18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Belgien – Grækenland: Odds og optakt den 3.juni 2021

Foto: Bildbyrån

Det var ikke langt fra til VM i 2018, her nåede belgierne semifinalen. Er det blevet tid til, at de skal have fuldt udbytte af den enorme talentmasse, som huserer på landsholdet i disse år? Før vi får svar på det, skal belgierne lige have varmet stængerne op med to venskabskampe, den første her mod Grækenland. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Belgien – Grækenland. Der er kampstart torsdag d. 3. juni 2021 kl. 20:45.

GÅ TILBelgien – Grækenland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: King Baudouin Stadium, Bruxelles
Vejret: 20° og minimal vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Belgien
Grækenland
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 20:34.


Optakt til Belgien – Grækenland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det belgiske landshold er fuldkommen fremragende i disse år, de indtager 1.pladsen på FIFA’s verdensrangliste og må betragtes som en af forhåndsfavoritterne til den forestående EM-slutrunde. Der er masser af stjernestøv i truppen i form af De Bruyne, Lukaku, Hazard osv. De vandt rub og stub i kvalifikationen til EM, og vores ellers stærke danske landshold måtte desværre også give fortabt i Nations League, hvor det blev til to belgiske sejre på 2-0 og 4-2. Som så mange af de andre store nationer, så har Belgien spillere fra de allerbedste ligaer i verden og der er flere af dem, som forventes at få et hvil her i venskabskampene, inden det for alvor går løs om små 10 dage!

På trods af en god stime af resultater til slut i EM-kvalifikation var det ikke nok for Grækenland, som måtte se 2.pladsen i gruppen gå til Finland. Den manglede EM-deltagelse bliver dermed den anden missede slutrunde i træk for grækerne, som ellers før har vist, at de kan levere overraskelsen på den helt store scene. Det viste de også i første kamp af VM-kvalen, hvor de noget overraskende stjal point på en udebanetur i Spanien, grækerne er dermed ubesejret i deres seneste 12 landskampe på tværs af EM-kval, Nations League, venskabskampe og VM-kval. Det er da værd at tage med! Defensiven ser stærk ud, her er det kun blevet til fire indkasserede mål i de seneste 9 kampe, men der mangler lidt styrke i offensiven til at afgøre de tætte opgør.

Belgien:

  • Kevin de Bruyne (Midtbane, Fast) – Skadet

Grækenland:

Belgien forventet startopstilling: Mignolet; Denayer, Alderweireld, Vermaelen; Castagne, Tielemans, Vanaken, T.Hazard; Doku, Benteke, Trossard

Grækenland forventet startopstilling: Vlachodimos; Bakakis, Papadopoulos, Tzavellas, Giannoulis; Zeca, Bouchalakis; Masouras, Bakasetas, Tzolis; Pavlidis


Odds på Belgien – Grækenland

Oddsene peger på, at bookmakerne har Belgien som favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 20:34.


Odds-forslag: Halv damp fra de belgiske stjerner

Belgien er selvfølgelig kæmpe favoritter til at vinde dette opgør, og med god grund. Det er et af de bedste landshold i verden for tiden, træner Martinez har et hold fyldt med stjerner fra den øverste internationale fodboldscene, om end de ser lidt tynde ud i defensiven, hvis vi kigger på store profiler.

Som hos så mange af de andre store nationer, så er det forventet, at der bliver en god del rotation i denne første testkamp før EM-slutrunden, det har været en tæt pakket sæson rundt om i de europæiske ligaer, og det giver god mening, at give et hvil til nogle af de bærende profiler. Hvad gør det så for resultatet i dette opgør? Tjaaa, det kunne godt ligne et opgør, hvor værterne kommer for halv damp, og uden de største offensive esser, så kan det godt blive svært at nedbryde en standhaftig græsk defensiv. Til gengæld behøver de ikke frygte så meget i de bagerste geledder, for grækerne har vist sig rimelig tandløse i offensiven. Jeg tror mest af alt på en relativt målfattig venskabskamp her, som vi har set det i de kampe, som er blevet spillet her i starten af ugen. Der skal spares kræfter til der er point på spil!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
Under 3 mål (AH)
Besøg Bet365 *


Belgien – Grækenland: Statistik, topscorer og H2H

  • Belgien var fuldkommen suveræne i EM-kvalifikation – 10 kampe resulterede i 30 point og en stensikker 1.plads i gruppen.

  • Vi får ikke grækerne at se til sommerens EM-slutrunde, det er anden gang på stribe at Grækenland misser en slutrunde.

  • Romelu Lukaku har haft en vanvittig sæson i Inter! I landsholdstrøjen viser han sig også flot frem med fire mål i de seneste fire kampe.

  • Hos Grækenland er det Bakasetas, som har stået for de fleste mål på det sidste – angriberen fra Trabzonspor har scoret 3 af Grækenlands seneste 5 mål.

  • Seneste indbyrdes opgør mellem de to nationer var i VM-kvalen 2017, her tog Belgien sejren på udebane i Grækenland, mens det omvendte møde endte 1-1.


Expected Goals: Belgien vs. Grækenland – de seneste tre kampe

BelgienResultatxGGrækenlandResultatxG
Belgien – Hviderusland(8-0)3,07 – 0,15Grækenland – Georgien(1-1) 0,95 – 0,54
Tjekkiet – Belgien(1-1)1,11 – 1,08Grækenland – Honduras(2-1)2,38 – 0,84
Belgien – Wales(3-1)2,1 – 0,42Spanien – Grækenland(1-1)1,22 – 0,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar