18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Argentina – Brasilien: Odds og optakt den 17. november 2021

Foto: Bildbyrån

Det kommer til at brage i Sydamerika, lige efter vi i Danmark går fra tirsdag til onsdag. En halv time over midnat venter der nemlig et brag fra sydamerikanske VM-kval, når sommerens to Copa America-finalister, Argentina og Brasilien, tørner sammen. Aktuelt indtager de to stolte fodboldnationer 2. og 1. pladsen i kvalen, så der er mere end bare ære på spil. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Argentina – Brasilien. Der er kampstart onsdag d. 17. november 2021 kl. 00:30. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL


Argentina – Brasilien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio San Juan del Bicentenario, San Juan
Vejret: 19°, svag vind

Optakt til Argentina – Brasilien: Skader, karantæner og startopstillinger

La creme de la creme fra Sydamerika venter sent tirsdag aften, når de to største og bedste nationer i den verdensdel hamrer sammen i VM-kvalen. Vi skal ikke længere tilbage end den 11.juli i år for at finde seneste drabelige duel mellem Argentina og Brasilien, det var i Copa America-finalen, og her trak argentinerne det længste strå med en 1-0 sejr. Aktuelt ligger de henholdsvis 2 og 1 i den sydamerikanske VM-kval. De brasilianske gæster topper gruppen med 34 point, mens Argentina står noteret for 28. Der resterer fem spillerunder, så selvom der er meget ære på spil i de her indbyrdes opgør, så er det også vigtige point til topstriden som de spiller for. Der bliver ikke rokket ved, at begge nationer kommer med til VM, Brasilien er med garanti sikret adgang, mens Argentina lige mangler et par point eller to mere, men 1.pladsen slås de fortsat om.

Hverken Argentina eller Brasilien har endnu tabt i kvalens tolv første kampe. Argentina har vundet otte og x’et fire, mens Brasilien har vundet hele elleve kampe og kun x’et en enkelt gang. De argentinske værter er inde i en fornem stime på 26 kampe uden nederlag, faktisk var det Brasilien, som forårsagede det seneste argentinske nederlag, da de i 2019 vandt Copa America-semifinalen med 2-0. Argentina kommer til dette opgør med en frisk og flot udesejr på 1-0 ude over Uruguay, det femte clean sheet i træk til Scalonis mandskab. Det er ikke kun Argentina, som har godt styr på defensiven… Brasilien har været ganske suveræne indtil videre og har blot indkasseret fire mål i tolv kampe. Brasilien kommer også en frisk sejr i bagagen, Colombia blev besejret med 1-0 senest.

Argentina har ingen nævneværdige fravær om end Messi har døjet med lidt skadeskvaler, og af den grund kun fik 15 min på banen i kampen mod Uruguay. Brasiliens trup er også fit for fight, men den firkantede midtbaneoprydder Casemiro har pådraget sig en karantæne og må sidde over her.

Argentina:

  • Ingen kendte fravær.

Brasilien:

  • Casemiro (Midtbane, Fast) – Karantæne

Argentina forventet startopstilling: Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Acuna; Lo Celso, Rodriguez, De Paul; Di Maria, Martinez, Messi

Brasilien forventet startopstilling: Ederson; Danilo, Marquinhos, Silva, Sandro; Gerson, Fabinho, Paqueta; Raphinha, Jesus, Neymar


Odds på Argentina – Brasilien

Bookmakerne ser Italien som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Intens og målfattig pointdeler

Argentina vs. Brasilien, Messi vs. Neymar, det emmer af sambabold, fodboldfest, driblinger, tricks og offensiv power… Men sådan er det langt fra i praksis. De indbyrdes opgør mellem Argentina og Brasilien har selvfølgelig masser af nerve og fight, men underholdende plejer det egentlig ikke at være. De seneste fem indbyrdes opgør er endt med fire x 1-0 og en 2-0’er, kun tre af de seneste ti indbyrdes opgør er lige akkurat gået over 2.5 linjen. De to store fodboldnationer er utrolig tætte på hinanden i niveau, og det er dagsformen, som kommer til at afgøre det opgør.

Argentina har umiddelbart det største incitament til at angribe her, for de halter efter Brasilien med 6 point, og med den form gæsterne viser, så er der ikke meget, som tyder på, at de skulle sætte hele 6 point til i de fire kampe, som resterer efter dette opgør. Argentina scorer bare ikke voldsomt mange mål, blot 20 i kvalens 12 kampe indtil videre, og denne gang står de overfor kvalens bedste defensiv, som blot har lukket 4 mål ind indtil videre. Messi har døjet med lidt skadesproblemer på det seneste, og var slet ikke forventet at skulle med til landsholdssamling, senest fik han dog et kvarter på banen mod Uruguay, men det er formentlig ikke en Messi i absolut topform vi for at se her, og det taler selvfølgelig imod Argentinas chancer. Bookmakerne forventer ligesom jeg selv få mål, og så skal der også være gode muligheder for en pointdeler. Det vil ingen af holdene formentlig brokke sig voldsomt over.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,38
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Argentina – Brasilien: Statistik, topscorer og H2H

  • Argentina indtager 2.pladsen i den sydamerikanske VM-kval med 28 point efter tolv kampe. Statistikken lyder på 8-4-0 og målscoren 20:6.

  • Brasilien topper gruppen med 34 point. Her lyder statistikken på 11-1-0 og målscoren 27:4.

  • Lionel Messi er topscorer for Argentina med seks kasser.

  • Den topper Brasiliens Neymar med hans syv kasser.

  • Seneste indbyrdes opgør var Copa America-finalen i sommers, her vandt Argentina 1-0 på et tidligt mål af Di Maria.


Expected Goals: Argentina vs. Brasilien de seneste tre kampe:

ArgentinaResultatxGBrasilienResultatxG
Uruguay – Argentina(0-1)1,52 – 0,36Brasilien – Colombia(1-0)1,49 – 0,24
Argentina – Peru(1-0) 0,67 – 1,37Brasilien – Uruguay(4-1)3,75 – 0,34
Argentina – Uruguay(3-0)2,81 – 1,02Colombia – Brasilien(0-0)0,54 – 1,19
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar