18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF – SønderjyskE: Odds og optakt den 27. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Onsdag aften er der en kvartfinale-billet til Sydbank Pokalen på spil på Ceres Park i Aarhus, når AGF tager imod SønderjyskE. Umiddelbart har de to klubber nok at se til i Superligaen, så spørgsmålet er, hvem af dem, som har energi og overskud til at satse på pokalturneringen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – SønderjyskE. Der er kampstart onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 19:45. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

AGF – SønderjyskE: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret:  14° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 12:33.

Optakt til AGF – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

SønderjyskE var tæt på at genvinde pokaltitlen i sidste sæson, men der gik gummiben i Guld-Glenn og gutterne i finalen mod Randers… Det ændrer ikke på, at det er en stor bedrift for en klub som SønderjyskE at stå i to pokalfinaler i træk. Kan de mon lave tre på stribe her?

Både AGF og SønderjyskE har haft en overkommelig vej til denne ottendedelsfinale. AGF tog en sikker 3-0 sejr over 3.divisions-mandskabet fra BK Frem, mens Sønderjyske har gjort det af med Hillerød fra 2.division og B1913 fra Danmarksserien.

Hverken AGF eller SønderjyskE er voldsomt godt kørende i Superligaen. Værterne har skuffet voldsomt indtil videre i denne sæson, om end de er begyndt at vinde en fodboldkamp i ny og næ. De vinder dog ikke nok kampe til endnu at indtage en placering i top-6, som som minimum må være målsætningen. SønderjyskE har ikke ramt et særlig højt niveau i denne sæson, og umiddelbart ligner de en kæmpe bejler til en nedrykning sammen med Vejle. Der har været lidt forbedring at spore i Haderslev på det sidste, blandt andet et x mod FCK og en god spillemæssige indsats mod FCM i weekenden, men en stime af gode resultater kan de stadig ikke prale af.

AGF:

  • Mikael Anderson (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet

SønderjyskE:

  • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet

AGF forventet startopstilling: Hansen; Lund; Tingager, Bisseck, Kahl; Grønbæk, Brandhof, Olsen; Bundu, Mortensen, Thorsteinsson

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Holm, Gartenmann, Tchamba, Simonsen; Ekani, Albæk; Hassan, Eskesen, Prosser; Taiwo.


Odds på AGF – SønderjyskE

Oddsene til kampen indikerer, at bookmakerne har størst fidus til en hjemmesejr.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: De har allerede nok at se til i Haderslev

Hverken AGF eller SønderjyskE kan være særlig tilfredse med sæsonen indtil videre. Efter flotte 3. og 4. pladser i de to seneste sæsoner hænger aarhusianerne nu nede på Superligaens 8.plads, og skal til skrabe nogle point sammen hvis de vil med i Mesterskabsspillet endnu engang. SønderjyskE kan ikke stile efter en placering i top-6, de skal bare være glade hvis de formår at redde skindet.

De sønderjyske gæster har rigeligt at se til i Superligaen i denne sæson. De har lagt et skræmmende lavt niveau for dagen indtil videre, kun overgået af et uhjælpeligt Vejle-mandskab. Den kommer med stor sikkerhed til at stå på nedrykningskamp i denne sæson, og derfor er jeg ikke sikker på, at de har hverken tid eller overskud til også at kæmpe i Sydbank Pokalen. Sønderjyskes to næste kampe i Superliga-regi er hjemme mod Silkeborg og ude mod Vejle, to kampe hvor de godt kunne få point med. Så mon ikke, at de bare lægger deres fokus der? Anbefalingen bliver en hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,67
AGF vinder
Gå til Marathonbet *


AGF – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

  • AGF slog 3. divisionsholdet Frem med 3-0 for at nå til denne ottendedelsfinale.

  • SønderjyskE har overkommet modstand fra Hillerød og B1913 for at nå her til.

  • Kahl, Thorsteinsson og Anderson deler topscorerværdigheden hos hjemmeholdet med to kasser hver.

  • Daniel Prosser topper det interne topscorerræs hos Sønderjyske, ligeledes med beskedne to mål.

  • AGF har vundet de to seneste opgør mod Sønderjyske, begge gange med rent bur.
Info
NavnSønderjyskESØN
Land
Danmark
DAN
CheftrænerMichael Boris
Websitewww.soenderjyske.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
12
Mål
6
Mål imod
17
Rent bur
3
Gule kort
20


Expected Goals: AGF vs. SønderjyskEde seneste tre kampe:

AGFResultatxGSønderjyskEResultatxG
Randers FC – AGF(1-0)1,88 – 1,05Midtjylland – SønderjyskE(3-2)2,47 – 1,47
AGF – AaB(1-0)0,31 – 0,97SønderjyskE – FCK(1-1)0,8 – 1,61
FC Midtjylland – AGF(4-0)2,21 – 0,83AaB – SønderjyskE(4-0)1,81 – 1,15
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar