18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan – Inter: Odds og optakt den 1. marts 2022

Giroud sørgede for sejren, da han i seneste Derby della Madoninna scorede to gange for AC Milan. (Foto: Bildbyrån)
Giroud sørgede for sejren, da han i seneste Derby della Madoninna scorede to gange for AC Milan. (Foto: Bildbyrån)

Sæsonens tredje Derby della Madonnina løber af stablen tirsdag aften, når AC Milan tager imod Inter i den første af to Coppa Italia-semifinaler. Begge mandskaber viser haltende form i Serie A, hvor begge er uden sejr i de to seneste kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Inter. Der er kampstart tirsdag d. 1. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på Bet365.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


AC Milan – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 3°, svag vind

Optakt til AC Milan – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

For anden weekend i træk tabte både AC Milan og Inter, noget overraskende, point i toppen af Serie A, og de to Milano-klubber er dermed blev overhalet indenom af Napoli, som nu sidder på ligaens 1.plads. Toppen i Serie A er umanerligt tæt i denne sæson, og det er ikke utænkeligt, at også Juventus og Atalanta kan blande sig i kampen om mesterskabet. For en stund kan AC Milan og Inter dog glemme jagten på point, for denne gang står den på semifinale i Coppa Italia, som bliver spillet over to kampe. Milan har gjort det af med Genoa og Lazio for at nå hertil, mens Inter har sendt Empoli og Roma ud af turneringen.

Der er meget at tænke på for de to Milano-klubber for tiden, toppen i ligaen er som sagt helt tæt, men en Coppa Italia-semifinale mod lokalrivalerne kan ikke bare ignoreres eller undervurderes. Inter har tilmed også en 1/8-finale at tænke på, men måske den bliver nedprioriteret med tanke på 2-0 nederlaget hjemme til Liverpool i første opgør. Hverken Milan eller Inter en inde i sæsonens bedste periode pt. ‘Hjemmeholdet’ har spillet uafgjort i de to seneste kampe mod ellers upåagtede modstandere som Salernitana og Udinese, mens ‘gæsterne’ er uden sejr i de seneste fire kampe på tværs af turneringer. I weekenden blev det for Inter kun til 0-0 mod bundholdet fra Genoa, den tredje kamp i streg uden en Inter-scoring. Der mangler selvtillid og ideer hos begge mandskaber for tiden, heldigvis for Milan, så er Rafael Leao dog i storform for tiden, og kan på egen hånd gøre op for lidt af de andre profilers formnedgang.

Milan er stadig uden Simon Kjær og Zlatan, mens Tonali afsoner karantæne. Inters eneste fravær er Joaquin Correa. I den kommende weekend har Inter en hjemmekamp mod Serie A’s bundskraber Salernitana, mens Milan skal spille ultravigtigt topopgør i Napoli, så det er ikke utænkeligt, at Pioli kommer til at rotere lidt med spillerne her.


AC Milan:

  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Sandro Tonali (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet


Inter:

  • Joaquin Correa (Angreb, Reserve) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Brahim Diaz, Leao; Rebic

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Gosens; Lautaro Martinez, Dzeko


Odds på AC Milan – Inter

Bookmakerne har ‘gæsterne’ som favoritter.


Odds-forslag: Der angribes ikke med hovedet under armen

Det kører ikke som smurt i dejlig italiensk olivenolie for hverken AC Milan eller Inter i disse uger. Formkurven peger nedad for begge klubber, som smider dumme point i Serie A, og inviterer Napoli, Juventus og Atalanta med i mesterskabskampen. Især offensivt kniber det for begge mandskaber, Milan har i den seneste måneds tid levet udelukkende på en storspillende Leao, mens Inter er uden mål i de seneste tre kampe. Hverken Dzeko, Sanchez eller Martinez rammer et ordentligt niveau for tiden, og sidstnævnte er faktisk uden mål i de seneste otte ligakampe.

Dette er det første af to semifinaleopgør, så tingene bliver altså ikke afgjort tirsdag aften, og det er sikkert meget fint for begge mandskaber, som har nok at se til i ligaen for tiden. Returopgøret bliver først spillet om halvanden måned, og til den tid kan tingene i Serie A allerede se meget anderledes ud. Jeg tror, at begge mandskaber er interesseret i at komme igennem dette lokalbrag så nemt som muligt, og med tanke på de haltende offensive præstationer fra begge mandskaber, så er den nemmeste vej til et brugbart resultat nok at stå godt organiseret. Der kunne meget vel gå taktik i den tirsdag aften på San Siro, og en målfattig pointdeler, ville ikke være forfærdelig for hverken Milan eller Inter, for finaledeltageren skal alligevel først findes midt i april. Anbefalingen bliver en målfattig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,07
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


AC Milan – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Milan er nummer 2 i Serie A med 57 point efter 27 kampe. Statistikken er på 17-6-4 og målscoren 53:29.

  • Inter er nummer 3 med 55 point efter 26 kampe. Statistikken er på 16-7-3 og målscoren 53:29.

  • Zlatan Ibrahimovic og Rafael Leao deler topscorerværdigheden for værterne med otte mål hver.

  • Lautaro Martinez topper listen for Inter med elleve scoringer.

  • De to lokalrivaler har allerede krydset klinger to gange i denne sæson. Første gang endte det 1-1, mens Milan i starten af februar hev en 2-1 sejr hjem på to mål af Giroud.


Expected Goals: AC Milan vs. Inter de seneste tre kampe:

AC MilanResultatxGInterResultatxG
Milan – Udinese(1-1) 0,63 – 1,27Genoa – Inter(0-0) 0,99 – 2,28 
Salernitana – Milan(2-2) 1,07 – 1,38Inter – Sassuolo(0-2)2,96 – 1,02
Milan – Sampdoria(1-0)1,79 – 0,26Inter – Liverpool(0-2)0,41 – 1,13
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AC Milan – Inter?

AC Milan – Inter spilles tirsdag den 1. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles AC Milan – Inter?

AC Milan – Inter spilles på San Siro i Milano

Skriv første kommentar

Skriv et svar