18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arsenal – Leeds: Odds og optakt den 26. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Tirsdag aften står den på Carabao Cup i London, når Arsenal hjemme tager imod Leeds. The Gunners er forventet at rotere kraftigt som det hører sig til i den mindst prestigefyldte cupturnering i England, mens gæsterne fra Leeds er hårdt ramt af skader. Hvilket af de to decimerede mandskaber sikrer avancementet her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Leeds. Der er kampstart tirsdag d. 26. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Arsenal – Leeds: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 13° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Arsenal – Leeds: Skader, karantæner og startopstillinger

Arsenal kan næsten ikke undgå at få lidt høvl i pressen i disse år. Niveauet og spillermaterialet virker ikke til at være af fordums styrke, men forventningerne hos fans og omgivelser er stadig tårnhøje. The Gunners lider under de høje forventninger, men hvis man kigger lidt nøgtern på det, så har de vel ikke niveau til mere end top-6/top-8 i Premier League? Faktisk står det resultatmæssigt ikke såååå skidt til i den røde del af den engelske hovedstad. Arsenal er ubesejret i de seneste syv kampe på tværs af turneringer, mens de på hjemmebane har vundet fire ud af de seneste fem. I weekenden blev det til en overbevisende 3-1 sejr hjemme mod Aston Villa. Her i Carabao Cuppen er der traditionen tro varslet en del ændringer til startelleveren, lige som tilfældet var mod Wimbledon i seneste runde, hvor det blev til en 3-0 sejr. Niveauet hos Leeds er selvfølgelig af en anden kaliber, men gæsterne døjer med en del skader, så der er muligheder for at Arsenal, selvmed en b-kæde, kan sikre avancement.

Det er gået hverdag i den for Leeds i Premier League. I sidste sæson stod gæsterne for en fantastisk omgang med offensiv og kompromisløs fodbold, som tilmed kastede point nok af sig til en flot slutplacering som nummer 9. Tilgangen til spillet er selvfølgelig den samme, for Bielsa er ikke en mand, som går på kompromis med hans fodboldfilosofi, men resultaterne har ikke været af samme høje standard. Pt. finder vi Leeds helt nede på 17.pladsen i Premier League med 7 point for ni kampe. Sæsonen har kun budt på én sejr indtil videre, så der er virkelig noget at arbejde på for det ellers spændende mandskab. I weekenden blev det til 1-1 hjemme mod Wolves på en udligning af Rodrigo i de døende sekunder. Her i Carabao Cuppen formåede Leeds heller ikke at vinde i ordinær tid mod Fulham, men i den efterfølgende straffekonkurrence trak Bielsas mandskab det længste strå, og for nu lov at krydse klinger med Arsenal. Raphinha, Bamford, Ayling, Firmo og Koch kommer ikke i spil her, og spørgsmålet er, om gæsterne egentlig ikke har nok at kæmpe med i ligaen?

Arsenal:

 • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Kieran Tierney (Back, Fast) – Skadet

Leeds:

 • Robin Koch (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Luke Ayling (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Junior Firpo, (Kant, Reserve) – Skadet
 • Raphinha (Kant, Fast) – Skadet
 • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Cedric, Holding, Mari, Nuno; Maitland-Niles, Elneny, Lokonga; Martinelli, Balogun, Pepe

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Shackleton, Cresswell, Cooper, Dallas; Summerville, Klich, Forshaw, Rodrigo, James; Roberts


Odds på Arsenal – Leeds

Oddsene peger på, at vi kan forvente en hjemmesejr.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Gæsterne har nok at se til allerede

Carabao Cuppen har ikke den højeste stjerne hos Premier League-klubberne, som et langt stykke hen i turneringen stiller med stærkt roterende startopstillinger. Det er som om, at der allerede er nok at se til med Premier League, FA-Cup, europæisk fodbold osv. Men hverken Arsenal eller Leeds spiller med i Europa i denne sæson, så der burde være en velvillighed til at gøre en god figur her. Det er trods alt den nemmeste vej til et trofæ i engelsk fodbold.

Umiddelbart så kunne man tænke, at Leeds har nok at se til i Premier League. Overlevelse i den bedste engelske række må være første prioritet for Bielsa og co., som hænger faretruende tæt på nedrykningsstregen. Arsenal har udsigt til endnu en sæson på det jævne, de har ikke umiddelbart klassen til at spille med helt i toppen af rækken, så Carabao Cuppen kan måske være en nem vej til at please de krævende fans lidt?

Begge holds forventede startopstillinger er langt fra idealopstillingerne, så kampen er lidt svær at spå om. Men med en overbevisende indsats i weekenden, og fire sejre i de seneste fem hjemmekampe, så peger pilen Arsenals vej. Anbefalingen bliver en hjemmesejr. På den måde har Leeds også en turnering mindre at bekymre sig om i resten af sæsonen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,66
Arsenal vinder
Gå til Marathonbet *


Arsenal – Leeds: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal er på 9. pladsen i Premier League med 14 point efter ni kampe. Statistikken lyder på 4-2-3 med scoren 10:13. Her i Carabao Cuppen havde The Gunners ingen problemer med at besejre Wimbledon i senest runde.

 • Leeds er på Premier Leagues 17.plads med 7 point i ni kampe. Statistikken er på 1-4-4 og målscoren 8-16. Bielsas mandskab måtte ud i straffekonkurrence for at overvinde Fulham i seneste Carabao Cup-runde.

 • Pierre-Emerick Aubameyang er topscorer hos Arsenal med fire træffere.

 • Leeds-topscorer er brasilianske Raphinha, som har lavet tre kasser.

 • Arsenal og Leeds krydsede klinger to gange i sidste sæson. Arsenal vandt hjemme med 4-2, mens det endte 0-0 i Leeds.
Info
NavnArsenalARS
Land
England
ENG
CheftrænerMikel Arteta
Websitewww.arsenal.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
17
Mål imod
20
Rent bur
6
Gule kort
18
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Rent bur
3
Gule kort
1
Info
NavnLeedsLEE
Land
England
ENG
CheftrænerMarcelo Bielsa
Websitewww.leedsunited.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
13
Mål
12
Mål imod
20
Rent bur
2
Gule kort
31
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
3
Mål imod
2
Rent bur
2
Gule kort
2


Expected Goals: Arsenal vs. Leeds de seneste tre kampe:

ArsenalResultatxGLeedsResultatxG
Arsenal – Aston Villa(3-1)3,83 – 0,68Leeds – Wolverhampton(1-1)2,04 – 1,13 
Arsenal FC – Crystal Palace(2-2)2,64 – 0,74Southampton – Leeds(1-0)1,44 – 0,22 
Brighton & Hove Albion – Arsenal FC(0-0)2,94 – 0,32Leeds – Watford(1-0)1,63 – 0,5 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar