18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bayern München – Napoli: Odds og optakt den 31. juli 2021

Foto: Bildbyrån

De største europæiske ligaer ligger stadig i sommerdvæle, men optakten til den nye sæson er så småt begyndt. Lørdag eftermiddag skal de tyske mestre fra Bayern München have gang i stængerne mod syditalienske Napoli. Der er to uger til sæsonstart i Bundesligaen, men hos Bayern er de mest etablerede kun lige kommet tilbage fra ferie, mens Napoli stadig er uden flere store profiler. Er Bayern ved at være klar til sæsonstart, eller bliver det til endnu et skuffende resultat for Nagelsmann og co.? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – Napoli. Der er kampstart lørdag d. 31. juli 2021 kl. 16:30.

GÅ TIL


Bayern München – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret: 22° og svag vind, mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bayern München
SSC Napoli
Odds are subject to change. Last updated 31. juli 2021 17:09.

Optakt til Bayern München – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

De store europæiske klubber er så småt begyndt på forberedelserne til den forestående sæson, Bundesligaen bliver skudt i gang om to uger, og Serie A om tre. Der skal knokles på træningsbanen, nye og unge spillere skal prøves af, og de interne relationer skal finpudses i testkampene. Det lyder lækkert med en kamp mellem Bayern München og Napoli, to store klubber, mange internationale profiler osv. meeeeen… I denne omgang er det formentlig ikke den største stjerneparade som stiller til kamp, der er stadig sommerferiestemning i begge klubber, hvor nogle af de mest bærende profiler nyder sommeren lidt endnu.

Bayern München kørte som sædvanlig sikker stil i Bundesligaen i sidste sæson, hvor de endnu engang endte øverst på skamlen. De sidder tungt på den tyske trone, og mon ikke, at der ligger endnu et mesterskab og venter i denne sæson. Der har været rimelig stille på transfermarkedet hos tyskerne i løbet af sommeren, ind er kommet Upamecano fra Leipzig – en fremragende tilføjelse til den lidt langsomme bagkæde hos Bayern, mens der på trænerposten er kommet nyt blod i form af unge Julian Nagelsmann, som har imponeret i Leipzig over de sidste par sæsoner. Han betragtes som en af de helt store trænerhåb i fodboldeuropa, og nu får han altså chancen på en af de allerøverste hylder, det bliver vanvittigt spændende at følge! Indtil videre har Nagelsmann ikke haft meget tid med de største profiler hos Bayern, som kun lige er kommet tilbage fra ferie, og er forventet at få de første spilleminutter i benene i denne testkamp på lørdag. Derfor har resultaterne heller ikke været med Nagelsmann indtil videre, hvor det er blevet til test-nederlag mod Köln og Gladbach, og et X mod Ajax.

Napoli har også skiftet ud på det varme sæde – den lille hidsigprop, Gennaro Gattuso, er røget på porten, og ind er kommet karismatiske, Luciano Spalletti, som blandt andet har trænet både Roma og Inter. Napoli trådte godt og grundigt i spinaten i sidste sæson. De lå ellers særdeles lunt i svinget til at snuppe en af Champions League-pladserne, og havde tilmed den nemmeste afslutning sammenlignet med konkurrenterne, men sidste kamp, på hjemmebane, mod Verona resulterede kun i ét point, og Napoli måtte se sig overhalet indenom af Juventus, og må dermed tage tage til takke med Europa League i denne sæson. Målet er, som altid, minimum en top-4 placering og det kan blive svært nok i en ekstremt tæt Serie A-top. Til dette opgør mangler Napoli stadig profiler som Di Lorenzo, Fabian Ruiz, Insigne, Mertens og Lozano, men umiddelbart ser startelleveren rimelig fornuftig ud. Der mangler dog lidt pondus i offensiven.

Bayern München:

  • Alphonso Davies (Back, Fast) – Skadet
  • Corentin Tolisso (Midtbane, Reserve) – Covid-19

Napoli:

  • Diego Demme (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Dries Mertens (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Hirving Lozano (Kant, Fast) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Ulreich; Sarr, Upamecano, Nianzou, Stanisic; Cuisance, Goretzka; Sieb, Müller, Richards; Lewandowski. 

Napoli forventet startopstilling: Contini; Malcuit, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui; Zielinski, Lobotka; Politano, Elmas, Ounas; Osimhen.


Odds på Bayern München – Napoli

Odds til kampen er ikke tilgængelige i skrivende stund, men de kommer tættere på kampstart.

Odds-forslag: Åben slagudveksling i München

Det er tydeligt for enhver, at resultaterne i testkampene ikke har førsteprioritet i særlig mange klubber, der skal prøves nye ting af, nye/unge spillere får chancen for at bevise deres værd, og det er sjældent det mest slagkraftige mandskab, der stiller til start.

Selvom der ikke er lang tid til sæson for Bayern München, så er det først i denne uge at den nye træner, Nagelsmann, har fået hans bærende profiler tilbage fra velfortjent ferie, og nu kan vi endelig forvente at se nogle af dem på banen igen. Müller og Lewandovski er forventet at starte inde, og så er der altså fare på færde. Til gengækld har tyskerne lukket godt med mål ind i deres testkampe mod Köln, Ajax og Gladbach, og den forventede bagkæde til denne kamp er heller ikke af højeste kaliber. Napoli kommer med et rimelig slagkraftigt mandskab til opgøret, og jeg tror endnu engang, at vi kan forvente en åben slagudveksling med masser af mål. OBS: Odds til kampen er ikke tilgængelige i skrivende stund.


Bayern München – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

  • Bayern München vandt vanen tro den tyske Bundesliga i sikker stil i sidste sæson, er de altdominerende tyskere klar til at gentage succesen under den nye træner, Nagelsmann?

  • Napoli dummede sig gevaldigt i sidste spillerunde i sidste sæson, og det resulterede i, at napolitanerne måtte nøjes med en 5.plads i Serie A, og dermed ikke får lov at spille Champions League i denne sæson.

  • Lewandovski var fuldkommen flyvende i sidste sæson, hvor han hamrede mål ind efter behag, både for Bayern og til EM-slutrunden for Polen.

  • Lorenzo Insigne var brændende varm i sidste sæson, hvor han stod for hele 19 mål i Serie A. Han så også skarp ud til EM, hvor han var en stor del af Italiens triumf. Han nyder dog stadig en velfortjent ferie, og derfor ligner Victor Osimhen det bedste bud på en målscorer, han viste lovende takter i sidste sæson.

  • De to hold krydsede senest klinger i en betydende kamp tilbage i Champions League 2010/2011, her endte det med en 1-1’er i Napoli og en 3-2 sejr til Bayern i München.


Expected Goals: Bayern München vs. Ajax– de seneste tre kampe

Bayern MünchenResultatxGNapoliResultatxG
Bayern München – Borussia M’gladbach(0-2)0,99 – 1,14Napoli – Verona(1-1)1,92 – 0,72
Bayern München – Ajax(2-2)1,36 – 2,16Fiorentina – Napoli(0-2)0,79 – 2,76
Köln – Bayern München(3-2)2,27 – 0,91Napoli – Udinese(5-1)3,3 – 0,14
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar