18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SønderjyskE – AGF: Odds og optakt den 8. juli 2022

Kommer Nicolai Poulsen og AGF tilbage på rette spor i den kommende sæson, eller bliver det igen en kamp for overlevelse? (Foto: Bildbyrån)
Kommer Nicolai Poulsen og AGF tilbage på rette spor i den kommende sæson, eller bliver det igen en kamp for overlevelse? (Foto: Bildbyrån)

To af sidste sæsons ringeste Superliga-mandskaber krydser fredag klinger i en testkamp forud for den nye sæson. AGF endte som 10’er i sidste sæson, og er dermed klar til en ny sæson i den bedste række, mens SønderjyskE kommer til at tørne ud i den næstbedste række efter en skuffende 12.plads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – AGF. Der er kampstart fredag d. 8. juli 2022 kl. 13:00.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


SønderjyskE – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Træningsanlæg i Haderslev
Vejret: 20°, frisk vind

Optakt til SønderjyskE – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Fra en 3.plads i 19/20 til en 4.plads i 20/21 til en ualmindeligt skuffende 10.plads i sidste sæson. Der kan ikke herske meget tvivl om, at AGF var Superligaens helt store skuffelse i 21/22. Aarhusianerne leverede helt forfærdeligt, især i nedrykningsspillet, og endte blot 1 point over nedrykkerne fra Vejle. I løbet af sæsonen gik de hele 16 kampe i streg fra banen uden sejr, helt katastrofalt! Ovenpå så rædderlig en sæson, kom det da heller ikke som den store overraskelse, at David Nielsen og AGF blev enige om at stoppe samarbejdet, da sæsonen gik på held. Posen skal rystes godt og grundigt, og derfor er der blevet hevet tysk blod ind på trænerbænken i form af Uwe Rösler, som efter sigende står for en god omgang tysk ‘kæft, trit og retning’, og som praktiserer en spillestil med masser af intensitet og presspil. Spiller for spiller bør AGF kunne præstere bedre end til en 10.plads, måske der bare skal lidt frisk blod på trænerbænken til at vende skuden?

SønderjyskE må i modsætning til AGF forberede sig på en sæson i den næstbedste række i 22/23, og det er egentlig ganske fortjent som sidste sæson udspillede sig. Sønderjyderne leverede en undervældende omgang fodbold hele sæsonen igennem, hvor de endte sidst i Superligaen med 7 point op til netop AGF lige over stregen. 32 kampe bød kun på fire sejre, og selvom det blev til en del X’er undervejs, så var det ikke nok til at redde skærene. SønderjyskE var det mindst scorende hold i ligaen og det næstmest indkasserende. På papiret så defensiven ellers ganske standhaftig ud, og offensiv fik et frisk pust med Emil Berggren i vinterens transfervindue, men sejrene blev altså ved med at udeblive.

AGF har været i testkampsaktion to gange her i opstarten, hvor det er blevet til 2-2 mod AaB og en 2-1 sejr over Brøndby. Ikke dårligt, men der skal nok ikke ligges for meget i resultaterne i disse kampe, hvor de fleste mandskaber gør brug af alle spillere i trupperne. SønderjyskE har indtil videre tabt 2-1 til Fredericia og spillet 1-1 mod Esbjerg.


SønderjyskE:


AGF:

SønderjyskE forventet startopstilling: Hansen; Bisseck, Tingager, Hausner; Mølgaard, Brandhof, Poulsen, Andersson, Kahl; Kurminowski, Mortensen

AGF forventet startopstilling: Alstrup; Remmer, Wikström, Soulas, Dal Hende; Vinderslev, Albæk, Gallegos; Frederiksen, Christiansen, Omale.


Odds på SønderjyskE – AGF

Bookmakerne holder hjemmeholdet som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: AGF i fremgang?

De indbyrdes opgør i sidste sæson fordelte sig ligeligt mellem AGF og Sønderjyske, som krydsede klinger hele fem gange. AGF vandt to, Sønderjyske vandt to, og så blev der delt i porten i sæsonens sidste indbyrdes opgør. Begge mandskaber havde mildt sagt en sæson under standard, men hvordan står de til den kommende?

Det er svært at vurdere voldsomt meget ud fra de hidtidige testkampe, som har varieret i længde og som har budt på spilletid til alverdens spillere. Der kan dog ikke herske nogen tvivl om, at AGF’s trup besidder langt højere kvalitet end Sønderjyskes spiller for spiller, og måske den nye træner Uwe Rösler kan få det til at spille bedre end David Nielsen kunne i sidste sæson. AGF har scoret to gange i hver af deres to hidtidige testkampe, noget som de kun formåede at gøre i én af de sidste otte kampe i sidste sæson. Måske der er forbedring på vej? Anbefalingen lyder på en hjemmesejr til Uwe Rösler og co.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,10
AGF vinder
Gå til bwin *


SønderjyskE – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • AGF endte i sidste sæson på en skuffende 10.plads i Superligaen med 30 point. Statistikken var på 6-12-14 og målscoren 31:43.

  • Endnu værre var det for SønderjyskE, som endte som nummer 12 med 23 point. Statistikken var på 4-11-17 og målscoren 28:54.

  • Patrick Mortensen endte som topscorer for AGF med 6 kasser.

  • Emil Berggren endte også på 6 kasser, men han spillede altså kun en halv sæson i Superligaen.

  • Hele fem gange krydsede de to jyske klubber klinger i sidste sæson. Det endte i to sejre til hver og et enkelt X.


Expected Goals: SønderjyskE vs. AGF de seneste tre kampe:

AGFResultatxGSønderjyskEResultatxG
AGF – Nordsjælland(2-2) 2,3 – 1,56SønderjyskE – Viborg(0-2) 1,04 – 2,33
Viborg – AGF(1-0) 1,17 – 0,8OB – SønderjyskE(1-1) 2,29 – 0,55
Vejle – AGF(1-0)0,5 – 0,4SønderjyskE – Nordsjælland(1-1)1,24 – 1,28
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles SønderjyskE – AGF?

SønderjyskE – AGF spilles fredag den 8. juli 2022 klokken 13:00.

Hvor spilles SønderjyskE – AGF?

SønderjyskE – AGF spilles på træningsanlæg i Haderslev

Skriv første kommentar

Skriv et svar