18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bolivia – Paraguay: Odds og optakt den 14. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Bolivia tager hjemme i La Paz mod Paraguay i den sydamerikanske VM-kvalifikation sent torsdag aften. Bare tre point skiller de to hold i tabellen, hvor Paraguay er bedst placeret. Og fra Paraguay er der bare tre point op til VM-billetter. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bolivia – Paraguay. Der er kampstart onsdag d. 14. oktober 2021 kl. 22:00. Se kampen på bet365.com. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Bolivia – Paraguay: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andrés Matonte, Uruguay
Stadion: Estadio Hernando Siles, La Paz
Vejret:  12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 20:58.

Optakt til Bolivia – Paraguay: Skader, karantæner og startopstillinger

I lørdags vandt Bolivia hjemme 1:0 over Peru. Det var holdets første sejr i de seneste 10 kampe og den blot anden triumf i de foregående 17 kampe. Det var samtidig første gang i 27 landskampe, at de holdt buret rent. 27 kampe. Nok godt for forsvarerne, de ikke har Kasper Schmeichel bag sig, for så havde han brølt håret af dem alle. 

Bolivia fik en forfærdelig indgang til VM-kvalifikationen med tre nederlag på stribe, og godt nok var to af modstanderne Brasilien og Argentina, men det var nu stadig en kæberasler af karat. I de følgende fire kampe tabte de så ikke en eneste, men da de tre endte uafgjort, flyttede det heller ikke meget i tabellen. Sommerens Copa America endte med fire nederlag og hurtig exit, og før opgøret mod Peru var der også tre nederlag på stribe for menuen. Paradoksalt nok kan værterne med sejr her melde sig helt ind i kampen om VM-billetter alligevel. Det burde være rigeligt motivation. 

Omvendt bør Paraguay også være motiverede, for selv om de blot har hentet to sejre i deres foreløbig 11 kampe, har de også blot tabt tre. Så de er aktuelt kun tre point efter Colombia, som lige nu indtager 5. pladsen, der giver mulighed for VM-billetter via en playoffkamp. Men det her bliver ikke let. Paraguays to sejre i kvalifikationen hidtil er faldet på hjemmebane, og i 13 af de seneste 14 indbyrdes opgør mod Bolivia er det ikke lykkedes for udeholdet – uanset om det har været Bolivia eller Paraguay – at vinde. Så er der måske en kende opmuntring at hente for Paraguay i, at det var dem, der stod for undtagelsen, da de i 2011 vandt en testkamp i Bolivia 2:0.

Bolivia:

  • Ramiro Vaca (Midtbane, Fast) – Karantæne

Paraguay:

  • Omar Alderete (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Luis Amarilla (Angreb, Reserve) – Skadet

Boiivia forventet startopstilling: Lampe; Haquin, Jusino, Fernandez, Sagredo; Arce, Ramallo, Villarroel, Algaranaz, Saucedo; Moreno.

Paraguay forventet startopstilling: Silva; Rojas, Balbuena, Gomez, Arzamendia; Almiron, Romero, Cardozo, Perez, Morel; Gonzalez.


Odds på Bolivia – Paraguay

Hjemmeholdet er kneben favorit ifølge bookmakernes odds.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Bolivia melder sig ind i kampen

Der er mange kampe i den sydamerikanske VM-kvalifikation, og selv om der stadig er syv kampe tilbage at spille, er det ved at være tiden, hvis Bolivia vil meldes ind i kampen om VM-billetterne igen. I deres foreløbig fem hjemmekampe er der faldet 15 scoringer – altså tre i snit – mens de har vundet to og tabt to og spillet en enkelt uafgjort. 

Paraguays udekampe har budt på syv scoringer i alt i fem opgør. 1,4 mål i gennemsnit. Det er ikke meget. Og det har udløst bare fem point via en sejr og to uafgjorte. Som tidligere nævnt har de indbyrdes møder været prægede af et vist besvær for udeholdene, og dermed vil Bolivia vel også have en lille overhånd her. Samtidig må de være enormt løftede af lørdagens sejr mod Peru, så de nu igen kan øjne chancen for at spille med om de sjove pladser. 

Anbefalingen øjner muligheden for, at vi både får mål og hjemmesejr. Tre af de seneste fire indbyrdes møder i Bolivia i VM-kvalen er endt med hjemmesejr og har budt på mindst tre scoringer. Det bliver også buddet her.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
4,20
Bolivia plus Over 2,5 mål
Gå til Unibet *


Bolivia – Paraguay: Statistik, topscorer og H2H

  • Bolivia er på 9. pladsen ud af de 10 mandskaber i Sydamerikas VM-kvalifikation. De har 9 point efter 11 runder. 

  • Tallene for Bolivia er 2-3-6 med scoren 13:25.

  • Paraguay er lidt tættere på VM-billetter med en aktuel 6. plads efter 12 point for 11 kampe.

  • Paraguays statistik lyder på 2-6-3, og deres målscore er 9:13.

  • Bolivias topscorer, Marcelo Moreno, har scoret 8 af holdets 13 mål indtil videre.

  • Hos Paraguay er det Angel Romero, som har været flittigste målskytte med 4 træffere. 


Expected Goals: Bolivia vs. Paraguay de seneste tre kampe:

BoliviaResultatxGParaguayResultatxG
Bolivia – Peru(1-0)1,45 – 0,81Chile – Paraguay(2-0)0,66 – 0,09 
Ecuador – Bolivia(3-0)2,69 – 0,26Paraguay – Argentina(0-0)  0,71 – 0,96
Argentina – Bolivia  (3-0)2,97 – 0,46Paraguay – Venezuela(2-1)0,78 – 1,06 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar