18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Argentina – Peru: Odds og optakt den 15. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Messi, Martinez og resten af de talentfulde argentinere ligger lunt i svinget til at sikre sig deltagelse ved VM i Qatar! I denne omgang tager de imod Peru, som kæmper for at holde trit med top-5. Bliver det argentinsk cruise-control eller kan Peru levere overraskelsen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Argentina – Peru. Der er kampstart fredag d. 15. oktober 2021 kl. 01:30. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Argentina – Peru: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sampaio Wilton, Brasilien
Stadion: El Monumental, Buenos Aires
Vejret: 19°, regn og svag vind

Optakt til Argentina – Peru: Skader, karantæner og startopstillinger

I den sydamerikanske VM-kvalifikation spiller alle nationerne i én stor gruppe, ti hold møder hinanden to gange hver og konkurrerer om 4,5 VM-pladser. De fire øverste i tabellen stryger direkte til VM i Qatar, mens 5.pladsen giver en playoff-kamp mod et hold fra en anden verdensdel. I den forbindelse vækker det næppe den store overraskelse, at de sydamerikanske giganter, Brasilien og Argentina, har lagt sig i spidsen af gruppen med henholdsvis 28 og 22 point efter ti kampe. Kampen om resterende positioner i top 4/5 er anderledes tæt, og det er her at Peru kommer ind i billedet. De indtager nemlig en 7.plads, fire point efter Colombia på den playoff-givende 5.plads. Der er 21 point tilbage at spille om for Perus vedkommende, så muligheden for VM-deltagelse er selvfølgelig stadig intakt!

De forsvarende Copa America-mestre fra Argentina er på vej mod endnu en slutrunde. Argentinerne mangler godt nok stadig at spille otte kampe, og alt kan som sagt ske i fodbold, meeeen Argentina og Brasilien virker til at være på en anden hylde end konkurrenterne. Argentina har seks point op til Brasilien på 1. pladsen og seks point ned til Ecuador på 3.pladsen, alle på nær Brasilien har dog spillet en kamp mere end Argentina. Senest blev det til en overbevisende argentinsk 3-0 sejr mod ellers stærke Uruguay, det var samtidig fjerde kamp i streg, at Argentina holdte buret rent og udadtil fremstår holdet efterhånden rimelig homogent.

Peru gjorde en god figur ved Copa America, hvor der skulle et brasiliansk mandskab til at få dem ned med nakken i semifinalen, men ikke desto mindre viste de sig godt frem. Her i VM-kvalen går det ikke lige så godt, som peruvianerne nok havde håbet på. Der er stadig masser at point at spille om for Peru, men de skal altså også til at vinde nogle fodboldkampe, hvis ikke hullet op til 5.pladsen skal blive alt for stort. Gæsterne har tabt seks ud af elleve kampe indtil videre, og senest blev det til endnu et nederlag ude mod Bolivia. Der skal steppes op, hvis de vil med til VM for anden gang i træk.

Argentina:

  • Marcos Acuna (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Joaquin Correa (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Peru:

  • Edison Flores (Kant, Fast) – Skadet
  • Renato Tapia (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Paolo Guerrero (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Argentina forventet startopstilling: Martinez; Montiel, Romero, Otamendi, Tagliafico; Di Maria, Paredes, De Paul, Gonzalez; Messi, Martinez

Peru forventet startopstilling: Gallese; Advincula, Abram, Callens, Lopez; Yotun, Aquino, Gonzales; Farfan, Lapadula, Cueva


Odds på Argentina – Peru

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på en sikker hjemmesejr.

Odds-forslag: Styr på de bagerste geledder

Der er ved at komme godt styr på det argentinske landshold! I en del år fik Argentina aldrig indløst det enorme potentiale som der var i truppen, måske fordi, at holdet nærmest udelukkende bestod af offensive superstjerner, og i langt mindre grad af defensive arbejdsmænd. I løbet af de sidste par år virker det dog til, at der har indfundet sig en god balance på holdet, senest illustreret ved triumfen i Copa America. Det er ikke et offensivt festfyrværkeri hver gang Argentina indtager banen, men det er solidt og sikkert, og med typer som Messi og Martinez i front, så er der ingen problemer med at afgøre de tætte kampe.

På tværs af kvalifikation og Copa America har Argentina holdt buret rent i ni af de seneste tolv kampe, det er stærkt! Ikke lige så stærkt som Danmark, men stærkt. Der skal være virkelig gode muligheder for en argentinsk sejr her, som da også afspejler sig i oddset, der ligger omkring 1.30 for hjemmesejren. I min optik skal der være gode muligheder for at sejren også bliver med rent bur, som nævnt, så står den argentinske defensiv snorlige, og denne gang tager de imod et peruviansk landshold, som ikke ligefrem sprudler offensivt for tiden. Gæsterne står kun noteret for ti mål i elleve kvalkampe, de er ikke kommet på tavlen i de to seneste udekampe, som de for øvrigt også har tabt, og chancer for mål og point er ikke store her. Anbefalingen bliver en hjemmesejr til nul.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,92
Argentina vinder til nul
Gå til Unibet *


Argentina – Peru: Statistik, topscorer og H2H

  • Argentina indtager 2.pladsen i den sydamerikanske VM-kval med 22 point for 10 kampe. Statistikken lyder på 6-4-0 og målscoren 18:6.
  • Peru ligger på 7.pladsen med 11 point for 11 kampe. Statistikken lyder på 3-2-6 og målscoren 10:18.
  • Selvfølgelig! Hos Argentina er Lionel Messi topscorer. Den lille troldmand har scoret seks mål i kvalifikationen indtil videre.
  • Hos Peru er det Carillo og Cueva, som deler topscorerværdigheden med tre kasser hver.
  • Argentina vandt for lige godt et år siden med 2-0 i Peru.

Info
NavnArgentinaARG
Land
Argentina
ARG
CheftrænerLionel Scaloni
Websitewww.afa.org.ar
Form
Statistik
Turnering
VM Kvalifikation CONMEBOL
Kampe spillet
12
Mål
20
Mål imod
6
Rent bur
7
Gule kort
17
Turnering
Copa America Zone South
Kampe spillet
7
Mål
12
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
18


Expected Goals: Argentina vs. Perude seneste tre kampe:

ArgentinaResultatxGPeruResultatxG
Argentina – Uruguay(3-0) 2,81 – 1,02Bolivia – Peru(1-0)1,45 – 0,81 
Paraguay – Argentina(0-0)0,71 – 0,96Peru – Chile(2-0)1,8 – 0,76
Argentina – Bolivia(3-0)2,97 – 0,46Brasilien – Peru(2-0)1,61 – 0,4
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar