr

Da Danmark (k) og Bosnien-Hercegovina (k) mødtes i den nys overståede EM-kvalifikation, vandt danskerne hjemme 2:0 og fordoblede så sejren, så det blev til udesejr på 4:0. Efter 8:0 på hjemmebane i første opgør virker det trods alt en kende usandsynligt, at det skulle blive til endnu en fordobling, men mindre – en del mindre – kan gøre det, for det vigtigste er de tre point, og at holdet finder sammen om en god optakt til storkampen mod Rusland (k) på tirsdag. 

Angriberen Signe Bruun, der til daglig spiller i franske Lyon (k), scorede hele fem gange, da de to hold mødtes i Viborg for en god måneds tid siden, og hun må da meget gerne tage de samme målrige støvler på igen. Formentlig får hun selskab af Mille Gejl og Stine Larsen i front, og de to kender hinanden fra deres hverdag i svenske BK Häcken, så der burde være masser af automatismer og gode relationer i den danske fronttrio. 

Der er heller ikke så meget at rafle om i forhold til anbefalingen på kampen. Danmark (k) skal vinde her. Men spørgsmålet er nok allermest, hvor meget de vinder kampen, og med opgøret mod Rusland (k) lurende bare fem dage fremme, kan det jo godt tænkes, at træner Lars Søndergaard stiller sig tilfreds med en mild målregn. Buddet herfra er, at Bosnien-Hercegovina (k) med et defensivt udgangspunkt vil undgå en gentagelse af øretæven i Viborg, og at danskerne egentlig også fint kan nøjes med en mindre sejr. Danskerne vinder med højst fire overskydende mål. Det nærmeste vi i skrivende stund kommer et odds i den retning er, at kampen højest byder på fire scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,55
Under 4,5 mål
Gå til Betfair *


Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k): Statistik, topscorer og H2H

  • Bosnien-Hercegovina (k) er nummer 5 i den europæiske VM-kvals gruppe E efter 4 kampe og 1 point.

  • Bosnien-Hercegovina (k)s statistik er 0-1-3, og deres målscore siger 4:17.

  • Danmark (k) topper gruppen efter 4 runder, hvor det er blevet til 12 point. 

  • Tallene for Danmark (k) er 4-0-0 og scoren 28:1.

  • Milena Nikolic er flittigste målskytte hos kvinderne fra Bosnien-Hercegovina (k) med foreløbig 2 træffere – eller om man vil halvdelen af holdets mål. 

  • Danmark (k)s topscorer er Signe Bruun, som har scoret en fjerdedel af de danske mål med 7 styks. 


Expected Goals: Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k) de seneste tre kampe:

Bosnien-Hercegovina (k)ResultatxGDanmark (k)ResultatxG
Bosnien-Hercegovina (k) – Rusland (k) (0-4) N/AMontenegro (k) – Danmark (k) (1-5) N/A
Danmark (k) – Bosnien-Hercegovina (k) (8-0) N/ADanmark (k) – Bosnien-Hercegovina (k)(8-0) N/A
Malta (k) – Bosnien-Hercegovina (k)(2-2) N/AAserbajdsjan (k) – Danmark (k)(0-8) N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k)?

Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k) spilles torsdag 25. november 13:00.

Hvor spilles Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k)?

Bosnien-Hercegovina (k) – Danmark (k) spilles på Bilino Polje i Zenica i Bosnien-Hercegovina.

Skriv første kommentar

Skriv et svar