18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Barcelona – Juventus: Odds og optakt den 27. juli 2022

Barcelona har spenderbukserne på denne sommer, hvor blandt andre danske Andreas Christensen er ny mand i truppen. (Foto: Bildbyrån)
Barcelona har spenderbukserne på denne sommer, hvor blandt andre danske Andreas Christensen er ny mand i truppen. (Foto: Bildbyrån)

Natten mellem tirsdag og onsdag står den på storopgør i Dallas, når de spanske giganter Barcelona krydser klinger med den italienske storklub Juventus. De to klubber er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson, hvor der formentlig drømmes om større bedrifter end i den forgangne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Juventus. Der er kampstart onsdag d. 27. juli 2022 kl. 02:30.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Barcelona – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Cotton Bowl, Dallas
Vejret: 37° og let vind

Optakt til Barcelona – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Barcelona og Juventus var to af de mest omdiskuterede storklubber i seneste sæson, for en gang skyld var det dog ikke for det positive. Der er kolossale forventninger til begge begge klubber, som som regel er med helt fremme i både liga og Champions League, så når de ikke indfries, er der selvfølgelig ballade. Barcelona havde en af deres mest svingende sæsoner i mands minde, som bød på første sæson uden Messi, økonomiske problemer, spillemæssige udfordringer, trænerfyring osv. Det blev dog bedre og bedre for Barcas vedkommende, som blomstrede op efter Xavis indtog på trænerbænken, og sportsligt var det ikke værre end en 2.plads i La Liga. Juventus er gået fra ni mesterskaber på stribe til to 4.pladser på stribe, så der er altså også nok at se til i den zebrastribede del af Torino, som langt fra kan være tilfreds med præstationerne i de seneste to sæsoner.

Efter en sæson, som ikke levede op til de vanlige standarder for hverken Barcelona eller Juventus, så bliver posen selvfølgelig rystet godt og grundigt forud for den kommende sæson. Barcelona har, på trods af en eftersigende skrantende økonomi, været enormt aktive på sommerens transfermarked, hvor der er blevet hentet masser af nyt blod ind. Danske Andreas Christensen er hevet ind på en fri transfer, ligesom den tidligere Milan-spiller Kessie, mens der er lagt store transferbeløb for Raphinha og Lewandovski. Hvordan det hænger sammen økonomisk er lidt uklart, til gengæld er det et par solide spillere som Xavi har fået i folden. Juventus har sagt farvel til store profiler som Chiellini og De Ligt, mens sidste sæsons bedste forsvarer i Serie A, Bremer, er kommet ind sammen med Angel Di Maria og Paul Pogba.

Den nye sæson i Spanien og Italien bliver skudt i gang om lidt mere end to uger, så man må formode, at de to trænere gør brug af de bedste spillere i truppen, selvom der selvfølgelig altid bliver skiftet heftigt ud i testkampe. Barcelona vandt i weekenden over ærkerivalerne fra Real Madrid på en kasse af nyerhvervelsen Raphinha, mens Juventus slog mexicanske Guadalajara med 2-0.


Barcelona:

  • Ingen kendte fravær


Juventus:

  • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Dest, Christensen, Araujo, Alba; Kessie, Busquets, Pedri; Fati, Lewandowski, Raphinha

Juventus forventet startopstilling: Sczcesny; Cuadrado, Bremer, Bonucci, Sandro; Locatelli, Rabiot, Zakaria; Di Maria, Vlahovic, Kean


Odds på Barcelona – Juventus

Bookmakerne tror mest på en sejr til Barcelona.


Odds-forslag: Bagende sol og få mål

Testkampe er altid en svær størrelse at spå om, for selvom holdene selvfølgelig altid går på banen for at vinde, så er det altså ikke resultatet, som har førsteprioritet her i opstarten. De to trænere skal have fundet spillerne til den startellever, som skal indtage græstæppet i sæsonpremieren om et par uger, og vanen tro skal der nok blive spilletid til en del forskellige spillere. Både Xavi og Allegri har fået en del nyt blod til holdet, og de spillere skal implementeres på bedst mulig vis inden der ingen længe er dyrebare point på spil.

På papiret ligner det et jævnbyrdigt opgør mellem de to storklubber, som begge skal forsøge at rejse sig ovenpå en skuffende sæson i fjor. Der er masser af kvalitet på begge mandskaber, offensivt, såvel som defensivt. Normalvis kan der være lidt løsere tøjler her i testkampene, men det kastede altså ikke mål af sig i de to holds testkampe i weekenden, og det er heller ikke sikkert, at vi får en målfest her. Temperaturerne i Dallas er voldsomt høje i disse dage, og det kunne meget vel påvirke energiniveauet i kampen. Allegris Juventus plejer først og fremmest at fokusere på defensiven, og det bliver nok også tilfældet her mod den stjernespækkede Barca-offensiv. Anbefalingen lyder på varm og målfattig testkamp i det amerikanske.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,23
Under 3 mål (AH)
Gå til Marathonbet *


Barcelona – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

  • Barcelona havde en noget svingende sæson i fjor, men endte alligevel med at snuppe 2.pladsen i La Liga.

  • Juventus leverede også under standard i sidste sæson, hvor de blot endte som 4’er i Serie A.

  • Memphis Depay endte som Barca-topscorer med 12 ligamål i sidste sæson.

  • Dusan Vlahovic endte som Juves topscorer med 24 ligakasser, størstedelen blev dog scoret for Fiorentina.

  • Seneste indbyrdes opgør mellem de to storklubber var en testkamp sidste sommer, hvor Barcelona vandt 3-0.


Expected Goals: Barcelona vs. Juventus de seneste tre kampe:

BarcelonaResultatxGJuventusResultatxG
Real Madrid – Barcelona(0-1) 0,73 – 1,64Juventus – Guadalajara(2-0) 1,34 – 0,37 
Inter Miami – Barcelona(0-6) 0,03 – 2,25Fiorentina – Juventus(2-0) 1,91 – 0,03 
Olot – Barcelona(1-1)1,4 – 1,75Juventus – Lazio(2-2)0,87 – 1,25 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Barcelona – Juventus?

Barcelona – Juventus spilles den onsdag 27. juli klokken 02.30.

Hvor spilles Barcelona – Juventus?

Barcelona – Juventus spilles på Cotton Bowl i Dallas

Skriv et svar