18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Borussia M’Gladbach – Bayern München: Odds og optakt den 27. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Historiens vingesus fylder mere end den aktuelle spænding mellem Borussia M’Gladbach og Bayern München. De mødes onsdag aften i DFB Pokalens anden runde. Værterne er nummer 12 i Bundesligaen og kommer fra nederlag i weekenden mod Hertha Berlin, mens Bayern München bankede TSG 1899 Hoffenheim med 4:0 og topper tabellen efter ni runder. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Borussia M’Gladbach – Bayern München. Der er kampstart onsdag d. 27. oktober 2021 kl. tid. Se kampen på TV3 Max eller på ARD. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Borussia M’Gladbach – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Borussia Park, Mönchengladbach
Vejret: 13° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:36.

Optakt til Borussia M’Gladbach – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Det ruller slet ikke Borussia M’Gladbachs vej i denne sæson, og selv om de ærgrede sig over, at de i sidste sæson spillede sig selv en sikker Europa-plads af hænde, er det aktuelt nok meget godt, de ikke har mere end højest nødvendigt at bekymre sig om. De kan ikke forløse potentialet. De skaber ikke nok chancer i forhold til, hvor meget de er på bolden i kampene, og når chancerne endelig er der, vil bolden ikke ind. Det har ført til en foreløbig 12. plads i tabellen, og uanset hvordan man vender og drejer det, er det ikke godt nok. 

Senest blev det til 1:0-nederlag ude mod Hertha Berlin og seneste hjemmekamp 1:1 mod VfB Stuttgart. Det bliver man jo ikke tophold af. Træner Adi Hütter forsøger og forsøger med små justeringer, men det klikker simpelthen ikke for mandskabet. Nu skal de så prøve lykken i DFB Pokal, og de har gode minder om seneste møde med Bayern München, for i sæsonpremieren blev det 1:1 netop her på Borussia Park. 

Efter dén uafgjorte kamp hentede Bayern München efterfølgende ni sejre på stribe, før de satte point til igen. Denne gang endda et nederlag. På hjemmebane! Eintracht Frankfurt vandt for tre kampe siden på Allianz Arena med 2:1, og siden har Bayern München vundet tre kampe med en samlet score på 13:1. De tager det ikke så pænt, når de mister point. 

Til denne kamp må de for tredje gang i træk undvære træner Julian Nagelsmann på sidelinjen, for han er stadig isoleret i sit hjem og forsøger at teste sig fri af en corona-indespærring. Men det er jo gået uden ham indtil nu, og skadeslisten til dette opgør består af reservekeeper Ulreich og Leon Goretzka, der stadig døjer med følgerne af corona, men måske godt kan blive klar til kamp.

Stort set hver uge er Englische Wochen for Bayern München denne sæson, og i den kommende midtuge møder de S. L. Benfica i CL-gruppespillet, og en sejr dér vil sende sydtyskerne videre to runder før afslutningen på gruppen. De ser dog ikke ud til at spare kræfter eller spekulere for meget i kommende opgaver. Fokus hos rekordmestrene er at vinde alle kampe i alle turneringer. Det kommer nok til at gå ud over værterne her. 

Borussia M’Gladbach:

 • Mamadou Doucouré (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Stefan Lainer (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Christoph Kramer (Midtbane, Fast) – Skadet

Bayern München:

 • Sven Ulreich (Mål, Reserve) – Skadet
 • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Borussia M’Gladbach forventet startopstilling: Sommer; Scally, Ginter, Elvedi, Bensebaini; Zakaria, Koné; Hofmann, Stindl, Plea; Embolo.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Süle, Upamecano, Davies; Kimmich, Sabitzer; Gnabry, Müller, Sané; Lewandowski.


Odds på Borussia M’Gladbach – Bayern München

Bookmakernes odds viser, de er overbeviste om sejr til gæsterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Endnu en storsejr til Bayern München

Borussia M’Gladbach kom godkendt fra land i begyndelsen af august. De sidste tre testkampe blev alle vundet, så slog de 1. FC Kaiserslautern i pokalen, og så spillede de 1:1 mod Bayern München i sæsonpremieren. Siden har det været mudret og rodet hos værterne, der godt nok har vundet tre af otte kampe, men de har også tabt fire af dem. 

Bayern München har været anderledes vedholdende, og i ligaen står de på syv sejre og en uafgjort af ni mulige, mens de i CL-gruppespillet har været uimodståelige med tre overbevisende sejre. Mere? Ja, de vandt jo Super Cuppen med 3:1 over Borussia Dortmund og indledte DFB Pokal med en 12:0-sejr. Der er altså helt utroligt meget spræl i det her Bayern München-mandskab, og der er ingen grund til, at de ikke skulle fortsætte her. 

I 11 af deres foreløbig 14 kampe i sæsonen er der faldet mindst 4 scoringer, og de har vundet de 12 af de 14 kampe, og ligeledes i 12 af deres 14 kampe har de selv scoret mindst 3 gange. Anbefalingen rækker ud efter en kombination med sejr til Bayern München og mindst 4 scoringer i opgøret samlet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,50
Over 3,5 mål og Bayern München vinder
Gå til Bet365 *


Borussia M’Gladbach – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

 • Borussia M’Gladbach er nummer 12 i Bundesligaen efter 9 kampe, hvor de har hentet 11 point.

 • Borussia M’Gladbachs statistik lyder foreløbig på 3-2-4 med scoren 10:12.

 • I 1. runde i DFB Pokal vandt Borussia M’Gladbach ude over 1. FC Kaiserslautern med 1:0.

 • Bayern München er tophold i tabellen med 22 point efter de første 9 kampe. 

 • Tallene for Bayern München er 7-1-1, mens deres måltal siger 33:8.

 • Bayern München indledte årets pokaleventyr med 12:0 på udebane mod Oberligamandskabet Bremer SV.

 • Borussia M’Gladbachs topscorer er Jonas Hofmann, som har scoret 3 gange. 

 • Robert Lewandowski er igen Bayern Münchens topscorer med 10 træffere.


Expected Goals: Borussia M’Gladbach vs. Bayern München de seneste tre kampe:

Borussia M’GladbachResultatxGBayern MünchenResultatxG
Hertha Berlin – Borussia M’Gladbach(1-0)0,55 – 0,78Bayern München – TSG 1899 Hoffenheim(4-0)2,72 – 0,78 
Borussia M’Gladbach – VfB Stuttgart(1-1)2,13 – 0,45S. L. Benfica – Bayern München(0-4)0,50 – 1,96 
VfL Wolfsburg – Borussia M’Gladbach(1-3)0,96 – 3,06 Bayer Leverkusen – Bayern München  (1-5)0,82 – 3,16
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar