18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Allerød FK – Brøndby IF: Odds og optakt den 23. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der er pokalkamp torsdag aften mellem Allerød FK og Brøndby IF. Som lavest rangerende klub har Allerød FK officielt hjemmebane, men opgøret bliver spillet på Brøndby Stadion. Så kan flere også få oplevelsen med, så det virker som en god idé. Allerød FK holder til dagligt til i toppen af Danmarksserien, mens Brøndby IF i sidste sæson snuppede guldet i Superligaen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Allerød FK – Brøndby IF. Der er kampstart torsdag d. 23. september 2021 kl. 19:45. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Allerød FK – Brøndby IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anders Poulsen
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 15° og frisk vind

Optakt til Allerød FK – Brøndby IF: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev til en syvendeplads i oprykningsspillet i sidste sæsons Danmarksserie for Allerød FK, og det kan lyde som en lidt ærgerlig plads langt efter de rigtig sjove placeringer, men med det blodbad, der udspandt sig i Danmarksserierne i sidste sæson med et hav af nedrykkere, så skal alle mandskaber, der overlevede prise sig lykkelige. Nu er de i omdrejninger igen, og Allerød FK har foreløbig taget et hop op i tabellen, hvor de efter syv runder er på tredjepladsen. 

Allerød FK begyndte denne sæsons pokalturnering tilbage i sidste sæson, da de i maj vandt på udebane mod Helsinge. I hovedturneringen har de indtil videre besejret NB Bornholm og senest gik det ud over Herlev fra 3. division, som blev slået så klart som 3:0 på tre mål af angriber Morten Olsen. Han stod i øvrigt også for tre af scoringerne, da NB Bornholm blev ekspederet ud med 5:0 runden før. Så han er nok værd at holde øje med sammen med holdets aktuelle ligatopscorer Gustav Harlev. 

Hos Brøndby IF er det egentlig også ofte sjovest at holde øje med topscorer Mikael Uhre, der spiller på sin helt egen facon som en urkraft, der spæner rundt og arbejder benhårdt samtidig med, han formår at være og stå de rigtige steder, når chancerne dukker op. Og det gør de. Selv om holdet blot har én sejr i foreløbig 12 betydende kampe i sæsonen, har de dog stadig formået at score i alt 13 gange, og de er gået målløse fra banen bare tre af de 12 kampe. 

I 2019 vandt Brøndby IF DBU Pokalen, og sæsonen efter var de tabende finalister mod FC Midtjylland. Men de seneste to sæsoner er det blevet til tidligt exit for de blågule, der end ikke har overvintret som deltager i pokalturneringen. Spørgsmålet er, om de satser hele butikken her, når de samtidig har bøvl i ligaen og er med i Europa League-gruppespillet? Det kan godt blive en kamp for spillerne i anden række, men omvendt må der også snart være brug for en succesoplevelse til den faste stamme. Det bør der være chancer for her, hvor udekampen er blevet til en hjemmekamp mod et mandskab, der til daglig holder til fire rækker under Brøndby IF. 

Allerød FK:

  • Ingen kendte fravær

Brøndby IF:

  • Rasmus Wikström (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Blas Riveros (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Peter Bjur (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Allerød FK forventet startopstilling: Christensen; Have, Vesterbæk, Holm, Eriksen; Nielsen, Bartholin, Østergaard, Freund; Olsen, G. Harlev.

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Børkeeiet, Maxsø, Tshiembe; Bruus, Slimane, Radosevic, Frendrup, Mensah; Hedlund, Uhre.


Odds på Allerød FK – Brøndby IF

De forsvarende danmarksmestre fra Brøndby IF er enorme favoritter i denne duel mod Allerød FK fra Danmarksserien. 

Odds-forslag: Brøndby IF bør gøre sig ekstremt umage

Mon ikke Brøndby IF håbede sejren over FC Midtjylland i slutningen af august ville være en form for vendepunkt, så de igen kunne hente sejre regelmæssigt? Helt sikkert! Men sådan er det ikke gået. De følgende tre kampe har de ikke formået at vinde, og derfor er dette opgør mod Allerød FK på samme tid en gave, som det er en risiko for for alvor at havne i suppedasen. 

Det sidste først; tænk hvis Brøndby IF ikke formår at vinde opgøret? Eller tænk hvis de må i forlængelse, før de henter sejren? Der er så mange måder, det her opgør kan ende med at blive en skuffelse for de blågule, at det må give en smule nerver.

Omvendt er det jo en gave med et opgør mod et hold fra danmarksserien, som oven i har overladt hjemmebanefordelen til Brøndby IF. De er hjemme på Brøndby Stadion. Mod en modstander de er flere niveauer over helt nøgternt vurderet. Så det er jo sådan et opgør, de kan tanke selvtillid i ved at vinde – måske ikke helt med 13:0 som AaB gjorde i Odense i sidste runde men alligevel – en storsejr, der kan give dem fornemmelsen af medvind og styrke. 

Derfor tror anbefalingen, at det bliver et fokuseret og målrettet Brøndby IF-mandskab, der bliver sendt på banen med fråde om munden og enorm lyst, vilje og trang til at vise hjemmepublikummet, at de altså stadig er Vestegnens stolthed trods den pauvre indledning på sæsonen. Det er dette opgør skræddersyet til at kickstarte, og derfor er anbefalingen en storsejr til Brøndby IF. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,35
Brøndby IF med mindst 5 overskydende mål
Gå til Unibet *


Allerød FK – Brøndby IF: Statistik, topscorer og H2H

  • Allerød FK er nummer 3 i Danmarksseriens kreds 1 med 13 point efter 7 runder.

  • Allerød FKs statistik er 4-1-2 og scoren 15:10.

  • Brøndby IF er på 9. pladsen i Superligaen efter 9 runder, hvor de har fået 8 point. 

  • Tallene for Brøndby IF er 1-5-3 med en måldifference på 11:13.

  • Allerød FKs topscorer er Gustav Harlev, som har nettet 5 gange i Danmarksserien indtil videre i denne sæson.

  • Mikael Uhre har nettet 4 gange i sæsonen, og dermed er han Brøndby IFs aktuelle topscorer.


Expected Goals: Allerød FK vs. Brøndby IF de seneste tre kampe:

Allerød FKResultatxGBrøndby IFResultatxG
Allerød FK – Solrød FC (2-0)N/ASønderjyske – Brøndby IF(1-0) 1,66 – 0,46 
Herstedøster IC – Allerød FK (2-1) N/ABrøndby IF – Sparta Prag (0-0) 0,28 – 0,59 
Allerød FK – Greve  (3-1)N/ABrøndby IF – Silkeborg IF(1-1) 1,56 – 1,62 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar