18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – Larne FC: Odds og optakt den 29. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Der er ingen grund til at rende rundt om buske eller stikke hovedet i et hul et eller andet sted. AGF på hjemmebane mod nordirske Larne FC skal give sejr til danskerne, og sejren skal være stor nok til at råde bod på nederlaget på 2:1 fra kampen i Nordirland i sidste uge, Der er ingen undskyldninger. Det skal ende med videre avancement for AGF. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Larne FC. Der er kampstart torsdag d. 29. juli 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


AGF – Larne FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Volen Chinkov, Bulgarien
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 16° og let vind


Optakt til AGF – Larne FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Både i den seneste og i den foregående sæson har der været enormt meget schwung over fodbolden i Aarhus. Træner David Nielsen har med sin intense og energiske facon formet et mandskab, der arbejder benhårdt og er nådesløse i presspillet, og det har altså givet to sæsoner med pladser i mesterskabsspillet og undervejs en flirten med drømme om mesterskabet. Nu prøver de lykken i Europa Conference League, og første modstander er nordirske Larne FC, som på forhånd lignede en absolut overkommelig modstander. 

I weekendens sejr over Haka fik angriber Filip Valencic puttet sit 5. sæsonmål i ligaen i kassen, og han er sammen med Roope Riski, der stod for den finske scoring i Malmö, nøglerne til en eventuel videre kvalifikation for HJK Helsinki. De skal vinde med to overskydende mål for at gå videre, for uden reglen om udebanemål kan de jo ikke længere snige sig videre med 1:0. Så de skal frem over stepperne.

Men i sidste uge spillede de to hold på kunstgræsset i Larne, og her var AGF helt og aldeles fraværende i det meste af kampen. Nordirerne kombinerede, kløede på og pressede sig frem til to scoringer, og panikken, rådvildheden og frustrationerne var tydelige hos AGF. Heldigvis fik de i kampens afslutning klemt en scoring ind, og dermed har de stadig gode muligheder for at vende det samlede billede og slå sig videre. Weekendens 0:0 i Farum mod FC Nordsjælland var ikke just opmuntrende, men forhåbentlig har de tre dages optakt i denne uge givet holdet form og ideer til at hente sejren. 

For Larne FC giver sig ikke uden kamp. Holdet er via en 4. plads i ligaen i sidste sæson og playoffspil klar til europæisk fodbold for første gang, og de begyndte allerede i sidste runde, hvor de slog walisiske Bala Town med to gange 1:0. Så lige nu har de en god fornemmelse med europæisk fodbold, for de har hentet tre sejre i tre forsøg. Spørgsmålet er selvfølgelig, om det bliver alle gode gange fire for nordirerne, der her står over for deres hårdeste opgave indtil nu. 

AGF:

  • Frederik Brandhof (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Patrick Mortensen (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Larne FC:

  • Ingen kendte fravær

AGF forventet startopstilling: Hansen; Munksgaard, Bisseck, Tingager, Lund, Grønbæk, Olsen, Poulsen; Thorsteinsson, Kurminowski, Links.

Larne FC forventet startopstilling: Ferguson; Cosgrove, Balmer, Bolger, Hughes, Jarvis; Randall, Herron, Sule; Lynch, McDaid.


Odds på AGF – Larne FC

Oddsene peger på, at bookmakerne regner med hjemmesejr til AGF.

Odds-forslag: Opgøret skriger på mål

Der er kun en vej for AGF. Fremad. De skal bruge to mål for at sikre videre avancement, og nøjes de med to scoringer, må Larne FC ikke score, for så skal kampen i forlængelse. Og med tanke på alle de chancer nordirerne skabte i det første opgør, kan det være svært at se aarhusianerne holde dem fra fadet. Og får Larne FC først scoret, ja så skal AGF jo have puttet tre bolde i nettet. 

De savner Patrick Mortensen. Det er tydeligt. Kurminowski er endnu ikke helt faldet til, og han har reelt ikke fået mange serveringer, der gav lejlighed til at vise, hvad han kan. Måske er han en kapabel målscorer, men det aner vi bare ikke, for AGF har ikke skabt noget som helst brugbart til polakken endnu. Det har de måske trænet på at ændre. I hvert fald skal de finde ud af at lave mål uden Mortensen i front, og det har knebet indtil nu. 

Derfor er anbefalingen også en anelse tilbageholdende med overspillet til denne kamp. For som det så ud i den første kamp er det ikke givet, AGF bare laver 5 mål og vinder kampen. Men det er absolut en mulighed. Omvendt kan det også sagtens tænkes, Larne FC enten på omstilling eller efter en dødbold putter en enkelt i nettet og måske ligefrem ender med at sende AGF ud i mørket. Så buddet er mindst 3 scoringer. Så må de selv fordele dem på banen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,55
Over 2,5 mål
Gå til Unibet *


AGF – Larne FC: Statistik, topscorer og H2H

  • AGF har efter to runder i Superligaen hentet 2 point. Det rækker til en 8. plads i tabellen indtil videre.

  • Tallene hedder 0-2-0 og scoren er 1:1. 

  • Larne FC sluttede på en 4. plads i den nordirske liga i sidste sæson med 64 point efter 38 kampe. 

  • Larne FCs statistik endte på 18-10-10, og deres målscore lød på 64:41.

  • De kom til dette møde med AGF ved at slå walisiske Bala Town med to gange 1:0.

  • Det er blevet til to scoringer for AGF i deres foreløbig tre betydende kampe i denne sæson. Alexander Ammitzbøl blev noteret for reduceringen i Larne, mens Jon Thorsteinsson scorede i 1:1 i premieren mod Brøndby IF.

  • Ronan Hale og David McDaid lavede 12 mål hver i seneste sæson, og det var nok til at gøre dem til holdets topscorere.


Expected Goals: AGF vs. Larne FC– de seneste tre kampe

AGFResultatxGLarne FCResultatxG
FC Nordsjælland – AGF (0-0) 0,74 – 0,41Larne FC – AGF (2-1) 2,26 – 0,15
Larne FC – AGF (2-1)2,26 – 0,15Larne FC – Bala Town (1-0) 0,97 – 0,38 
AGF – Brøndby IF (1-1)  0,82 – 0,59Bala Town – Larne FC  (0-1) 0,46 – 0,94
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar