18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Horsens – Vejle Boldklub: Odds og optakt den 26. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Vi er nået til ottendedelsfinalerne i DBU Pokalen, og der er dømt østjysk lokalopgør, når NordicBet Ligaens AC Horsens tager mod Vejle Boldklub. Seneste møde var i Superligaen i april, hvor de delte 3:3 i Horsens, efter hjemmeholdet førte 3:0 efter 52 minutter. Værterne har ikke vundet de seneste tre kampe, mens Vejle Boldklub i weekenden hentede sæsonens første ligasejr. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Horsens – Vejle Boldklub. Der er kampstart tirsdag d. 26. oktober 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


AC Horsens – Vejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Burchardt
Stadion: Casa Arena, Horsens
Vejret: 12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til AC Horsens – Vejle Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste sæson måtte AC Horsens træde et skridt ned af stigen i dansk fodbold, og nu er de i NordicBet Ligaen, hvor de efter 13 runder er nummer fem med seks point op til oprykningsplads. Nedrykningen betød afgang af en stribe profiler, så for eksempel Louka Prip nu er i AaB, Hallur Hansson er hos rivalerne fra Vejle Boldklub, mens Bjarke Jacobsen drog til Tyskland. Ind kom så blandt andre Anders K. Jacobsen, Casper Tengstedt og Janus Drachmann, og efterhånden er der kommet form over AC Horsens, og efter tre nederlag i sæsonens første otte kampe har de nu blot et nederlag i de seneste fem kampe. 

I DBU Pokalen har AC Horsens besøgt Sædding-Guldager og Varde, som blev slået 4:1 og 8:0, og i seneste runde blev Superligamandskabet fra Silkeborg IF så sendt ud med 3:2-nederlag. Så det er ganske imponerende af AC Horsens, der helt sikkert gerne vil en runde længere, når det endda er på bekostning af rivalerne fra Vejle Boldklub. 

Men gæsterne har brug for succesoplevelser, og det her er en kærkommen lejlighed til at skabe mere momentum efter sejren i weekendens Superligarunde mod FC Nordsjælland. I 13. forsøg lykkedes det endelig for Vejle Boldklub at hente en sejr, og træner Peter Sørensen brugte mest ordet forløsende til at beskrive det. For vejlenserne må man håbe, de nu kan fjerne lidt af tyngden fra den lange periode uden sejr, og løber de ind i et nederlag her mod naboerne, vil de reelt være slået hjem med det samme igen. 

I pokalturneringen har de spillet to kampe, der har givet sejre mod Vordingborg IF fra Sjællandsserien og Vanløse IF fra 3. division. Nu bliver modstanden anderledes alvorlig, og de får virkelig brug for deres nyvundne forløste selvtillid. Det er ikke sikkert, der bliver sparet alverden hos Vejle Boldklub, for de skal hænge fast i den lille smule medvind, de har fået med sejren mod FC Nordsjælland, så vi kan forvente, de stiller med stærkeste opstilling. 

AC Horsens:

  • Ingen kendte fravær

Vejle Boldklub:

  • Ingen kendte fravær

AC Horsens forventet startopstilling: Delac; Gomez, Killerich, Lassen; Musonda, Tengstedt, Drachmann, Brochmann, Santos; Jensen, Jacobsen.

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Grytebust; Mølgaard, James, Kolinger, Crespo da Silva; Sousa, Schoop, Ezatolahi, Engel, Hansson; Ponce.


Odds på AC Horsens – Vejle Boldklub

Oddsene viser, det ligner en helt lige kamp, og at flere bookmakere endda har AC Horsens som favorit. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Forlængelse trænger sig på

Lokalopgør og pokaldrama på samme tid. Det kan blive rigtig, rigtig underholdende på Casa Arena torsdag aften, og for godt et halvt år siden endte det 3:3, efter at værterne havde ført 3:0, og et hattrick af German Onugha sørgede for udligningen. Det sidste mål selvfølgelig i kampens overtid. 

Værterne er ikke i overvældende form med to uafgjorte og et nederlag i deres seneste tre kampe, og de to af dem var endda hjemme på Casa Arena. Nederlaget i weekenden mod Lyngby Boldklub har nok gjort ekstra ondt, for sejr dér havde sendt AC Horsens á point med gæsterne og blot to point fra oprykningsplads. Nu er der i stedet seks point op og en dårlig stime at forholde sig til. 

Dårlige stimer kender de jo en del til i Vejle Boldklub, men de seneste to kampe må alligevel have givet lidt tro på tingene. Det er stærkt, at de efter 6:0-øretæven i Odense tager til Brøndby og er meget tæt på at hente i hvert fald det ene point i en flot kamp. Og så hiver de endelig alle tre point i den følgende kamp. Ikke det mest oplagte forløb efter afklædningen i Odense. Flot trænerarbejde af Peter Sørensen og hans stab. 

De to hold er meget jævnbyrdige, afspejler oddsene. Der er en række til forskel, men i sidste sæson sluttede de som nummer 10 og 12 i Superligaen. Værterne har mere medvind som følge af flere sejre i sæsonen, mens gæsterne må komme med fornyet gejst. Og så er det et rivalopgør. Det her ender i forlængelse, og derfor er anbefalingen at gå med et kryds i ordinær tid. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,58
X
Gå til Marathonbet *


AC Horsens – Vejle Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

  • AC Horsens er på 5. pladsen i NordicBet Ligaen efter 21 point i de første 13 runder. 

  • Tallene for AC Horsens er 6-3-4, mens deres målforskel er på 17:13.

  • Gæsterne fra Vejle Boldklub hentede sæsonens første sejr i Superligaen i weekenden, men de er nu stadig bundprop som nummer 12 med 5 point efter de første 13 kampe. 

  • Vejle Boldklubs statistik lyder nu på 1-2-10 og scoren 11:32.

  • Casper Tengstedt har nettet 6 gange i ligaen for AC Horsens, og det rækker til at være holdets topscorer.

  • Hos Vejle Boldklub er 2 mål foreløbig nok til at kalde sig topscorer, og den fornøjelse kan hele 3 spillere dele: Dimitrios Emmanouilidis, Lukas Engel og Wahid Faghir.


Expected Goals: AC Horsens vs. Vejle Boldklub de seneste tre kampe:

AC HorsensResultatxGVejle BoldklubResultatxG
AC Horsens – Lyngby Boldklub(0-1)0,76 – 0,69Vejle Boldklub – FC Nordsjælland(2-0)1,26 – 0,64 
AC Horsens – Vendsyssel FF(1-1)1,83 – 0,87Brøndby IF – Vejle Boldklub(3-2)1,96 – 2,52 
Hvidovre IF – AC Horsens(0-0)0,32 – 3,35 OB – Vejle Boldklub(6-0)2,31 – 0,62 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar