18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Al-Hilal – Chelsea FC: Odds og optakt den 9. februar 2022

Timo Werner og Chelsea FC er draget til Abu Dhabi for at spille FIFA verdensmesterskaber for klubhold. (Foto: Bildbyrån)

Det er en semifinale i FIFAs verdensmesterskab for klubhold, når saudi arabiske Al-Hilal, som er forsvarende vindere af den asiatiske Champions League, møder Chelsea FC, der vandt den europæiske Champions League. Chelsea FC er forholdsvis klare favoritter, men der er dog sten i skoen, ugler i mosen og flere irriterende fravær for London-mandskabet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Al-Hilal – Chelsea FC. Der er kampstart onsdag d. 9. februar 2022 kl. 17:30.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Al-Hilal – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: César Ramos, Mexico
Stadion: Mohammed Bin Zayed Stadium, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
Vejret:  21° og let vind


Optakt til Al-Hilal – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Al-Hilal vandt både AFC Champions League i 2019 og igen i 2021. På grund af den seneste titel er de med ved FIFAs verdensmesterskaber for klubhold, og allerede i deres første kamp satte de en rekord, der ikke bliver lige sådan at slå. De bankede Al Jazira fra Abu Dhabi med 6:1 og sikrede dermed den største sejr i turneringens historie. 

Al-Hilal har den tidligere AS Monaco-chef, Leo Jardim, i trænerstolen, og han råder over en ganske imponerende trup, selv om holdet i januars transfervindue måtte sige farvel til Bafetimbi Gomis, der drog til Galatasaray. De har i stedet hentet Odion Ighalo med en fortid i engelsk fodbold, og der er også kommet lidt samba-inspiration med angriberen med det flotte navn, Michael, som er kommet til fra Flamengo i Brasilien. 

Hos Chelsea FC havde de et meget stille transfervindue. Træner Thomas Tuchel har sådan set også en meget bred og meget stærk trup, men det kniber med at få det optimale ud af flokken. Der har været fravær, corona og skader, og træner Tuchel er ikke rejst med i første omgang på grund af en coronatest. 

Turneringen bliver traditionsbundet vundet af et europæisk mandskab, og vi skal helt tilbage til 2012 for at finde sidste gang, hvor det ikke var en europæisk vinder. Dengang vandt brasilianske Corinthians finalen med 1:0 mod Chelsea FC. Måske et dårligt varsel for englænderne. De kan måske varme sig ved, at vi skal helt tilbage til 2000 – i turneringens allerførste leveår – for at finde en finale uden europæisk deltagelse.  

Al-Hilal:

 • Ingen kendte fravær

Chelsea FC:

 • Edouard Mendy (Mål, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Thiago Silva (Forsvar, Fast) – Retur fra landskamp
 • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
 • Reece James (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ruben Loftus-Cheek (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Cristian Pulisic (Midtbane, Reserve) – Retur fra landskamp
 • Mason Mount (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Al-Hilal forventet startopstilling: Al Maiouf; Abdul Hamid, Hyun-Soo, Ali Bulaihi, Al Shahrani; Kanno, Cuellar; Marega, Pereira, Al Dawsari; Ighalo.

Chelsea FC forventet startopstilling: Arrizabalaga; Sarr, Rüdiger, Chalobah; Alonso, Kovacic, Niquez, Hudson-Odoi; Havertz, Mount; Werner.


Odds på Al-Hilal – Chelsea FC

Et kig på kampens odds viser, at Chelsea FC er bookmakernes bud på en finalist.


Odds-forslag: Al-Hilal vil bide fra sig, men Chelsea FC bør være for stærke

Nuvel, 2:1 mod Plymouth Argyle efter forlængelse i FA Cuppens fjerde runde aftvinger vel ikke ligefrem afgrundsdyb respekt for Chelsea FCs aktuelle formåen, men sammenligner vi de to trupper, er der jo altså flere niveauers forskel på de to mandskaber.

Selv om saudi araberne italesætter sig som målmaskiner, og det brasilianske nyindkøb Michael mener, at nederlag ikke er en mulighed for mandskabet, har de jo altså tabt to kampe i den hjemlige liga, hvor de aktuelt er på en ikke frygtindgydende fjerdeplads. Og ja, de scorede seks mål mod Al Jazira fra Abu Dhabi, men i den hjemlige liga har de trods alt kun scoret 29 mål i 17 kampe. Det er 1,7 mål per kamp. Godkendt men så heller ikke mere. 

Chelsea FC har mistet terræn i toppen af Premier League, og de er ikke lige overbevisende hver gang, men de har trods alt blot ét nederlag i de seneste 15 kampe – på udebane mod Manchester City. Styrkeforskellen afspejler sig da også i oddsene på kampen, så ren Chelsea FC-sejr er noget sølle noget at jagte.Så er der trods alt lidt mere schwung i, at London-holdet holder buret rent og samtidig vinder kampen. Så det bliver anbefalingens bud til dette opgør. Chelsea FC vinder uden selv at indkassere. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,05
Chelsea FC vinder til nul
Gå til Marathonbet *


Al-Hilal – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Al-Hilal er på 4. pladsen i den saudi arabiske liga med 31 point efter 17 kampe. 

 • Tallene for Al-Hilal siger 8-7-2 med scoren 29:20.

 • Chelsea FC er på 3. pladsen i Premier League med 47 point efter 24 kampe.

 • Chelsea FCs statistik er 13-8-3 med en måldifference på 48:18.

 • Odion Ighalo med en fortid i engelske Watford FC og Manchester United er Al-Hilals topscorer i den hjemlige liga med 12 kasser. Han scorede også det første mål i holdets kvartfinale mod Al Jazira fra de Forenede Arabiske Emirater. 

 • Hos Chelsea FC er første mand ved måltruget Mason Mount, som har hamret 7 bolde i nettet. 


Expected Goals: Al-Hilal vs. Chelsea FC – de seneste tre kampe

Al-HilalResultatxGChelsea FCResultatxG
Al-Hilal – Al Jazira (6-1)3,42 – 1,89Chelsea FC – Plymouth Argyle (2-1) 4,07 – 1,89 
Al Batin – Al-Hilal (1-1) 1,42 – 1,42Chelsea FC – Tottenham Hotspur (2-0) 1,51 – 0,56
Al-Hilal – Al-Taawon (3-2)3,35 – 2,00Brighton and Hove Albion – Chelsea FC (1-1)0,72 – 0,77
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Al-Hilal – Chelsea FC?

Al-Hilal – Chelsea FC spilles onsdag den 9. februar 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Al-Hilal – Chelsea FC?

Al-Hilal – Chelsea FC spilles på Mohammed Bin Zayed Stadium i Abu Dhabi i Forenede Arabiske Emirater.

Skriv et svar