18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Armenien – Tyskland: Odds og optakt den 14. november 2021

Foto: Bildbyrån

Armenien og Tyskland mødes søndag først på aftenen i en tilsyneladende betydningsløs kamp. Det tyske landshold har for længst sikret gruppesejren, og Armenien kollapsede totalt hjemme mod Nordmakedonien torsdag, hvor de tabte 5:0, så de i praksis har smidt chancen for en playoffplads på guldet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Armenien – Tyskland. Der er kampstart søndag d. 14. november 2021 kl. 18:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Armenien – Tyskland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Francois Letexier, Frankrig
Stadion: Republican Stadium, Yerevan, Armenien
Vejret: 10° og vindstille

Optakt til Armenien – Tyskland: Skader, karantæner og startopstillinger

Armenien skal udligne en 18 mål dårligere målforskel i forhold til Nordmakedonien, som hjemme tager imod i denne kvalifikation meget tamme Island. Samtidig må Rumænien højest få et point ud af kampen mod Liechtenstein. Godt nok på udebane men meget usandsynligt. Og så skal Armenien jo altså som udgangspunkt selv besejre Tyskland, som det blev til et nederlag på 6:0 mod i første indbyrdes opgør. Lad os bare være ærlige; Armenien er færdige for denne gang. 

Armenerne kom ellers forrygende fra land i kvalifikationen med tre sejre og en uafgjort i deres første fire kampe. Siden har de ikke vundet, og det er blevet til nederlag både mod Tyskland, Nordmakedonien og Rumænien og en enormt skuffende 1:1-kamp mod Liechtenstein. Armenien har blot hentet tre point i efterårets foreløbig seks kampe, og der er faktisk allermest lagt op til endnu en afklapsning her. 

Men Tyskland er måske nådige, for de har sendt fire mand hjem fra landsholdslejren. Neuer og Reus bliver sparet, og Rüdiger er i fare for karantæne med sit næste gule kort, så han er også sendt hjem til London, mens Julian Draxler må sidde over her, som han gjorde det mod Liechtenstein. Det kan give mulighed for nogen af de knap så faste, og for eksempel fik VfL Wolfsburgs Lukas Nmecha debut i kampen mod Liechtenstein, og hans holdkammerat Ridle Baku fik sin tredje optræden hos Die Nationalelf. 

Til opgøret i Yerevan kan Ter Stegen tage plads mellem stængerne, mens Borussia M’Gladbachs Matthias Ginter formentlig glider ind i stedet for Rüdiger i forsvaret. Måske Nmecha får lov at starte, og så kan Müller glide tilbage i den centrale offensive midtbanerolle, han behersker så fremragende i München. Der er masser af stærke fodboldspillere at tage af, og der er ingen grund til at tro, at tyskerne letter på gaspedalen, for med seks sejre i sine første seks kampe som Bundestrainer har Hansi Flick allerede slået rekorden som den landsholdstræner, der har fået den bedste start på livet i spidsen for Tyskland. Det smider han næppe bevidst over bord i Yerevan. 

Gruppe J

  1. Tyskland 8-0-1 — 32:3 — 24
  2. Nordmakedonien 4-3-2 — 20:10 — 15
  3. Rumænien 4-2-3 — 11:8 — 14
  4. Armenien 3-3-3 — 8:16 — 12
  5. Island 2-3-4 — 11:15 — 9
  6. Liechtenstein 0-1-8 — 2:32 — 1

Armenien:

  • Ingen kendte fravær

Tyskland:

  • Manuel Neuer (Mål, Fast) – Fritaget
  • Antonio Rüdiger (Forsvar, Fast) – Fritaget
  • Julian Draxler (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Marco Reus (Midtbane, Fast) – Fritaget

Armenien forventet startopstilling: Yurchenko; Hambardzumyan, Terteryan, Calisir, Hovhannisyan; Udo, Mkhitaryan; Barseghyan, Zelarayan, Vardanyan; Briasco.

Tyskland forventet startopstilling: Ter Stegen; Hofmann, Kehrer, Ginter, Günter; Goretzka, Gündogan; Baku, Müller, Sané; Nmecha.


Odds på Armenien – Tyskland

De tyske gæster er storfavoritter, viser kampens odds hos bookmakerne.

Odds-forslag: Den tyske fest fortsætter helt til mål

Armenien har været helt til hest hele efteråret. Tre uafgjorte og tre nederlag har sendt dem fra en outsiderrolle til VM-billetterne til en plads på sidelinjen med et beskedent håb om blot ikke at ryge ned på gruppens femteplads kun undergået af i denne omgang meget uduelige Liechtenstein.

Det er meget svært at se værterne få noget som helst positivt med fra denne kamp, og selv om tre af møderne ligger langt tilbage i tiden, så er den indbyrdes statistik mod Tyskland ikke rar læsning. De mødtes i 1996-1997 i VM-kvalifikationen, og dengang endte det med to tyske sejre på 5:1 og 4:0. Så mødtes de i en testkamp i 2014, hvor de kommende tyske verdensmestre vandt 6:1, og så var der mødet tidligere på efteråret, hvor Tyskland i Stuttgart bankede armenerne 6:0. 

Under træner Flick er det tyske spil blevet skarpere. Mere direkte. Og mere fokuseret. De har haft godt af ny luft, nye input og ny energi. Derfor er der ikke meget, der taler for, at de holder igen, og anbefalingen tror, at Tyskland for femte gang i syvende forsøg under Flicks ledelse scorer mindst fire mål. Hjemme har de lavet seks mod Armenien og ni mod Liechtenstein, mens deres to seneste udekampe på Island og i Nordmakedonien begge er endt 4:0. De scorer mindst fire mål endnu engang. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,23
Tyskland over 3,5 mål
Gå til Unibet *


Armenien – Tyskland: Statistik, topscorer og H2H

  • Armenien er aktuelt nummer 4 i VM-kvalifikationens gruppe J med 12 point efter 9 kampe. 

  • Armeniens statistik er 3-3-3 med en måldifference på 8:16.

  • Tyskland er traditionen tro nummer 1 i gruppen med 24 point efter 9 runder.

  • Tallene for Tyskland lyder på 8-0-1 og scoren 32:3.

  • Tigran Barseghyan er armensk topscorer indtil videre med 2 træffere.

  • Hos Tyskland deler to spillere titlen som mest effektive skytte foran mål, og det er Serge Gnabry og Timo Werner med hver 5 scoringer. 


Expected Goals: Armenien vs. Tyskland de seneste tre kampe:

ArmenienResultatxGTysklandResultatxG
Armenien – Nordmakedonien (0-5) 0,51 – 2,59Tyskland – Liechtenstein(9-0) 8,82 – 0,06 
Rumænien – Armenien (1-0) 0,98 – 0,40Nordmakedonien – Tyskland (0-4) 0,59 – 4,33 
Island – Armenien (1-1) 1,16 – 1,19Tyskland – Rumænien(2-1) 3,67 – 1,02 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar