18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bosnien-Hercegovina – Finland: Odds og optakt den 13. november 2021

Foto: Bildbyrån

Det er neglebidende spændende og meget tæt i VM-kvalens gruppe D i kampen om andenpladsen efter Frankrig. To af kombattanterne er Bosnien-Hercegovina og Finland, og de mødes lørdag eftermiddag i en kamp, ingen af holdene kan tåle at tabe. I en gruppe hvor mere end halvdelen af kampene er endt uafgjort lurer krydset selvsagt endnu engang. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bosnien-Hercegovina – Finland. Der er kampstart lørdag d. 13. november 2021 kl. 15:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Bosnien-Hercegovina – Finland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver, England
Stadion: Bilino Polje, Zenica, Bosnien-Hercegovina
Vejret: 15° og meget svag vind

Optakt til Bosnien-Hercegovina – Finland: Skader, karantæner og startopstillinger

Bosnien-Hercegovina var med ved VM i Brasilien i 2014, men ellers har de ikke kvalificeret sig hverken til EM eller VM, siden de blev selvstændig nation i fodboldmæssig forstand i 1992. De har blot vundet én af deres første seks kampe i denne gruppe, og besynderligt nok har de stadig fine chancer for at sikre sig dén andenplads, der giver deltagelse i playoffkampene til marts. 

Men det kræver sejr i en af de to sidste kampe og bedst er det faktisk, hvis de besejrer Finland, for så har de stadig afgørelsen i egne støvler. Bliver det til endnu et uafgjort opgør, er Bosnien-Hercegovina afhængige af, at Frankrig, som formentlig sikrer førstepladsen mod Kasakhstan lørdag, orker spille udekampen mod Finland uden at tabe. Kan man stole på det? Værterne må undvære backen Gazibegovic, der har testet positiv for COVID-19, mens Elvis Saric på midten er skadet. Til gengæld får holdet Miralem Pjanic tilbage igen. Det er vist et ok bytte. 

Finnerne bytter under ingen omstændigheder frontløber Teemu Pukki. Han har scoret seks af holdets syv mål i kvalifikationen, og der er brug for et par scoringer mere, hvis de skal holde liv i drømmen om deres første VM-deltagelse nogensinde. Efter sommerens EM-slutrunde, som var landets første slutrunde nogensinde, har de helt sikkert mod på mere, og selv om de som forventet røg ud, var der vel ingen, der havde troet, de ville have chancen for knockoutkampe i live helt frem til et kvarter før tid i sidste spillerunde i gruppespillet. 

De er til denne kamp uden to centrale forsvarsspillere, Lam og den tidligere Vejle Boldklub-spiller, Juhani Ojala, men Finland er nu fint dækket ind på de pladser med formentlig Ivanov og Toivio til at overtage det centrale midterforsvar. På midten vil finnerne givetvis holde tingene kompakte med meget stærke centrale spillere, og så skal Pohjanpalo og Pukki i front stå for de offensive trusler. Nok mest Pukki. Trods alt. 

Bosnien-Hercegovina:

  • Jusuf Gazibegovic (Back, Reserve) – COVID-19
  • Elvis Saric (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Finland:

  • Thomas Lam (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Juhani Ojala (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Bosnien-Hercegovina forventet startopstilling: Sehic; Civic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic; Stevanovic, Gojak, Pjanic, Cimirot, Kolasinac; Dzeko, Prevljak.

Finland forventet startopstilling: Hradecky; Granlund, Ivanov, Toivio, Hämäläinen; Lod, Schüller, Nissilä, Kamara; Pohjanpalo, Pukki.


Odds på Bosnien-Hercegovina – Finland

Kampens odds viser, bookmakerne tror på sejr til værterne i en temmeligt lige forestilling.

Odds-forslag: Hvem tør blotte sig?

Det er en ekstremt vigtig kamp for begge mandskaber. Bosnien-Hercegovina må ikke tabe, for så er de helt ude af kampen om playoffpladsen. Mens Finland med et nederlag vil være afhængig både af kampen Bosnien-Hercegovina-Ukraine og af at skulle slå Frankrig. Det er barske odds. 

Derfor er der da også al mulig grund til at tro, de to mandskaber vil sørge for at lukke af defensivt som det absolut væsentligste. Hvis først et af holdene får scoret, vil det selvfølgelig ændre kampbilledet, men spørgsmålet er vel egentlig, om det er sådan en kamp, der ligefrem dufter af mål? Godt nok er Pukki og Dzeko i front regulære målmaskiner, men Dzeko er ikke helt ung længere, og han er vel mere en opspilsstation end decideret målsluger. Pukki er godt nok stadig flittig med målene, men krisen i Norwich City kan næppe gå helt hen over hovedet på ham. 

Anbefalingen tror på en kamp, der byder på meget få målchancer og dermed også ganske få scoringer, og derfor bliver buddet herfra, at der bliver scoret højest to mål i kampen. Det har været tilfældet i otte af værternes seneste ni hjemmekampe , mens finnerne i deres seneste syv udekampe i VM-kvalifikationen i alle syv tilfælde har været involverede i kampe med højest to scoringer. Det ender under 2,5 mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,71
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Bosnien-Hercegovina – Finland: Statistik, topscorer og H2H

  • Bosnien-Hercegovina er på 4. pladsen i VM-kvalens gruppe D, men de har 7 point for 6 kampe og dermed bare to point til Ukraine på 2. pladsen.

  • Bosnien-Hercegovinas statistik er 1-4-1 og 8:7.

  • Finland indtager 3. pladsen i gruppen med 8 point for deres hidtidige 6 kampe.

  • Tallene for Finland siger 2-2-2, mens deres målscore er 7:7.

  • Bosnien-Hercegovinas topscorere er aktuelt Miralem Pjanic og Smail Prevljak, som begge står på 2 scoringer.

  • Den foreløbige finske topscorer hedder Teemu Pukki, der har været på måltavlen hele 6 gange. 


Expected Goals: Bosnien-Hercegovina vs. Finland de seneste tre kampe:

Bosnien-HercegovinaResultatxGFinlandResultatxG
Ukraine – Bosnien-Hercegovina (1-1) 1,59 – 2,01Kasakhstan – Finland (0-2)0,34 – 3,92 
Kasakhstan – Bosnien-Hercegovina (0-2)0,14 – 2,39Finland – Ukraine (1-2)2,15 – 1,12 
Bosnien-Hercegovina – Kasakhstan (2-2)2,86 – 0,77 Frankrig – Finland(2-0) 1,68 – 0,34 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar