18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Belgien – Estland: Odds og optakt den 13. november 2021

Foto: Bildbyrån

Belgien har to kampe tilbage i VM-kvalen, de topper gruppen med et forspring på 5 point ned til næmeste forfølger… Det betyder at Edin Hazard og co. officielt kan sikre sig direkte adgang til VM her i hjemmekampen mod Estland. Lykkedes det de talentfulde belgiere eller må de vente lidt endnu? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Belgien – Estland. Der er kampstart lørdag d. 13. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på Canal 9 eller Discovery+.

GÅ TIL


Belgien – Estland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Halil Umut Meler, Tyrkiet
Stadion: Koning Boudewijnstadion, Brussels
Vejret: 12°, lidt regn og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 15:51.

Optakt til Belgien – Estland: Skader, karantæner og startopstillinger

Belgien er godt på vej til at tage en af de direkte billetter til VM i Qatar. Forspringet til Tjekkiet og Wales er i skrivende stund på 5 point med to spillerunder tilbage. Pga. en markant bedre målscore end de to efterfølgere, så skal der faktisk blot et enkelt point til for at Belgien officielt kan fejre VM-deltagelsen. Senest tabte Belgien to gange i Nations League til henholdsvis Frankrig og Italien, og det er lidt blevet historien om det belgiske landshold. De er gode, men trækker sjældent det længste strå mod de helt store nationer. I denne kamp bør der dog ikke blive problemer, for Estland er en overkommelig modstander. Belgien er uden et par profiler i Lukaku, Tielemans og Alderweireld. Men der er ganske fine erstatninger i truppen.

Miniputterne fra Estland har udspillet deres rolle her i gruppe E. Seks kampe har kastet 4 point af sig, og dermed kan de ikke nå Tjekkiet og Wales, som deler 2.pladsen med 11 point. Det eneste der er tilbage at spille om for Estland er ikke at ende sidst i gruppen. I skrivende stund er Hviderusland 1 point efter, så der er fortsat lidt på spil for gæsterne, som nok aldrig rigtig havde regnet med at byde sig til i kampen om VM-billetterne. Estland spillede nogle meget målrige opgør i starten af kvalen, ingen af dem faldt dog ud til deres fordel med nederlag på 4-2, 6-2 og 5-2. Det er gået en del bedre på det seneste, hvor de har fået sat en prop i, her er det blevet til sejr på 2-0 over Hviderusland, 0-0 ude mod Wales og senest et smalt hjemmebanenederlag på 0-1 til samme modstander.

Belgien:

 • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet
 • Youri Tielemans (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Toby Alderweireld (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Thomas Vermaelen (Forsvar, Reserve) – Skadet

Estland:

 • Marten Kuusk (Forsvar, Fast) – Karantæne

Belgien forventet startopstilling: Courtois; Denayer, Boyata, Vertonghen; Saelemaekers, Witsel, Vanaken, Carrasco; De Bruyne, Hazard; Benteke

Estland forventet startopstilling: Igonen; Teniste, Paskotsi, Mets, Tamm, Pikk; Kreida, Vassiljev, Poom; Anier, Sappinen


Odds på Belgien – Estland

Bookmakerne ser Belgien som storfavoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: VM-billetten bliver sikret i komfortabel stil

Traditionen tro… Ingen kvalkampe uden kæmpe niveauforskel, i i hvert fald nogle af kampene. En af de kampe finder vi her, hvor verdensranglistens nummer 1 tørner sammen med verdensranglistens nummer 105. Den gigantiske niveauforskel, som der er på de to nationer er der i den grad også taget højde for hos bookmakerne, og selvom jeg ikke er i tvivl om, at Belgien nok skal vinde, så kan det være svært at spå om sejrens størrelse.

Min forventning er, at Belgien kommer buldrende her. De har lige tabt to kampe i streg i Nations League, så der er gode muligheder for at de vil ud og revanchere sig her. De har tilmed hjemmebanefordelen her i en kamp hvor de endegyldigt kan sikre VM-deltagelse i Qatar. Selvom der er lidt skadeskvaler for belgierne, så har de nok klasse til at give Estland en lille røvfuld. Anbefalingen bliver en storsejr til hjemmeholdet. Indsatsen ryger retur ved sejr på præcis 3 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,80
Belgien -3 (AH)
Gå til marathonbet *


Belgien – Estland: Statistik, topscorer og H2H

 • Belgien topper gruppe E med 16 point efter seks spillerunder. Statistikken lyder på 5-1-0 og målscoren 21:4.

 • Estland er nummer 4 med 4 point for seks kampe. Her lyder statistikken på 1-1-4 og målscoren 8:16.

 • Romelu Lukaku er Belgiens topscorer i kvalen med fem kasser.

 • Henri Anier er topscorer i Estland med tre scoringer.

 • Det var en underholdende omgand de to nationer leverede i det indbyrdes opgør i september. Belgien kom bagud, men fik vendt det hele på hovedet og endte med en 5-2 sejr.


Expected Goals: Belgien vs. Estlandde seneste tre kampe:

BelgienResultatxGEstlandResultatxG
Italien – Belgien(2-1)1,58 – 0,98Estland – Wales(0-1)0,78 – 2,18
Belgien – Frankrig(2-3)0,98 – 2,75Estland – Hviderusland(2-0)3,7 – 0,04
Hviderusland – Belgien(0-1)0,14 – 1,09Wales – Estland(0-0)1,48 – 0,24
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

1 kommentar

 1. OnsideBetting og ComeOn har 1,63 for at Belgien modtager et kort.

  De har fået minimum et i alle på nær en kamp indtil videre. Witsel sidder over næste kamp, hvis han får et kort her. Ikke utænkeligt at han ihvertfald forsøger at få et men overordnet virker 1,63 pænt betalt. 🙂

Skriv et svar