18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barnsley – Reading: Odds og optakt d. 2. april 2021

Barnsley tager fredag hjemme mod Reading. Det er nummer 5 og 6 i The Championship, og der er 8 runder tilbage af den regulære sæson. Men både værterne og gæsterne drømmer om at forlænge sæsonen ved at sikre plads i playoffspillet om en billet til Premier League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barnsley – Reading. Der er kampstart fredag d. 2. april 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

Odds på Barnsley – Reading

Hvis vi skæver til oddsene, ser vi, at bookmakerne forventer et helt lige opgør, men at de trods alt har Barnsley som lille favorit.

Barnsley – Reading: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Geoff Eltringham
Stadion: Oakwell, Barnsley
Vejret: 8° med en let brise og mulighed for sol

Optakt til Barnsley – Reading: Skader, karantæner og startopstillinger

Barnsley snublede i allersidste kamp før landskampspausen. Et nederlag til rivalerne fra Sheffield Wednesday brød en stime på 12 kampe uden nederlag i The Championship. 9 sejre og 3 uafgjorte lunede godt i tabellen, men med nederlaget på 2-1 til Sheffield Wednesday, skal Barnsley absolut stadig kigge sig over skulderen i kampen om billetter til Premier League-playoff. Hjemmeholdet har ikke været i Premier League de seneste 23 sæsoner, så de vil meget gerne lægge billet ind på sådan en oplevelse igen. Men med aktuelt 11 point op til 2. pladsen og en direkte oprykningsplads, slipper de nok ikke for at skulle igennem det strabadserende, nervebetændte og vanskelige playoffspil. Og det er jo i virkeligheden best case scenario.

For det kan stadig gå så galt, at de ikke kommer med i playoff. Der er 5 point ned til Bournemouth på 7. pladsen, men Barnsley har spillet 38 kampe, mens Bournemouth kun er på 37. Slutprogrammet for Barnsley inkluderer blandt andre 2 pressede bundhold i form af Rotherham og Coventry, ligesom Barnsley på sidste spilledag er på udebane mod rækkens aktuelle tophold fra Norwich.

Men det er i fremtiden. Nu gælder det opgøret fredag aften på Oakwell, og det kan blive svært nok i sig selv, for de seneste 7 indbyrdes opgør er endt med 4 sejre til Reading og 3 uafgjorte. Seneste sejr til Barnsley mod fredagens modstander var 25. marts 2014, hvor de vandt 3-1 på udebane. Seneste sejr hjemme på Oakwell skal vi endnu længere tilbage for at finde. Dér skal vi helt tilbage til august 1996. Så det ligger vel ikke lige i kortene, at det nødvendigvis ender med Barnsley-sejr i dette opgør?

Det mener de jo nok ikke hos Reading. Aktuelt på det yderste mandat til playoff med en 6. plads. Med 4 sejre og 5 nederlag i de seneste 11 kampe er de ikke rigtig i nærheden af at sætte stimer sammen, så de lever af de point, der kommer sporadisk på kontoen. Men de seneste 3 kampe har budt på 2 uafgjorte og 1 nederlag, så lige nu peger pilen den forkerte vej. I holdets resterende 7 kampe efter denne venter rækkens 3 øverste hold, Norwich, Watford og Swansea, ligesom den aktuelle nummer 8 fra Cardiff også gemmer sig blandt de afsluttende opgaver for Reading. De kan enten betragte det som et temmeligt vanskeligt slutprogram, eller som en oplagt mulighed for at bevise at de rent faktisk er mere end gode nok til både en plads i playoff og i Premier League.

Barnsley:
Liam Kitching (Forsvar, Reserve) – Skadet
Ben Williams (Back, Fast) – Skadet

Reading:
Felipe Araruna (Back, Reserve) – Skadet
Michael Morrison (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
John Swift (Midtbane, Reserve – Skadet
Andy Yiadom (Back, Reserve) – Tvivlsom

Barnsley forventet startopstilling: Collins; Andersen, Helik, Sibbick; Brittain, Palmer, Mowatt, Styles; Woodrow, Dike, Morris.

Reading forventet startopstilling: Cabral; Holmes, McIntyre, Moore, Richards; Rinomhota, Laurent; Meite, Olise, Ejaria; Joao.

Odds-forslag: Mål i begge ender

Begge mandskaber vil gerne have bolden, men de behandler den ofte forskelligt, når de har den. Barnsley er meget direkte og ikke blege for at sparke bolden langt og så presse på derfra, mens Reading er et mere moderne boldbesiddende mandskab. De 2 måder at spille på kan gå hen at give os en forrygende fodboldkamp med flot pasningsspil og direkte angrebsspil i konstant vekselvirkning.

De seneste 5 indbyrdes møder på Oakwell har givet 3 gange 1-1 og 2 gange 2-1-sejr til gæsterne. og de seneste 8 hjemmekampe for Barnsley mod Reading er endt med 3 uafgjorte og 5 nederlag. Det kan ikke være en ønskemodstander. Så måske er Barnsley som udgangspunkt fint tilfreds med at være den lidt forsigtige part i dette opgør. Så kan Reading have overtag på boldbesiddelse, mens Barnsley kan stå trygt og solidt og satse på hurtige modangreb, der måske kan give dem dén sejr, der vil bryde en lang og kedelig statistik mod Reading.

Det ser ud til at blive en tæt kamp. Der er meget på spil i forhold til pladserne i top 6, og spørgsmålet er for eksempel, hvor Barnsley står efter nederlaget til Sheffield Wednesday og landskampspausen? Kan de vende tilbage til en ny stime af ubesejrede kampe? Og kan Reading på et tidspunkt sætte mere end et par brugbare resultater i træk sammen? De kommer med 2 uafgjorte og et nederlag fra de seneste 3 kampe før landskampspausen. De seneste 5 indbyrdes kampe her på Oakwell er endt med mål af begge mandskaber. Barnsleys seneste 3 kampe er endt med mål af begge mandskaber. Og det samme er gældende for Reading. Anbefalingen bliver, at dén trend fortsætter endnu engang, og at begge hold kommer på tavlen i dette opgør.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 2,05 – SPIL HER* >>

Barnsley – Reading: Statistik, topscorer og H2H

  • Barnsley er på 5. pladsen i The Championship med 64 point efter 38 kampe.
  • Statistikken for Barnsley er indtil videre 19-7-12 med målforskellen 49:42. Når de er på hjemmebane, er tallene 10-4-5 og 24:19.
  • Reading er én plads efter Barnsley, og på 6. pladsen har gæsterne 62 point for 38 kampe.
  • De samlede tal for Reading siger 18-8-12 og 52:41. På udebane er de noteret for 7-7-5 og 23:20.
  • Barnsleys topscorer er Cauley Woodrow, som har lavet 11 mål indtil videre.
  • Hos Reading er det portugisiske Lucas Joao, der er topscorer. Han står for 18 scoringer i sæsonen.
  • Deres møde tidligere på sæsonen på Readings hjemmebane endte med Reading-sejr på 2-0.
  • Seneste møde i Barnsley var 11. december 2019, og dengang delte de 2 hold via 1-1.

Expected Goals: Barnsley vs. Reading – de seneste tre kampe

BarnsleyResultatxGReadingResultatxG
Barnsley – Sheffield Wed(1-2)0,94 – 1,17Reading – QPR(1-1)1,54 – 1,50
Birmingham – Reading(1-3)0,77 – 1,86Birmingham – Reading(2-1)1,26 – 0,45
Bournemouth – Barnsley(2-3)1,44 – 1,84Nottingham Forest – Reading(1-1)0,64 – 2,21

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.comSpil på kampen – KLIK HER

Skriv et svar