18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – Silkeborg IF: Odds og optakt den 23. september 2021

Foto: Bildbyrån

AC Horsens tager torsdag mod Silkeborg IF i en duel mellem et midterhold fra NordicBet Ligaen og et midterhold fra Superligaen. Værterne fik en rædderlig start på livet på næstbedste række, men nu har de fire sejre i de seneste fem kampe. Er det monstro nok til at sende Silkeborg IF ud af DBU Pokalen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Horsens – Silkeborg IF. Der er kampstart torsdag d. 23. september 2021 kl. 18:00. Se kampen på stadion i Horsens. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


AC Horsens – Silkeborg IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: CASA Arena, Horsens
Vejret: 16° og frisk vind

Optakt til AC Horsens – Silkeborg IF: Skader, karantæner og startopstillinger

Fire point i de første fire kampe i NordicBet Ligaen blev det til for AC Horsens. De skulle lige vænne sig til livet på 2. klasse, for siden er det blevet til 12 point i de følgende fem kampe, hvor de blandt andre har slået Lyngby Boldklub og Hobro IK. Det ene nederlag kom mod Fredericia. 

AC Horsens har været på udebane i de to første runder af pokalturneringen, hvor de første gæstede Sædding-Guldager og siden Varde. Det blev til sejre på henholdsvis 4:1 og 8:0, Forrige sæson nåede AC Horsens helt til semifinalerne i DBU Pokalen, og det gjorde de blandt andet efter sejr i kvartfinalen over Silkeborg IF. Godt nok måtte der både forlængelse og straffespark til, men det gav altså sejr til de gule. De napper helt sikkert gerne en gentagelse. De må fortsat undvære Jonas Thorsen, der er ude med sygdom, men bortset fra ham er truppen intakt til dette opgør. 

I Silkeborg ser skadessituationen også ganske fornuftig ud. De må stadig undvære keeper Hedvall og backen Massop, men indtil nu har de klaret sig ganske fint alligevel, og den aktuelle sjetteplads er en hel del mere, end man kan forvente af en Superliga-oprykker ni runder inde i sæsonen. Godt nok tabte de seneste 2:0 mod AGF, men det var blot andet nederlag i de ni kampe, så træner Kent Nielsen har på samme tid konverteret holdets udtryk til langt mere boldbesiddende og fået sat prop i de mange nederlag, holdet løb ind i, sidst de prøvede kræfter med Superligaen. 

Silkeborg IF var i finalen i DBU Pokalen i 2018, hvor det blev til nederlag mod Brøndby IF, men finale og en kvartfinale i løbet af fire sæsoner viser, at Silkeborg IF tager pokalkampene alvorligt, og hvis de gør det, bør de også være favoritter her. I betydende kampe skal vi fem møder tilbage for at finde seneste sejr til Silkeborg IF i Horsens, men de vil helt sikkert gøre deres til at pynte på den statistik her. 

AC Horsens:

  • Jonas Thorsen (Midtbane, Fast) – Syg

Silkeborg IF:

  • Oscar Hedvall (Mål, Reserve) – Skadet
  • Milan Massop (Back, Reserve) – Skadet

AC Horsens forventet startopstilling: Delac; Jensen, Killerich, Gomez; Santos, Drachmann, Gemmer, Lange; Musonda, Tengstedt; Jacobsen.

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Calisir, Dahl; Oggesen, Brink, Thordarson, Klynge, Vallys; Helenius.


Odds på AC Horsens – Silkeborg IF

Oddsene antyder et ganske jævnbyrdigt opgør med smal favoritværdighed til gæsterne fra Silkeborg IF.

Odds-forslag: Nedrykker i medvind mod oprykker i modvind

De seneste fem indbyrdes møder i Horsens har i alt budt på 16 scoringer og altså et nydeligt snit på 3,2 mål samlet. I AC Horsens’ kampe i NordicBet Ligaen er der faldet 24 mål i ni opgør, hvilket svarer til 2,66 mål i snit, men der kan Silkeborg IF ikke være med, for deres ni kampe i Superligaen har i alt budt på 17 scoringer og altså knap to mål i snit. 

Selv om Silkeborg IF har svært ved at hente sejre i Horsens, må de være i et højere tempo og vant til øget pres som følge af tilværelsen en række højere end værterne her. Men spørgsmålet er, om pokalstemningen udligner fordelen, og det kan den gøre på mindst to måder: Enten spiller AC Horsens over evne og deres normale tempo, eller også formår de at trække tempoet ud af kampen, så den bliver spillet på deres præmisser. Uanset bliver det svært for Silkeborg IF for alvor at profitere af rækkeforskellen, og det gælder jo også, for AC Horsens som nedrykker formentlig har det højere tempo latent hos flere af spillerne.  

AC Horsens er i klar medvind, og tæller vi pokalsejren mod Varde med, er de på fem sejre i de seneste seks kampe. De kan byde Silkeborg IF trods, og trods en stærk åbning på Superligaen må de også erkende, at de blot har hentet en sejr i de seneste fem kampe. Anbefalingen tror på pokaldrama på CASA Arena, så dette opgør må som minimum i forlængelse. Vi går efter krydset efter ordinær tid. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,64
Uafgjort
Gå til Marathonbet *


AC Horsens – Silkeborg IF: Statistik, topscorer og H2H

  • AC Horsens indtager 5. pladsen i NordicBet Ligaen efter ni runder og 16 point. 

  • Tallene for AC Horsens lyder på 5-1-3 med en målforskel på 14:10.

  • Silkeborg IF er på 6. pladsen i Superligaen, og de har hentet 11 point i sæsonens første 9 kampe. 

  • Silkeborg IFs statistik er på 2-5-2 og scoren 8:9.

  • Casper Tengstedt er flittigste mand ved måltruget hos AC Horsens med foreløbig 6 kasser. 

  • To spillere med hver 2 scoringer er Silkeborg IFs topscorere, og det drejer sig om Sebastian Jørgensen og Nicolai Vallys.


Expected Goals: AC Horsens vs. Silkeborg IF de seneste tre kampe:

AC HorsensResultatxGSilkeborg IFResultatxG
Hobro IK – AC Horsens (0-3)0,89 – 2,92Silkeborg IF – AGF(0-2) 0,50 – 0,63 
AC Horsens – Fredericia(1-3) 2,46 – 1,40Brøndby IF – Silkeborg IF(1-1) 1,56 – 1,62 
Lyngby Boldklub – AC Horsens (1-2)0,44 – 1,19 Silkeborg IF – Randers FC (2-1)  1,68 – 1,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar