18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Athletic Club – FC Barcelona: Odds og optakt den 20. januar 2022

Lykkes det Ansu Fati og FC Barcelona, at spille sig videre til kvartfinalen i Copa del Rey? (Foto: Bildbyrån)
Lykkes det Ansu Fati og FC Barcelona, at spille sig videre til kvartfinalen i Copa del Rey? (Foto: Bildbyrån)

Athletic Club og FC Barcelona var en smuttur i Saudi-Arabien i sidste uge for at få afgjort den spanske Super Cup, begge mandskaber måtte dog se sig slået af Real Madrid i henholdsvis finale og semifinale. Torsdag står den igen på cupkamp for de to hold, som støder sammen i Copa del Rey 1/8-finalen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Athletic Club – FC Barcelona. Der er kampstart torsdag d. 20. januar 2022 kl. 21:30. Se kampen på Bet365.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Athletic Club – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mario Melero López
Stadion: Estadio San Mamés, Bilbao
Vejret: 20° og svag vind


Optakt til Athletic Club – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste uge stod den på Super Cup for Athletic Club og Barcelona, som var draget til Saudi Arabien for at finde en vinder af turneringen. Det blev dog hverken Athletic eller Barcelona, som fik lov at løfte trofæet. Barcelona måtte lade livet i semifinalen mod ærkerivalerne fra Real Madrid, som vandt 3-2 efter forlænget spilletid, mens Athletic lykkedes med at spille sig i finale med en 2-1 sejr over Atletico Madrid. For tredje gang på et år måtte baskerne dog se sig slået i en cupfinale, da de fortjent blev besejret med 2-0 af Real Madrid. Sidste år løftede Athletic ellers trofæet efter sejr over morgendagens modstander fra Barcelona.

I denne uge står det på endnu en knald eller faldkamp for de to mandskaber, denne gang i Copa del Rey, hvor vi er nået til 1/8-finalen. Athletic er nået hele vejen til finalen to sæsoner i træk, men har måtte se sig slået i begge tilfælde. I sidste sæson fik modtog de en 4-0 røvfuld af Barcelona i finalen, så der er i den grad revanche til gode for baskerne. Hjemmeholdet er nået til dette opgør via en enkelt sejr, som kom imod upåagtede Atletico Mancha Real fra den tredjebedste række, mens Barcelona gjorde det af med Linares Deportivo fra samme række.

Tingene lysner i Barcelona for tiden, fraværslisten bliver mindre og mindre, Ferran Torres er nu blevet registreret og har fået de første minutter i benene, og så leverede catalanerne senest en flot indsats mod Real Madrid på trods af nederlaget. Det er svært rigtig at kaste en dom over det her Barcelona-mandskab endnu, for det er virkelig ikke gået deres vej i denne sæson, men det bliver spændende at se hvad gæsterne kan drive det til, hvis de for en gang skyld kan holde truppen corona- og skadesfri. Det er ikke just en nem opgave som Barcelona har i vente torsdag, for Athletic har stået ganske stærkt defensivt i denne sæson, faktisk har kun Sevilla indkasseret færre mål i La Liga, så Xavi skal håbe på, at hans offensive spillere er i hopla.

Athletic Club:

  • Asier Villalibre (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Unai Nunez (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Unai Vencedor (Midtbane, Fast) – Skadet

FC Barcelona:

  • Martin Braithwaite (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
  • Eric Garcia (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Sergi Roberto (Back, Reserve) – Skadet
  • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet

Athletic Club forventet startopstilling: Agirrezabala; Alex, Vivian, Martinez, Lekue; N Williams, Nolaskoain, Vesga, Serrano; R Garcia, Berenguer

FC Barcelona forventet startopstilling: Neto; Alves, Araujo, Pique, Alba; Nico, Busquets, F de Jong; Torres, L de Jong, Fati


Odds på Athletic Club – FC Barcelona

Bookmakerne ser Barcelona som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Åben slagudveksling på San Mamés

Det er ikke første gang at Athletic Club og Barcelona tørner sammen i en cupkamp, faktisk bød sidste sæson på hele to cupfinaler mellem de to mandskaber. I Super Cuppen trak Athletic det længste strå med en 3-2, mens Barcelona fik tiltrængt oprejsning i Copa del Rey-finalen, som de vandt hele 4-0. Torsdag går det løs igen, denne gang er der dog blot tale om en 1/8-finale. Der kan være risiko for at de to trænere sparer spillere hist og her til dette opgør, men jeg regner ikke med at det bliver så markant, for det er i Copa del Rey, at de to mandskaber står med den største chance for at løfte et trofæ i denne sæson.

Som vi kan aflæse i La Liga-tabellen, så er der ikke meget, som adskiller Athletic og Barcelona i denne sæson. Det kan hjemmeholdet være fint tilfreds med, mens gæsterne nok havde håbet på at ligge lidt højere i tabellen. Her får vi formentlig et kampbillede, hvor Barcelona kommer til at være mest på kuglen, mens Athletic vil forsøge sig med at stå dybt og lure på omstillinger. På den måde får de to mandskaber lov til at gøre hvad de gør bedst, og forhåbentlig kan det kaste lidt underholdning af sig. Athletic har stået stærkt defensivt i denne sæson, men med Barcelonas skadesfrie offensiv, så kan det blive svært at holde nullet. Til gengæld bør der være muligheder for baskerne den anden vej, hvor Barcelona har indkasseret mål i ni af de seneste ti kampe. Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,86
Begge hold scorer
Gå til unibet *


Athletic Club – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • Athletic Club er nummer 9 i La Liga med 28 point. Statistikken er på 6-10-5 og målscoren 20:17.
  • Barcelona er nummer 6 med 32 point. Statistikken er på 8-8-4 og målscoren 31:23.
  • Inaki Williams er topscorer for hjemmeholdet med fem scoringer.
  • Memphis Depay står noteret for otte scoringer i La liga, nok til at gøre ham til Barcelonas topscorer.
  • Sæsonens første indbyrdes opgør mellem Athletic Club og Barcelona endte 1-1.


Expected Goals: Athletic Club vs. FC Barcelona – de seneste tre kampe

Athletic ClubResultatxGFC BarcelonaResultatxG
Athletic – Real Madrid(0-2)2,12 – 1,85Barcelona – Real Madrid(2-3)2,82 – 2,11
Atlético Madrid – Athletic(1-2)0,57 – 0,9Granada – Barcelona (1-1) 1,22 – 0,58
Deportivo Alavés – Athletic(0-0)0,53 – 0,47Linares Deportivo – Barcelona (1-2) 0,73 – 2,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Athletic Club – FC Barcelona?

Athletic Club – FC Barcelona spilles torsdag den 20. januar 2022 klokken 21:30.

Hvor spilles Athletic Club – FC Barcelona?

Athletic Club – FC Barcelona spilles på Estadio San Mamés i Bilbao

Skriv første kommentar

Skriv et svar