18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF – Randers FC: Odds og optakt den 1. august 2021

Foto: Bildbyrån

AGF skal forsøge at rejse sig fra deres europæiske exit mod Larne FC, og hvad kan næsten være mere motiverende end ærkerivalerne fra Randers FC? De kommer til Aarhus tidligt søndag eftermiddag, og AGF kan lune sig ved, at de har vundet de seneste to indbyrdes opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Randers FC. Der er kampstart søndag d. 1. august 2021 kl. tid. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


AGF – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 19° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. august 2021 13:54.


Optakt til AGF – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er kogt suppe, malet plankeværk og hoppet over lave gærder, siden AGF i torsdags røg ud af Europa Conference League med et nederlag til seneste sæsons 4. bedste nordirske hold, Larne FC. Og der bliver grinet, peget fingre og hånet fra fans af Superligaens øvrige klubber. Men hvis de mener, de kan gøre det bedre, kan de jo ende over AGF i tabellen, så er vi ovre den udfordring. Indtil videre er det AGF, der har kvalificeret sig og leveret langt under, hvad de selv håbede på. Det skal de så bearbejde i de kommende kampe i Superligaen. 

Til det formål er der intet bedre end et intenst, nærkampsfyldt og altid spændingsmættet opgør mod Randers FC. Spørgsmålet er, om træner David Nielsen har så frygtelig mange knapper at dreje på rent mandskabsmæssigt. Han kan måske bruge en eller begge af de nye backs, D’Alberto og Kahl, men det er ikke sikkert, det gør den store forskel. AGF har sagt farvel til to stærke backs inden sæsonen, og keeper Grabara har også fundet nyt græs. Så på forhånd kunne man være lidt bekymret for AGFs defensiv, men måske er det i virkeligheden det lidt oversete skifte af Bror Blume, som har gjort mest ondt. Aarhusianerne har indtil videre ikke fået sat spillet fra de centrale midtbanespillere, og dér savner de nok den teknisk begavede og bevægelige Blume. Dét skal de – også – have fundet en løsning på. 

Løsninger ser det til gengæld ikke ud til, de behøver at lede efter i Randers. Efter sidste sæsons pokaltriumf og top 6-placering bliver de belønnet med europæisk gruppespil, og aktuelt er de nummer 1 i Superligaen efter de første to runder. Det er imponerende arbejde af alle i det kronjyske og kæmpe respekt til træner Thomasberg, der har tilført stabilitet, form, facon og format i Randers FC. Formentlig har de anfører Erik Marxen tilbage til dette opgør, mens det er tvivlsomt om den nye mand, Kabongo, får spilletid allerede. I front virker Alhaji Kamara i vigør efter en skadesplaget sidste sæson, og han har scoret i begge de første kampe for Randers FC. 

AGF:

 • Niklas Backman (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Frederik Brandhof (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Benjamin Hvidt (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Patrick Mortensen (Angreb, Fast) – Skadet

Randers FC:

 • Ingen kendte fravær

AGF forventet startopstilling: Hansen; Munksgaard, Bisseck, Hausner, Kahl; Grønbæk, Olsen, Poulsen; Thorsteinsson, Kurminowski, Links.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin; Kehinde, Mistrati, Johnsen, Greve; Egho, Kamara.


Odds på AGF – Randers FC

Ifølge oddsene bliver det et lige opgør. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 2. august 2021 13:54.

Odds-forslag: Begge hold på tavlen

7 af de seneste 11 indbyrdes opgør har haft begge hold på tavlen mellem AGF og Randers FC. 6 af de 7 kampe er endt 1:1. De seneste to opgør er endt med sejre til AGF på henholdsvis 1:0 og 2:0. De to sejre var til gengæld AGFs første over Randers FC siden 2. august 2015. 

AGF har spillet fire kampe i sæsonen indtil nu, og de har scoret i de tre af dem og ligeledes lukket mål ind i de samme tre kampe. Randers FC åbnede med 2:0 ude over Vejle Boldklub og fulgte op med 1:1 hjemme mod OB. Det er altså to hold, der godt kan finde vej til målet. AGF må være indædt sammenbidte for at vise sig bedre frem end indtil videre, og de skal forsøge at finde det klassiske udtryk med tempo, pres og hidsighed i nærkampene – dog uden at løbe ind i unødvendige kort.

Hos Randers FC skal de sådan set bare fortsætte takterne fra de første to kampe med en overbevisende sejr mod Vejle Boldklub og uafgjort mod et Odense-hold, der ser væsentligt mere solide ud med den rolige svensker Andreas Alm i trænersædet. Alhaji Kamara virker i stærk form, og selv om han og Marvin Egho ikke altid ser ud til at være helt i sync, så er det altså en giftig frontduo. Anbefalingen tror, begge hold kommer på tavlen i dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,88
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


AGF – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

 • AGF har efter to runder i Superligaen hentet 2 point. Det rækker til en 8. plads i tabellen indtil videre.

 • Tallene hedder 0-2-0 og scoren er 1:1. 

 • AGF har spillet 1:1 hjemme mod Brøndby IF og 0:0 ude mod FC Nordsjælland. 

 • Randers FC sluttede på Superligaens 6. plads med 40 point efter 32 runder. 

 • Randers FCs tal for sæsonen var 11-7-14 og 43:38. 

 • De åbnede denne sæson med udesejr over Vejle Boldklub på 2:0. Målene blev sat ind ad Marvin Egho og Alhaji Kamara.

 • Det er blevet til tre scoringer for AGF i deres foreløbig fire betydende kampe i denne sæson. Alexander Ammitzbøl blev noteret for reduceringen i Larne, mens Jon Thorsteinsson scorede i 1:1 i premieren mod Brøndby IF. Endelig nettede Patrick Olsen i torsdagens returopgør mod Larne FC.

 • Hos Randers FC delte Vito Mistrati og Alhaji Kamara i seneste sæson topscorerposten med hver 9 scoringer. 


Expected Goals: AGF vs. Randers FC – de seneste tre kampe

AGFResultatxGRanders FCResultatxG
AGF – Larne FC(1-1)2,21 – 0,51Randers FC – OB(1-1)0,88 – 1,14
FC Nordsjælland – AGF(0-0)0,74 – 0,41Vejle Boldklub – Randers FC(0-2)0,59 – 2,59
Larne FC – AGF(2-1)2,26 – 0,15Randers FC – FC København(2-1)2,17 – 1,10
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar