18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bosnien – Frankrig Odds og optakt den 31. marts 2021

Det stjernespækkede franske landshold har ikke rigtig foldet sig ud i de første to kvalkampe. Denne gang står den på en udebanetur til Bosnien, viser franskmændene endelig deres enorme potentiale? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bosnien – Frankrig med kampstart onsdag d. 31. marts 2021 kl. 20:45. Kampen kan streames på Discovery+.

Odds på Bosnien – Frankrig

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Frankrig som favoritter.

Bosnien – Frankrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Grbavica Stadium, Sarajevo
Vejret: 9° og svag vind

Optakt til Bosnien – Frankrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Franskmændene skuffede i første gruppekamp, hvor de hjemme på Stade de France kun formåede at få 1-1 imod Ukraine. X’et blev senest fulgt op med en sejr på 2-0 ude mod Kasahkstan, men det er som om spillet ikke rigtig flyder for de mange offensive profiler i Frankrigs trup. Deschamps har regulære luksusproblemer når han skal stille sin startellever, for Frankrig har utvivlsomt et af de stærkeste landshold i verden. De var aldrig i nogen form for problemer mod Kasakhstan, men med de evner vi ved det franske landshold råder over, så var det alligevel en anelse skuffende hvad de leverede. Det er som om, at der mangler noget motivation hos stjernerne, som er vant til at spille nogle langt sjovere kampe på klubplan, hvor de fleste af spillerne huserer i toppen af de bedste ligaer i Europa.

Denne gang står den på et besøg i Bosnien, som lagde ud med at spille 2-2 med Finland i første kamp. Bosnierne sad over i 2.spillerunde, og fik i stedet minutter i benene i en venskabskamp imod Costa Rica. Hjemmeholdet befinder sig niveaumæssigt et sted midt imellem Frankrigs to første modstandere, Ukraine og Kasakhstan. I EM-kvalifikationen endte de således kun fire point fra en EM-billet, og de råder da også over et par spillere med international klasse, såsom Barcelonas Miralem Pjanic, Romas Edin Dzeko og Milans Rade Krunic. Bredden på holdet er dog ikke noget at prale af, og det er tydeligt at de mangler kvalitet på mange pladser for at kunne tage det næste skridt. Hjemmeholdet har ikke vundet en eneste gang i deres seneste ti kampe, og de få bosniske profiler skal virkelig være i spillehumør hvis de skal udfordre Frankrig onsdag aften.

Bosnien:
Ermedin Demirovic (Angreb, Reserve) – Skadet

Frankrig:
N’Golo Kante (Midtbane, Fast) – Skadet
Anthony Martial (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Bosnien forventet startopstilling: Sehic; Todorovic, Sanicanin, Hadzikadunic, Civic; Pjanic, Cimirot; Stevanovic; Gojak, Krunic; Dzeko

Frankrig forventet startopstilling: Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Ndombele, Rabiot; Griezmann, Dembele, Mbappe; Giroud

Gaspedalen kommer kun halvt i bund onsdag aften

Frankrig er som altid store favoritter, og med rette, for de råder over et af de mest stjernespækkede landshold i verden, som vandt den seneste VM-slutrunde. Det har dog ikke været overbevisende hvad de har vist i løbet af den sidste uge, men med deres individuelle styrke, så har de hvad der skal for at vinde selvom spillet ikke flyder. Franskmændene har vundet 13 af deres seneste kampe, og kun tabt en af dem.

Hjemmeholdet er virkelig dårligt kørende, de kan bare ikke vinde for tiden, og det bliver ikke lettere onsdag aften, når de forsvarende verdensmestre gæster i Sarajevo. De er dog ikke uden evner, og befinder sig helt sikkert på et højere niveau end Frankrig seneste modstander, Kasakhstan. Bosniens største navne, Pjanic og Dzeko, har begge gang i skuffende sæsonen på klubplan i henholdsvis Barcelona og Roma, og alt afhænger af de to på det bosniske mandskab.

Det dufter lidt af endnu en fransk ’dag på kontoret’, med spillere som spiller fast i de største europæiske klubber weekend efter weekend, som kommer stjernerne ikke til at bruge unødige kræfter på dette opgør. De har den individuelle kvalitet til at gøre ondt på Bosnien, men så snart de kommer komfortabelt foran, så er der gode chancer for at de bare kører bolden rundt og sparer på kræfterne, som vi også så det imod Kasakhstan. Det bliver til en fransk pligtsejr, men ingen målfest.

SpilXperten.com anbefaler: Frankrig + Under 3,5 mål 1-tallet til odds 1,87 – SPIL HER* >>

Bosnien – Frankrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Bosnien startede VM-kvalifikationen ud med en 2-2’er i Finland, Pjanic havde ellers bragt bosnierne foran i starten af anden halvleg, men gode gamle Pukki ville det anderledes, og det var kun et sent mål der sikrede Bosnien det ene point.

  • Det blev til pointtab for Frankrig i første kamp i VM-kvalen, de fik kun et enkelt point hjemme imod Ukraine. Pointmæssigt var det bedre da de var i Kasakhstan i søndags, her blev det til 3 af de lange efter en 2-0 sejr.

  • Bosnierne har en notorisk målscorer i front, Edin Dzeko, er den mest scorende spiller i Bosniens historie, og de skal håbe på han er i omdrejninger på onsdag.

  • De mange fantastiske offensivspillere fra Frankrig har ikke rigtig foldet sig ud i de to kvalkampe, tre mål er det blevet til på to kampe. Målene blev sat ind af Dembele, Griezmann og en uheldig forsvarsspiller fra Kasakhstan.

  • De to lande er stødt sammen fire gange før, de to kampe i Frankrig er endt med X, mens de to kampe i Bosnien er endt med fransk sejr. Så det er da egentlig meget heldigt for franskmændene at de ikke spiller hjemme på onsdag!

Skriv et svar