18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arsenal FC – Chelsea FC: Odds og optakt den 1. august 2021

Foto: Bildbyrån

Det begynder så småt at dufte af Premier League og kampe for alvor. Både Arsenal FC og Chelsea FC har været i gang i ugevis, og nu møder de hinanden på Emirates i den miniturnering, de kalder Mind Series, som også involverer Tottenham Hotspur. Begge hold kommer med sejre i deres to seneste testkampe. De kan ikke begge vinde den her også. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Chelsea FC. Der er kampstart søndag d. 1. august 2021 kl. tid. Se kampen på enten arsenal.com eller chelseafc.com. 

GÅ TIL


Arsenal FC – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 20° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Arsenal
Chelsea
Odds are subject to change. Last updated 31. juli 2021 17:55.


Optakt til Arsenal FC – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en meget skuffende sæson for Arsenal FC, som endte helt uden for de europæiske pladser, og måtte se sig slået i semifinalen af Europa League mod de senere vindere fra Villarreal – som Chelsea FC i øvrigt møder i den europæiske Super Cup den 11. august. Arsenal har spillet fire testkampe, og de kom sejrsløse fra en omgang dobbelt skotsk med nederlag til Hibernian og uafgjort mod Rangers. Siden er det blevet til sejre over Watford og Millwall, der begge er blevet slået 4:1. 

Arsenal FC har allerede været flittige med handler, og David Luiz har forladt klubben på fri transfer, men så er Ben White fra Brighton til gengæld hentet ind, og sammen med ham er kommet Nuno Taveres, som huserer på venstre back og midtbanespilleren Albert Lokonga. Men der skal også ske noget på Emirates, for med 8. pladsen i seneste sæson og de manglende pokaltriumfer er det første gang i 25 år, at Arsenal FC ikke skal spille europæisk bold. 

Europæisk skal de forsvarende Champions League-vindere fra Chelsea FC selvfølgelig spille, og de indleder allerede 11. august – tre dage før Premier League-premieren – med Super Cup-duel med Europa League-vinderne fra Villarreal. Chelsea FC har haft mange spillere på forlænget ferie, og det er først nu, de er ved at have fuld trup. Og faktisk har de nok lidt til. I seneste testkamp ude mod Bournemouth benyttede træner Thomas Tuchel 21 forskellige spillere. Enkelte af dem havde han aldrig set før, og efter kampen bedyrede han også, at de fleste af dem formentlig ikke ville være i klubben til sæsonstart. Men for eksempel Kante og Havertz er vendt tilbage, og de kan godt få spilletid i dette opgør. 

Det er blot Chelsea FCs tredje testkamp, og de er formentlig ikke helt afklarede og på plads i alle aftaler til denne kamp. Det er blevet til to sejre i testkampene. Først 6:1 over Peterborough og senest 2:1 mod Bournemouth men altså i begge kampe med alternative trupper og opstillinger. Nu nærmer de alvorlige kampe sig, så mon ikke vi kan forvente, at det så småt begynder at ligne noget, der kunne være et bud på Chelsea FCs opstilling til sæsonen. De har stadig ikke fundet en angriber, og de har haft fangarmene ude efter både Erling Haaland og Robert Lewandowski, men ingen er bidt på, og lige nu er belgiske Romelo Lukaku det varmeste navn på rygtebørsen som ny angriber på Stamford Bridge. 

Arsenal FC:

  • Ingen kendte fravær

Chelsea FC:

  • Ingen kendte fravær

Arsenal FC forventet startopstilling: Leno; Cedric, Holding, Mari, Tierney; Lokonga, Thomas; Pepe, Smith Rowe, Aubameyang; Lacazette.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Sterling, Miazga, Sarr; Zappacosta, Drinkwater, Loftus-Cheek, Alonso; Ziyech, Abraham, Pulisic.


Odds på Arsenal FC – Chelsea FC

Bookmakernes odds viser, de har Chelsea FC som lille favorit i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 31. juli 2021 17:55.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Æren i behold med mindst én scoring til hver

I Arsenal FCs foreløbig fire testkampe er der scoret mindst 3 mål i dem alle fire, og begge hold har været på tavlen. I seneste sæsons 38 kampe faldt der knap 2,5 mål pr. kamp, og de sluttede den skuffende sæson med fem sejre i rap i ligaen. 

Chelsea FC sluttede sæsonen med at vinde de helt rigtige kampe. De tabte godt nok til Aston Villa og Arsenal FC i sæsonens sidste tre kampe, men de slog rivalerne fra Leicester City og sikrede en plads i top 4, og så vandt de Champions League-finalen mod Manchester City. Det er fin timing. De har altså kun spillet to testkampe, men de har samlet bud på 10 scoringer, hvor Chelsea FC har stået for 8 og dermed 4 i snit. 

Det er en testkamp, og det virker, som om der er lidt mere fokus på at få offensiven til at fungere og lidt mindre på at lukke helt af bagude. Derfor er anbefalingens bud til denne kamp, at begge hold kommer på tavlen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,53
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Arsenal FC – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal FC sluttede på en 8. plads i Premier League seneste sæson med 61 point efter 39 runder.

  • Tallene for Arsenal FC lød på 18-7-13 og måldifferencen 55:39.

  • Det blev til en 4. plads for Chelsea FC i Premier League med 67 point for 38 kampe. 

  • Chelsea FCs statistik for seneste sæson hed 19-10-9 med målscoren 58:36.

  • Arsenal FCs topscorer i seneste sæson var Alexandre Lacazette, som blev noteret for 13 sæsonmål. 

  • Jorginho havde en forrygende sæson, hvor han både vandt Champions League med Chelsea og europamesterskabet med Italien. OG så blev han topscorer i Chelsea FC med 7 træffere. 


Expected Goals: Arsenal FC vs. Chelsea FC – de seneste tre kampe

Arsenal FCResultatxGChelsea FCResultatxG
Randers – Arsenal FC(2-2)1,09 – 3,13Bournemouth – Chelsea FC  (1-2)1,28 – 1,80
Hibernian – Arsenal FC(2-1)1,34 – 2,03Manchester City – Chelsea FC(0-1)  0,89 – 1,43
Arsenal FC – Brighton and Hove Albion(2-0)  0,66 – 0,27Aston Villa – Chelsea FC  (2-1)1,05 – 1,81
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar