18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Aserbajdsjan – Serbien: Odds og optakt den 30. marts 2021

Det har været et fornuftigt udlæg på VM-kvalifikationen for Serbien, som slog Irland i den første kamp og skaffede uafgjort imod gruppens stærkeste hold, Portugal. Denne gang står den på overkommelig modstand, når de skal på besøg hos gruppens svageste mandskab fra Aserbajdsjan. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aserbajdsjan – Serbien. Der er kampstart tirsdag d. 30. marts 2021 kl. 18:00. Du kan se med på Eurosport 2 eller på Discovery+.

Odds på Aserbajdsjan – Serbien

Oddsene på kampen afslører, at Serbien er favoritter i bookmakernes øjne.

Aserbajdsjan – Serbien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Roi Reinshreiber
Stadion: Olimpiya Stadionu, Baku
Vejret: 11° og svag vind

Optakt til Aserbajdsjan – Serbien: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en forrygende start for serberne i denne VM-kval, de har mødt gruppens, på papiret, to sværeste modstandere og det har resulteret i 4 point. Fuldkommen godkendt! Der var ingen tvivl om udfaldet i deres kamp mod Irland, på trods af et tidligt mål til irerne. Søndagens kamp imod Portugal var en højdramatisk en af slagsen, og selvom serberne var nede med 2-0 efter de første 45 minutter, fik de kæmpet sig tilbage med to hurtige mål i 2.halvleg. Som om det fantastiske comeback ikke var dramatik nok, så havde Cristiano Ronaldo bolden over målstregen i de døende sekunder. Eller det troede han i hvert fald, linjevogteren vinkede dog afværgende, og uden VAR i VM-kvalifikationen, så var X’et en realitet, til stor frustration for Ronaldo og co.

Det serbiske mandskab ser efterhånden virkelig spændende ud, især offensivt, hvor de har en perlerække af profiler som Tadic, Milinkovic-Savic, Kostic, Vlahovic, Jovic, Djuricic osv. Det er altså en solid bredde Dragan Stojkovic har til rådighed på de forreste pladser, rent luksusproblem når han skal sætte startelleveren. Det var også bredden som startede deres comeback imod Portugal, hvor Stojkovic byttede to mand i pausen, og Serbien kom ud som forvandlet.

Hjemmeholdet fra Aserbajdsjan er en absolut miniputnation når vi snakker fodbold, og vi finder dem helt nede som nummer 108 på FIFA’s World Ranking. De har blot en enkelt spiller, som ikke huserer i den hjemlige liga, og det er et hold uden de store individuelle kompetencer. Værterne har dog præsteret fint defensivt når vi kigger på deres seneste kampe. Før kampen imod Portugal var det blevet til fire gange 0-0 i træk, og de fik da også holdt det stjernespækkede portugisiske mandskab fra de helt store chancer. Faktisk skulle der et klodset selvmål til for at sikre 1-0 sejren til Portugal, defensivt er der helt sikkert noget at tage med fra det opgør. Aserbajdsjan sad over i weekenden, i stedet stod den på venskabskamp imod Qatar, det endte med et skuffende 2-1 nederlag. Det er op ad bakke for hjemmeholdet, som vel højst kan håbe på en 0-0’er, for de kommer ikke med noget offensivt.

Aserbajdsjan:

Serbien:

Nikola Milenkovic (Forsvar, Fast) – Karantæne
Milos Veljkovic (Forsvar, Reserve) – Skadet

Aserbajdsjan forventet startopstilling: Mahammadaliyev; Medvedev, B. Huseynov, Badalov, Kryvotsiuk; A. Huseynov, Mustafayev, Makhmudov, Salahly; Emreli, Sheydaev

Serbien forventet startopstilling: Dmitrovic; Pavlovic, Spajic, Mitrovic; Lazovic, Maksimovic, Milinkovic-Savic, Radonjic; Tadic; Mitrovic, Jovic.

Odds-forslag: Ufatteligt ufarligt hjemmehold giver serbisk overhånd

Det ser fint ud for Serbien efter at have mødt de nok to sværeste modstandere i de to første kampe, 4 point har de fået ud af de to underholdende opgør, det er godkendt! Det har unægteligt tæret lidt på kræfterne i den serbiske lejr, i særdeleshed lørdagens kamp imod Portugal, hvor de måtte ud i et hårdt kæmpet comeback for at sikre det ene point. Heldigvis for serberne venter der nu modstand fra en helt anden hylde, når de skal på besøg i Aserbajdsjan.

Som nævnt i optakten, så har Stojkovic luksusproblemer når han skal vælge hvem der skal starte inde på de forreste positioner, så træthed i offensiven burde ikke være et problem forud for dette møde. Værre ser det ud i den serbiske defensiv, som ikke har samme format som offensiv, de har indkasseret fire mål på de første to kampe, og denne gang sidder forsvarsstyrmanden Milenkovic ude med karantæne. MEN, Aserbajdsjan er ikke noget stort offensivt mandskab, de har kun scoret et eneste mål i de seneste seks opgør. De er gået fra banen uden at score imod hold som Luxembourg, Montenegro og Cypern, alt ære og respekt for de mandskaber, så befinder Serbien sig altså på en anden hylde. Som i kampen imod Portugal kan vi igen forvente Aserbajdsjan tæt pakket på egen banehalvdel med håb om en 0-0’er, men med de profiler Serbien har i offensiven tror vi ikke på at Aserbajdsjan kan holde stand, og med deres egne evner i offensiven er det svært at forestille sig at de selv skulle komme på måltavlen. Serberne kører den her hjem i sikker stil.

SpilXperten.com anbefaler: Serbien vinder til nul til odds 1,89 – SPIL HER* >>

Aserbajdsjan – Serbien: Statistik, topscorer og H2H

  • Det blev til et snævert nederlag for Aserbajdsjan i første gruppekamp ude imod Portugal, det kan de helt sikkert være stolte af i Aserbajdsjan.

  • Der har været underholdning for alle pengene i Serbiens to første kampe i denne gruppe, først blev det til en 3-2 sejr over Irland, og søndag var de ude i en dramatisk 2-2 kamp imod Portugal, som de topper gruppen med.
  • Det er ikke mange mål de får banket ind i Aserbajdsjan, de har kun scoret et mål i de seneste syv kampe. Men angriberen Sheydaev ligner bedste bud på en målscorer, med tre mål i de seneste ti kampe, senest i weekend i en venskabskamp imod Qatar.
  • Med 39 mål i sine foreløbig 63 landskampe er Aleksandar Mitrovic den flittigst scorende på landsholdet i den nuværende trup, han var på pletten to gange imod Irland og en gang imod Portugal.
  • I 2006/2007 var de to lande i samme pulje til EM-kvalifikation, her blev det til to serbiske sejre med henholdsvis 6-1 og 1-0.

Expected Goals: Aserbajdsjan vs. Serbien – de seneste tre kampe

AserbajdsjanResultatxGSerbienResultatxG
Qatar – Aserbajdsjan(2-1)1,3 – 1,2Serbien – Portugal(2-2)1,07 – 1,22
Portugal – Aserbajdsjan(1-0)2,05 – 0,21Serbien – Irland(3-2)1,42 – 1,02
Luxemborg – Aserbajdsjan(0-0)1,77 – 0,62Panama – Serbien(0-0)1,67 – 0,24

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.comSpil på kampen – KLIK HER

Skriv et svar