18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Argentina – odds på argentinernes VM

Det blev til et sæt sølvmedaljer for det argentinske landshold ved det seneste verdensmesterskab, der blev afholdt i nabolandet Brasilien. Kan Lionel Messi og resten af Argentinas landshold ende med trofæet i 2018 i Rusland? Holdet burde i hvert fald have en fantastisk chance for at præstere endnu en god slutrunde, og gør de det, bliver det svært for alle hold at stoppe de dobbelte argentinske verdensmestre. Du finder odds, trup og kampe til Argentinas VM på denne side.


Argentina vinder VM: 11,00 – SPIL HER >>*

Topscorer ved VM
Lionel Messi: 12,00 – SPIL HER >>*
Sergio Agüero: 31,00 – SPIL HER >>*
Gonzalo Higuaín: 41,00 – SPIL HER >>*
Paulo Dybala: 71,00 – SPIL HER >>*
Darío Benedetto: 101,00 – SPIL HER >>*

Argentina vinder gruppe D: 1,67 – SPIL HER >>*

Kan Argentina gøre rent bord i gruppespillet? Her har du de bedste odds, som bookmakerne tilbyder på Argentinas gruppespilskampe.

16. juni 2018
15:00 Argentina – Island: 1,33 – 4,75 – 14,00*
21. juni 2018
20:00 Argentina – Kroatien: 1,96 – 3,50 – 4,45*
26. juni 2018
20:00 Nigeria – Argentina: 8,00 – 4,40 – 1,47*

Der skulle være basis for tre gruppesejre til de forsvarende viceverdensmestre fra Argentina, der åbner slutrunden mod miniputnationen og VM-debutanterne Island. Det forventes, at Messi og hans argentinske holdkammerater kommer godt fra land her, og det nok sværeste opgør, der venter Argentina i gruppen, kommer i anden runde mod Kroatien, inden argentinerne igen er storfavoritter i den afsluttende gruppekamp mod Nigeria.

Odds ændrer sig løbende. Sidst opdateret d. 8. juni kl. 14:46 (kampodds), d. 12. juni kl. 07:55 (gruppevinder) og d. 12. juni kl. 08:45 (vinder + topscorer).


Argentinas trup og startopstilling

Willy Caballero (Chelsea)
Franco Armani (River Plate)
Nahuel Guzman (Tigres)

Gabriel Mercado (Sevilla)
Federico Fazio (Roma)
Nicolas Otamendi (Manchester City)
Marcos Rojo (Manchester United)
Nicolas Taglafico (Ajax)
Javier Mascherano (Hebei Fortune)
Marcos Acuna (Sporting Lisbon)
Cristian Ansaldi (Torino)

Ever Banega (Sevilla)
Lucas Biglia (AC Milan)
Angel di María (Paris St-Germain)
Giovani lo Celso (Paris St-Germain)
Cristian Pavon (Boca Juniors)
Maximiliano Meza (Independiente)
Eduardo Salvio (Benfica)
Enzo Perez (Boca Juniors)

Lionel Messi (Barcelona)
Gonzalo Higuain (Juventus)
Paulo Dybala (Juventus)
Sergio Aguero (Manchester City)

Forventet startopstilling: Caballero – Mercado, Otamendi, Fazio, Tagliafico – Biglia, Banega – Di Maria, Lo Celso, Messi – Higuain

Profiler: Kan Lionel Messi føre Argentina til guld?

Lionel Messi
Den lille troldmand er den centrale profil på Argentinas landshold, og det er i høj grad Barcelona-spilleren, der er afgørende for, hvor godt ”La Albiceleste” præsterer. Messi blev klar argentinsk topscorer i VM-kvalen, og han har ligesom på sit klubhold flere rigtig gode offensivspillere rundt om sig. Så hvis ikke Messi med sine helt enestående driblekundskaber selv skaber farlige situationer og målchancer, er alle hold så opmærksomme på Argentinas nummer 10, at han blot ved sit tilstedevær skaber plads til sine holdkammerater.

Sergio Agüero
En verdensklasseangriber som Sergio Agüero ville stort set alle VM-hold sukke efter at kunne råde over. Han kan da også alene beskæftige og drille et helt forsvar, men hans ansvar er ikke så enormt på det argentinske landshold, som det kunne være. Dette skyldes, at holdet har masser af offensiv kvalitet, og så tager holdets store stjerne, Lionel Messi, en stor del af opmærksomheden fra Manchester City-angriberen. Kan han videreføre sit gode spil fra klubholdet, kan man nok ikke undgå at se Sergio Agüero få nettet til at blafre flere gange ved VM.

Paulo Dybala
Som én ud af flere offensive esser i den argentinske trup, er Paolo Dybala en spiller, man skal glæde sig til at se folde sit talent ud ved VM. Den 24-årige hængende angriber har siden 2012 slået sine folder i italiensk fodbold, og Dybala er både en glimrende oplægger, men er også en flittig målscorer, som han især i 17/18-sæsonen har vist for Juventus, hvor han har smækket bolden i kassen efter behag. Interessen fra de allerstørste europæiske klubber er efterhånden også så stor, at Dybala meget vel har en anden arbejdsgiver end Juventus, når VM er i gang.

Analyse: Kan offensiven føre Argentina til endnu en finale?

Som et typisk sydamerikansk hold er Argentina præget af mange hurtige og teknisk dygtige spillere. Det er fremme på banen, at man finder den største klasse på holdet med verdensstjerner som Messi, Dybala og Aguero, mens de i den anden ende af banen sætter deres lid til en målmand som Sergio Romero, der ikke har samme verdensklassestandard som de argentinske landsholdskolleger, der tegner den offensive del af holdet. Det er ikke et argentinsk hold, der ligefrem har brilleret i kvalifikationen, og man kan på denne baggrund have sin tvivl om, hvor langt Messi og co. kan føre det ved VM denne gang. Der har også været flere udskiftninger på landstrænerposten, hvorfor man på Argentinas vegne kan være bekymret for, om holdet kan formå at mønstre den sammenhæng og struktur, der kan være afgørende for, at Jorge Sampaolis tropper kan nå langt i VM-turneringen. Der kommer i hvert fald til at hvile et stort ansvar på skuldrene af angrebsspillerne, der skal gøre deres arbejde godt, hvis Argentina skal kunne følge op på sidste VM’s finaledeltagelse.

Historien om Argentina ved VM i fodbold

Argentina er en nation, der har en ganske imponerende historik ved VM.

Den sydamerikanske nation har deltaget ved 16 ud af i alt 20 VM-slutrunder gennem tiden, og nationen har været med hver gang siden 1974. Argentina har strøget til tops ved VM to gange i 1978 og 1986. I 1986 tryllede Diego Maradona i angrebet for argentinerne, og det var blandt andet ved denne slutrunde, at han brugte den famøse ”guds hånd” i VM-kvartfinalen mod England. Sydamerikanerne har dog ikke vundet et VM siden dette år, og det har været et stort problem for landsholdet.

I det seneste VM i 2014 var argentinerne dog tæt på at vinde deres tredje VM-titel, men i finalen måtte Argentina dog kapitulere mod Tyskland i finalen efter forlænget spilletid.

Selvom argentinerne var meget tæt på VM-titlen i 2014, så var det ved at gå helt galt i kvalifikationen til VM i 2018. Messi og co. spillede en skidt kvalifikation, hvor sammenholdet på det argentinske mandskab ikke fungerede i nogle af de vigtige kampe.

Argentina var yderst presset inden den sidste kamp i kvalifikationen mod Ecuador. De tidligere verdensmestre havde blot spillet uafgjort mod Peru og Venezuela på hjemmebane i de to foregående kampe, og nu ventede der en kamp i svære Ecuador, hvor Messi og co. ikke havde vundet siden 2001. Argentinerne stod dog for presset og vandt med hele 3-1. Med sejren var de sikre på en playoff-plads, men resultaterne flaskede sig således, at nationen fik en plads blandt de fire bedste i kvalifikationen og dermed en plads ved VM. Det ville have været en gigantisk fiasko, hvis argentinerne ikke var kommet med til VM. Der gik ligeledes rygter om, at Messi ville stoppe på landsholdet, hvis Argentina ikke kom til VM. Det kunne have været med at gnide ekstra salt i såret på nationen, hvis fiaskoen indtraf.

Et af problemerne for argentinerne var kollektivet på holdet, hvor flere storspillere ikke slog til. Derfor lå meget af presset på Messi, som han til dels håndterede. Det skal dog siges, at det var Messi, som sikrede argentinerne pladsen ved VM med tre mål i sejren over Ecuador. Meget uhørt scorede Messi og co. blot 19 mål i 18 kampe i VM-kvalifikationen, og hvis man tænker på de offensive kvaliteter, som nationen normalt besidder, var det meget overraskende. Til gengæld lukkede nationen kun 16 mål, og det var blot suveræne Brasilien, der gjorde dette bedre.

Argentina er endt i gruppe med Island, Nigeria og Kroatien, og her er nationen stor favorit til at sikre videre avancement. Der kan dog meget vel være en gruppefinale i vente i den anden kamp, hvor Kroatien venter.

Argentina har haft et par turbulente år siden VM-sølvmedaljerne i 2014. Edgardo Bauza trådte til i 2016, men blev kort efter fyret. Nu skal træner Jorge Sampaoli forsøge at sikre Argentina den VM-succes, som nationen har hungret efter siden 1986. Sampaoli har været chilensk landstræner i fire år og Sevilla-træner i et enkelt år inden tjansen som argentinsk landstræner.