18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Advarer mod Benzema-køb: Højlund er fremtiden

Karim Benzema har været kraftigt rygtet til Manchester United, men Paul Parker advarer klubben mod at hente franskmanden, der ikke er nær så sulten, som Højlund, ifølge Paul Parker.

IMAGO / NurPhoto

Benzema opnåede næsten alt, hvad han kunne i Real Madrid, og efter en årrække hos den spanske mastodont tog den legendariske franskmand turen til Al-Ittihad. 

Men angriberen er angiveligt ikke tilfreds med tilværelsen i Saudi Arabien, hvor franskmanden på trods af fin succes på banen overvejer at rykke teltpælene fra Jeddah til Manchester. 

Parker advarer dog sin tidligere klub mod at hente Benzema og understreger samtidig, at Højlund er fremtiden. 

Højlund er mere sulten end Benzema

Rasmus Højlund er omsider begyndt at få hul på målscoringen i Premier League, men særligt sulten og arbejdsiveren har været fremhævet hos danskeren. 

En sult, som Benzema ikke har længere, ifølge Parker. 

“Der er sikkert nogle fans, der ville tage ham, men det ville være en gigantisk fejl. Højlund er fremtiden, og det ville være en stor fejl at hente Benzema, der ikke er nær så sulten som Højlund”, siger Parker til SpilXperten og fortsætter:

“Karim Benzema ville være endnu et skridt bagud. Han ville bare være endnu en PR-signing, og det har Manchester United på ingen måde brug for.”

“Han ville være den helt forkerte spiller at hente. Helt forkerte. Der er en grund til, at han forlod Real Madrid, som nok først og fremmest handler om pengene, men også om, at han nok ikke var garanteret at være fast mand.”

Parker fortæller ligeledes, at fortidens fejl med at hente spillere, der er over the hill, ikke må gentages, selvom han har stor respekt for den franske angriber. 

“Jeg kan ikke beskrive hans karriere med ord. Der findes ikke ord, der er store eller gode nok til at beskrive, hvad han har opnået, men han er færdig på topniveau.”

“Det ville bare være at begå den samme fejl, som man tidligere har gjort, da man hentede Ibrahimovic, Cavani og Ronaldo. Det ville være endnu et skridt bagud.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar