18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Belgien – Tjekkiet: Odds og optakt den 5. september 2021

Foto: Bildbyrån

Belgien topper VM-kvalifikationspuljen efter fire kampe med blot et enkelt pointtab i form af uafgjort i Tjekkiet. Nu kommer tjekkerne til Bruxelles, og der er hverken vafler eller Moules Frites på menuen. Der står hævn med store bogstaver ud over hele dette opgør. Belgien har siden Tjekkiet-kampen vundet to kampe med samlet 13:2, og de vil helt sikkert sigte efter endnu en storsejr, når tjekkerne gæster dem søndag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Belgien – Tjekkiet. Der er kampstart søndag d. 5. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Belgien – Tjekkiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver, England
Stadion: King Baudouin Stadium, Bruxelles
Vejret: 20° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 05:37.


Optakt til Belgien – Tjekkiet: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev endnu engang lige ved og alligevel til ingenting for Belgien ved sommerens EM-slutrunde. De slap videre fra puljen med maksimumpoint og besejrede Portugal i ottendedelsfinalerne, men i kvartfinalen mod de senere vindere fra Italien måtte de altså sige farvel og tak for festen. Det ser dog ikke ud til at have påvirket deres VM-kvalifikation synderligt, for de bankede Estland 5:2 på udebane i torsdags, og nu skal de så ondulere tjekkerne, der var så frække at snuppe et point i det omvendte indbyrdes opgør. 

Belgien må undvære Thorgan Hazard – er det, som om brødrene bare aldrig er fit samtidig? – mens Youri Tielemans trods en mindre skade måske bliver klar til opgøret alligevel. Ellers ser det nu stadig solidt ud centralt med Witsel og Vanaken, men Tielemans pynter absolut alle vegne. Da Belgien senest spillede i VM-kvalifikationen på hjemmebane, blev det til svimlende 8:0 over Belarus, og selv om de næppe når lignende højder her, er de ganske klar favorit, selv om det er gruppens aktuelle nummer to, der kommer på besøg. 

Tjekkerne har leveret en pose blandede bolsjer indtil nu. De indledte med at slå esterne på udebane og hente 1:1 i næste kamp mod Belgien, men så tabte de, hvad der ligner en nøglekamp i duellen om 2. pladsen i gruppen, mod Wales. Og trods sommerens flotte EM-kvartfinale var der ikke meget ramasjang over den tjekkiske indsats, da de i torsdags slog et af gruppens to ringeste mandskaber, Belarus, med sølle 1:0 hjemme i Tjekkiet.

Tjekkerne skifter formentlig deres centrale forsvar til denne kamp, så Kalas og Holes, der udgjorde murværket mod Belarus, må lade pladsen til Celustka, som var en af de bærende spillere ved sommerens EM, og Ondrej Kudela, der skulle have været en af de bærende kræfter, men han sad i stedet ude med karantæne efter en dom for racistiske udtalelser i en Europa League-kamp mod Rangers FC. Nu er han tilbage, og selv om han sad på bænken mod Belarus, er det nok snart tiden, han glider tilbage ind på holdet. 

Belgien:

  • Youri Tielemans (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Thorgan Hazard (Midtbane, Fast) – Skadet

Tjekkiet:

  • Pavel Kaderabek (Back, Fast) – Skadet
  • Patrik Schick (Angreb, Fast) – Skadet

Belgien forventet startopstilling: Courtois; Alderweireld, Boyata, Denayer; Carrasco, Witsel, Vanaken, Castagne; Trossard, Lukaku, Hazard.

Tjekkiet forventet startopstilling:  Vaclik; Coufal, Celustka, Kudela, Mateju; Kral, Soucek; Hlozek, Barak, Jankto; Vydra.


Odds på Belgien – Tjekkiet

Belgien er klare favoritter ifølge bookmakernes odds. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Belgien buldrer videre 

Belgien bryder sig ikke rigtigt om at møde tjekkerne. De har mødt hinanden fire gange i Belgien. Tre gange i testkampe, som er endt med to tjekkiske sejre og en belgisk sejr, ligesom belgierne også vandt, da de i 2001 mødtes i VM-kvalifikationen. De tre belgiske sejre har været på 2:1, 1:0 og 1:0. Da de mødtes tilbage i marts, endte det 1:1. Det passer ikke den ellers velsmurte belgiske maskine at spille mod tjekkerne. 

Nu kommer Belgien så med 13:2 i de seneste to kvalifikationskampe, hvor Tjekkiet har vundet 1:0 og tabt 1:0. Det er jo to forskellige planeter, og alligevel er der noget modstandskraft hos tjekkerne, som man må respektere. Da de mødte Danmark ved sommerens EM, burde de jo også have lagt sig ned og klappet af danskerne efter første halvleg, men de rejste sig og kom tilbage i kampen igen. De giver sig ikke uden kamp. 

Så derfor lander anbefalingen på et forsigtigt bud på dette opgør, der hedder, at Belgien vinder, som de gjorde det to gange, da de mødtes i VM-kvalifikationen i 2001, og de tabte i det mindste ikke, da de var på besøg hos tjekkerne i marts. Den her snupper de sejren i, men det er ikke lige til højrefoden, at det ender med endnu en storsejr. Trods alt. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,44
Belgien
Gå til Unibet *


Belgien – Tjekkiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Belgien topper VM-kvalifikationens gruppe E efter 4 kampe med 10 point.

  • Belgiens statistik er 3-1-0 med scoren 17:4.

  • Tjekkiet er på gruppens 2. plads med 7 point efter deres første fire kampe. 

  • Tallene for tjekkerne siger 2-1-1, mens deres måldifference er på 8:4.

  • Ikke uventet er det Romelu Lukaku, der er Belgiens topscorer med foreløbig 4 mål.

  • Hos Tjekkiet fortsætter West Hams midtbanemand Tomas Soucek med at hamre mål ind, og han er holdets topscorer med 3 træffere. 


Expected Goals: Belgien vs. Tjekkiet – de seneste tre kampe

BelgienResultatxGTjekkietResultatxG
Estland – Belgien(2-5)1,53 – 2,87Tjekkiet – Belarus(1-0)  3,08 – 0,20
Belgien – Italien(1-2)1,66 – 0,99Tjekkiet – Danmark (1-2)1,85 – 1,44
Belgien – Portugal(1-0)0,18 – 1,58 Holland – Tjekkiet(0-2)0,63 – 0,99 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar