18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aserbajdsjan – Portugal: Odds og optakt den 7. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det er ren David og Goliat tirsdag aften i VM-kvalens gruppe A, når Aserbajdsjan hjemme byder velkommen til et stjernebesat portugisisk mandskab. Portugal er på sikker kurs mod kvalifikation til VM, mens Aserbajdsjan ligger sidst i gruppen med 1 point. Kan værterne overhovedet stille noget op her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aserbajdsjan – Portugal. Der er kampstart tirsdag d. 7. september 2021 kl. 18:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


AserbajdsjanPortugal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida , Italien
Stadion: Baku Olimpiya Stadionu
Vejret: 19° og frisk vind


Optakt til AserbajdsjanPortugal: Skader, karantæner og startopstillinger

Aserbajdsjan er en miniputnation når det kommer til fodbold, de har seks gange haft muligheden for at spille sig til en VM-slutrunde, og er fejlet alle gange. De har én eneste spiller i truppen, som ikke til daglig gør sig i den hjemlige liga, det er et hold uden nogen form for international klasse. På trods af et mandskab uden de store profiler, er der dog opmuntring at finde hos værterne. De sidste mange kampe har været uhyre tætte, og især defensiven hos Aserbajdsjan virker rimelig solid. Tilbage i marts slap værterne helskindet fra mødet med de to favoritter i gruppen, Portugal og Serbien, hvor det i begge tilfælde endte med snævre 2-1 nederlag. I denne omgang er det blevet til et 2-1 nederlag til Luxembourg, mens de i lørdags overraskede stort mod ude mod Irland, hvor de kunne tage hjem til Aserbajdsjan med et enkelt point i kufferten.

Det stjernebesatte portugisiske landshold formåede ikke rigtig at få sat deres præg på sommerens EM-slutrunde, hvor de blev sendt hjem af Belgien i 1/8-finalen. Portugal var egentlig ok kørende ved EM, men marginalerne var ikke på deres side i kampen mod Belgien. Til gengæld er de på sikker kurs mod VM-slutrunden i Qatar, portugiserne indtager 2.pladsen i gruppen á point med Serbien på 1.pladsen, men med en dårligere målscore. I senest kvalkamp var der dramatik for alle pengene, da Portugal med få minutter tilbage af kampen mod Irland var bagud med 1-0. Som så mange gange før, så var Ronaldo dog tungen på vægtskålen, og med to hovedstødsmål i de døende minutter sikrede den nyslåede Manchester United-spiller 3 vigtige point til Portugal. I ren eufori (og med manglende motivation for en udebanetur til Aserbajdsjan) hev Ronaldo trøjen af som del af en vild jubelscene, og sidder dermed i karantæne til dette opgør. Men der er stadig masser af pondus i den portugisiske offensiv, og de får måske lov til at folde sig lidt mere ud i fraværet af superstjernen.

Aserbajdsjan:

  • Ingen kendte fravær

Portugal:

  • Cristiano Ronaldo (Angreb, Fast) – Karantæne

Aserbajdsjan forventet startopstilling: Mahammadaliyev; Huseynov, Medvedev, Haghverdi, Badalov, Salahly; Alasgarov, Qarayev, Mahmudov, Ozobic; Emreli

Portugal forventet startopstilling: Patricio; Cancelo, Dias, Pepe, Guerreiro; Palhinha, B. Silva, Fernandes; R. Silva, A. Silva, Jota


Odds på AserbajdsjanPortugal

Portugal er klare favoritter her ifølge bookmakernes odds.

Odds-forslag: Intet festfyrværkeri i Baku

Der er ingen tvivl overhovedet om, at Portugal er mange klasser bedre end morgendagens modstander. Det er international klasse over hele linjen vs. et helt hold bestående af spillere fra den hjemlige liga i Aserbajdsjan. Derfor ligger oddset på portugisisk sejr også helt i bund på trods af at de er på udebane. Spørgsmålet er bare hvor stor motivationen er for de portugisiske stjerner, når den står på lang udebanetur til Aserbajdsjan mod gruppens bundprop? Det omvendte opgør endte med et overraskende spinkelt nederlag til Aserbajdsjan, som fik parkeret bussen solidt i eget felt, og jeg ser gode muligheder for et lignende kampscenarie igen tirsdag aften.

Værterne har vist sig ganske solide defensivt, de bliver meget sjældent kørt ud af brættet. Både mod Portugal og Serbien blev det til nederlag på et enkelt mål, mens de i sidste uge fik et flot point med hjem fra Irland. Aserbajdsjan kommer til kampen for at forsvare sig, og ville være lykkelige for at slippe helskindet igennem med et spinkelt nederlag igen. Til gengæld har værterne ikke så meget at true med den anden vej, og derfor tror jeg det kan ende ud i en relativt målfattig affære her. Portugal skal bare have de 3 point i hus, og helst uden at trække for store veksler på deres stjerner. Indsatsen kommer retur ved præcis tre mål, mens der er gevinst ved under.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,01
Under 3 mål (AH)
Gå til Bet365 *


AserbajdsjanPortugal: Statistik, topscorer og H2H

  • Aserbajdsjan hentede et flot point ude mod Irland i seneste kamp, men indtager fortsat bundplaceringen i gruppe A. Værternes statistik lyder på 0-1-3 og en målscore på 3:6.

  • Portugal indtager 2.pladsen i VM-kvalens gruppe A med 10 point efter fire runder. Statistikken lyder på 3-1-0 og en målscore på 8:4.  

  • Emin Mahmudov har vist sig flot frem i kvalifikationen indtil videre med tre mål i fire kampe.

  • Hos Portugal deler Ronaldo og Jota topscorerværdigheden med tre mål hver.

  • Aserbajdsjan fik parkeret bussen solidt i seneste indbyrdes opgør mod Portugal. Det lykkedes de med langt henad vejen, og slap fra en svær udebane med et acceptabelt 1-0 nederlag.


Expected Goals: AserbajdsjanPortugal – de seneste tre kampe

AserbajdsjanResultatxGPortugalResultatxG
Irland – Aserbajdsjan(1-1) 2,05 – 0,28Qatar – Portugal(1-3) 0,46 – 2,83 
Luxembourg – Aserbajdsjan(2-1)1,6 – 0,56Portugal – Irland(2-1)2,71 – 0,77 
Moldova – Aserbajdsjan(1-0)0,33 – 0,69 Belgien – Portugal(1-0) 0,18 – 1,58 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar