18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Albanien – England: Odds og optakt den 28. marts 2021

Albanien tager hjemme imod England søndag aften, de to hold kom solidt fra start i denne gruppe, og var de eneste to hold som sikrede sig 3 point i første kamp. Kan Albanien stille noget op imod det stjernespækkede engelske landshold? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Albanien – England. Der er kampstart søndag d. 28. marts 2021 kl. 18:00. Du kan se kampen på Eurosport 2 eller Dplay.

Odds på Albanien – England

Oddsene på kampen afslører, at England er favoritter til at vinde denne duel.

Albanien – England: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Orel Grinfeeld
Stadion: Arena Kombetare, Tirana
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Albanien – England: Skader, karantæner og startopstillinger

Der skal ikke være nogen som helst tvivl om Englands favoritværdighed i denne gruppe, og det blev også til en forventelig sejr i første gruppekamp imod San Marino. Det er ikke verdens stærkeste pulje den her, Polen og Ungarn de formentlig to bedste mandskaber ud over England startede ud med en pointdeler, så har vi San Marino samt en anden miniputnation i Andorra

Albanien befinder sig dog på en hylde over de to sidstnævnte nationer, og albanerne kommer med fire friske sejre i bagagen. I forsvaret har albanerne sågar spillere fra nogle af de bedre klubber i Serie A, Hysaj fra Napoli, Djimsiti fra Atalanta og Kumbulla fra Roma. Det blev da også til et rent bur for albanerne da de var på besøg i Andorra i torsdag, og så var Lenjanis mål i den anden ende nok til at sikre Albanien 3 vigtige point. Selvom det er en flot stime hjemmeholdet har fået strikket sammen, så har modstanderne været af en noget mere overkommelig størrelse end denne gang.

Der er kvalitet over hele linjen for England, på nær målmandsposten måske… Men det ser virkelig ud for Southgate og co. Det er etablerede Premier League spillere på samtlige positioner, der er unge kæmpetalenter, der er rutine, og de engelske fodboldfans skråler sikkert allerede med på ’It’s coming home’. Men selvom det ser spændende ud, og topniveauet er formidabelt, så så vi også i Nations League at de er til at bide skeer med. I hvert fald tog Danmark 4 point fra englænderne over to kampe. Der er en smule skadeskvaler for Englænderne til dette opgør, hvor Saka, Rashford, Walker og Pickford ikke forventes at være klar til kamp.

Albanien:

England:
Jordan Pickford (Mål, Fast) – Skadet
Marcus Rashford (Angreb, Fast) – Tvivlsom
Bukayo Saka (Kant, Reserve) – Tvivlsom
Kyle Walker (Back, Fast) – Tvivlsom

Albanien startopstilling: Berisha; Kumbulla, Djimsiti, Ismajli; Hysaj, Bare, Gjasula, Lenjani; Laci; Cikalleshi, Roshi.

England forventet startopstilling: Pope; James, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Mount, Ward-Prowse; Lingard, Kane, Sterling.

Odds-forslag: Mere end bare en walkover

Som i mange af disse kvalifikationskampe, så ser vi også i dette opgør to mandskaber med fuldkommen forskellige niveauer, og det kan være svært at vurdere udfaldet. Der er nærmest ingenting som taler imod en engelsk sejr, men med så stor favoritværdighed hos bookmakerne, så er der ikke meget fidus i en ren udesejr her.

England er et stærkere hold på alle parametre, men som vi ofte ser det i landskampe, er holdene ikke spillet lige så godt sammen som vi ser det på klubplan, og selv de mest stjernespækkede mandskaber kæmper med de offensive løbemønstre og den indbyrdes forståelse. Vi tror ikke, at det her bare bliver en walkover for England, Albanien er inde i en fornuftig stime af resultater, og har evnerne til at stå imod, i hvert fald i dele af kampen. Albanien har deres force i defensiven, hvor vi også finder de mest profilerede navne. Det bliver til en forventelig engelsk sejr på søndag, men nogen målfest bliver det ikke.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet + Under 3,5 mål til odds 1,89 – SPIL HER >>

Albanien – England: Statistik, topscorer og H2H

  • Albanien kom solidt fra land i denne VM-kval, en snæver men sikker udesejr over Andorra på 1-0 sikrede albanerne deres fjerde sejr på stribe.

  • England endte skuffende på 3. pladsen i deres Nations League-gruppe i efteråret, hvor Danmark holdte tog fire point i de to møder. De kom dog godt fra start her, og tog en sikker sejr over San Marino.

  • Sokol Cikalleshi er den varmeste spiller i Albaniens trup, han står noteret for tre mål i de seneste tre kampe.

  • Der var som forventet godt gang i målscoringen da England besejrede San Marino torsdag aften, her noterede brandvarme Calwert-Lewin sig for to af de fem mål.

  • De to hold spillede også VM-kval imod hinanden i 2001, her blev det til to forventelige engelske sejre på 2-0 og 3-1.

Expected Goals: Albanien vs. England – de seneste tre kampe

AlbanienResultatxGEnglandResultatxG
Andorra – Albanien(0-1)0,03 – 1,96England – San Marino(5-0)5,15 – 0,06
Albanien – Hviderusland(3-2)1,78 – 0,93England – Island(4-0)3,38 – 0,1
Albanien – Kasakhstan(3-1)3,55– 1,19Belgien – England(2-0)0,80 – 1,93
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com