18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Advarer varmt transferemne: Sørg for at inkludere denne klausul i kontrakten

Crystal Palaces Michael Olise har været helt forrygende siden sin retur fra en lang skade, og de mange flotte præstationer har fået storklubber verden over til at spærre øjnene op, men Paul Parker advarer franskmanden mod et skifte til Manchester United.

IMAGO / Sebastian Frej

Mange spillere har, i nyere tid, brændt nallerne på at skifte til Manchester United. 

Det får den tidligere Manchester United-profil Paul Parker til at advare Michael Olise om at skifte til storklubben, der har kæmpet med at få tingene til at spille i indeværende sæson.

Parker foreslår sågar, at Olises agent skal sørge for at indskrive en ret speciel klausul i kontrakten, såfremt Crystal Palace-profilen skulle rykke til De Røde Djævle.

Undgå bondefangeri

“Han ville uden tvivl forbedre Manchester United, men hvis han har en god nok agent, så ville han stille rigtig mange spørgsmålstegn før et skifte til Man United”, indleder Paul Parker til SpilXperten og fortsætter:

“Han ville tvinge ting igennem i kontrakten, som aldrig er blevet skrevet i en kontrakt før. Agenten skal have sikkerhed for, at Olise ikke bliver fanget i en kontrakt, han ikke kan komme ud af, hvilket er en udfordring mange spillere tidligere har haft i den klub.”

“Han ville sikre sig, at han kan forlade klubben når som helst. Agenten skal sikre ham en god vej i fremtiden, og den vej tror jeg ikke, ville være positiv i Manchester United.”

Parker slår dog fast, at Olise ville forbedre alle klubber i verden, og han sammenligner kantspilleren med den engelske legende Chris Waddle.

“Jeg ser Michael Olise som et transfermål for alle klubber i verden, der gerne vil vinde titler. Han kan spille for samtlige klubber i verden.”

“Han er så god på den højre kant, og han kan udfordre folk, selv uden en ekstrem fart, og jeg husker ikke at have set noget lignende siden Chris Waddle.”

Derfor tøver Parker da heller ikke med sit svar, når han bliver forholdt, om Manchester United bør forsøge sig på stjernen.

“Om jeg gerne vil have ham til Man United? 100%. Han er en top, top spiller.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar