18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ambivalent følelse hos ex-Man United-profil: Vidunderlige Højlund blev svigtet

Rasmus Højlund scorede to mål, da Manchester United tabte til Galatasaray, og den tidligere Manchester United-profil Paul Parker hylder danskeren, men understreger, at han blev svigtet af sine holdkammerater. 

Foto: IMAGO / Richard Callis

Rasmus Højlund har endnu sit første Premier League mål til gode, men i Champions League har sensationsdanskeren været flyvende med tre mål fordelt mod henholdsvis Bayern München og Galatasaray.

Paul Parker hylder danskeren, men han understreger, at Højlund må føle sig svigtet af sine holdkammerater. 

Højlund er en vidunderlig spiller

“Rasmus Højlund spillede virkelig godt mod Galatasaray, men det har han gjort i alle kampe for Man United. Selvfølgelig har han ikke scoret i ligaen endnu, men det er et spørgsmål om tid”, indleder Parker. 

“Jeg synes, han er en vidunderlig spiller, og han kan helt klart udvikle sig til at være en fantastisk angriber for den her klub.”

Parker mener dog ikke, at danskerens styrker bliver brugt godt nok, hvorfor han har en stor tro på, at bedre medspillere vil gå en endnu stærkere version af Højlund frem. 

“Problemet er, at han ikke bliver brugt godt nok. Hans styrker blev udnyttet bedre mod Galatasaray, men generelt skal hans holdkammerater hjælpe ham mere.”

“Han kommer stadig til at forbedre sig en hel del, men jeg har en stor tro på, at han kan opnå noget stort i Man United, hvis han får bedre spillere omkring sig.”

Foto: IMAGO / Martin Rickett

Svigtet af sine holdkammerater

“Man United bør have flere spillere med hans attitude. For at være helt ærlig ville jeg kunne forstå, hvis han var begyndt at ryste på hovedet af sine holdkammerater i går.”

“Hans holdkammerater svigtede ham. De tillod aldrig, at han kunne få lov til at nyde øjeblikket, fordi de tillod Galatasaray at score lige efter, han havde scoret.”

Parker hylder samtidig Højlunds mentalitet, og han sammenligner danskerens opførsel, som har været eksemplarisk sammenlignet med Ronaldos ifølge den tidligere landsholdsspiller. 

“Jeg kan virkelig godt lide, at han ikke peger fingre af folk, selvom han var i sin gode ret til at gøre det. Ronaldo ville have gjort det, hvis hans holdkammerater havde svigtet ham på samme måde, som de svigtede Højlund.”

“Men jeg tror ikke, det er i hans natur, og han har opført sig eksemplarisk, siden han ankom til Manchester United.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar