18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atletico Madrid – Manchester United: Odds og optakt den 30. juli 2022

Vores allesammens Christian Eriksen er ny mand i Manchester United til den kommende sæson. Huttelihut! (Foto: Bildbyrån)
Vores allesammens Christian Eriksen er ny mand i Manchester United til den kommende sæson. Huttelihut! (Foto: Bildbyrån)

De sidste detaljer skal finpudses inden den nye sæson sparkes i gang. Der er to uger til sæsonstart i La Liga og blot en enkelt uge til start i Premier League, så de to storhold bør efterhånden være oppe i gear! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – Manchester United. Der er kampstart lørdag d. 30. juli 2022 kl. 13:45. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Atletico Madrid – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Ullevaal Stadium, Oslo
Vejret: 22° og svag vind

Optakt til Atletico Madrid – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

En ny sæson nærmer sig heldigvis for os fodboldfans med hastige skridt. Atletico Madrid starter sæsonen ud med en udekamp mod Getafe den 15.august, mens Manchester United allerede i næste weekend ligger ud med en hjemmekamp mod Brighton. De sidste detaljer skal finpudses, der skal minutter i benene og der skal ses spillere an forud for den nye sæson.

Atletico Madrid var ikke særlig prangende i sidste sæson, hvor de aldrig rigtig var i nærheden af at følge op på det mesterskab de vandt i 20/21. Generelt var både spil og resultater yderst svingende, og undervejs var der resultatmæssige kriser. Det endte dog stadig med en 3.plads i La Liga, som må siges, at være godkendt, sådan som Atletico spillede. I Champions League nåede spanierne kvartfinalen, hvor de tabte snævert til Manchester City over to kampe. I ottendedelsfinalen gjorde Simeones mandskab det af med lørdagens modstander Manchester United, så De Røde Djævle har altså revanche til gode her.

Manchester Uniteds sæson må også siges, at have været under middel. Ole Gunnar startede sæsonen ud som United-træner, men efter en svingende sæsonstart måtte nordmanden lade livet, og give tøjlerne videre til Ralf Rangnick, som dog aldrig fik implementeret sin spillespil hos spillerne, som han i øvrigt ikke virkede til at have en stor stjerne hos. United endte helt nede på Premier Leagues 6.plads, og må derfor tage til takke med Europa League i denne sæson. Ten Hag er ny mand på trænerbænken, hollænderen nød stor succes i Ajax, som han fik til at spille flot offensiv fodbold – forhåbentlig lykkes han også med at gøre United til et mere seværdigt hold end i sidste sæson. Den hollandske træner har hevet flere navne ind, som har gjort sig i Æresdivision. Martinez fra Ajax er hentet ind til midterforsvaret, Feyenoords Malacia til venstreback, og så er vores allesammens Christian Eriksen hentet ind på en fri transfer efter et succesfuldt ophold hos Brentford i foråret. Det bliver fedt med en rød dansk djævel!


Atletico Madrid:

  • Ingen kendte fravær


Manchester United:

  • Ingen kendte fravær

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Gimenez, Mandava; Wass, De Paul, Kondogbia, Lemar, Carrasco; Correa, Morata

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Maguire, Lindelof, Malacia; Eriksen, Fred, Fernandes; Sancho, Martial, Rashford


Odds på Atletico Madrid – Manchester United

Bookmakerne tror mest på en sejr til Manchester United


Odds-forslag: United fortsætter de målrige testkampe

Det har været noget nær umuligt at spå om udfaldet af sommerens testkampe, som falder som perler på en snor. Som oftest er der stor udskiftning undervejs i kampene, der er spilletid til næsten alle spillere i truppen, og resultatet er ikke førsteprioriteten. Manchester United bør dog have en fordel her fordi de er længere fremme i forberedelserne, til gengæld spiller de endnu en testkamp søndag, hvor de skal op mod Rayo Vallecano.

Hvis man skal tage udgangspunkt i Uniteds hidtidige testkampe, så kunne der være gode muligheder for mål på lørdag. Ten Hags mandskab har spillet fire testkampe indtil videre – i alle sammen er der faldet minimum fire scoringer. Resultatet er ikke i højsædet her, så tøjlerne er nok friere end de ville være med noget på spil. United har vist sig flot frem offensivt indtil videre, og Atletico er formentlig ikke helt oppe i gear endnu efter blot en testkamp mod Numancia.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Atletico Madrid – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Atletico Madrid endte som nummer 3 i La Liga i sidste sæson med 71 point.

  • Manchester United endte på en skuffende 6.plads i Premier League med 58 point.

  • Mest scorende Atletico-spiller var i sidste sæson Angel Correa, som scorede 12 gange i La Liga.

  • Cristiano Ronaldo endte som United-topscorer med 18 Premier League-kasser. Eftersigende prøver han dog at komme væk fra den engelske storklub…

  • De to klubber mødtes i sidste sæson i Champions League 1/8-finalen, hvor Atletico Madrid vandt 2-1 samlet.


Expected Goals: Atletico Madrid vs. Manchester United de seneste tre kampe:

Atletico MadridResultatxGManchester UnitedResultatxG
Real Sociedad – Atlético Madrid(1-2) 2,14 – 0,74Manchester United – Aston Villa(2-2) 0,91 – 0,9 
Atlético Madrid – Sevilla(1-1) 1,37 – 0,77Manchester United – Crystal Palace(3-1) 1,83 – 0,8 
Elche – Atlético Madrid(0-2)0,44 – 2,14Melbourne Victory – Manchester United(1-4)0,84 – 1,56 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atletico Madrid – Manchester United?

Atletico Madrid – Manchester United spilles den lørdag 30. juli klokken 13.45.

Hvor spilles Atletico Madrid – Manchester United?

Atletico Madrid – Manchester United spilles på Ullevaal Stadium, Oslo

Skriv et svar