18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Horsens – HB Køge: Odds og optakt den 23. juli 2021

Foto: Bildbyrån

AC Horsens måtte tage turen ned i 1.division efter en sløj sæson i den bedste danske række, og skal nu have arbejdshandskerne på, for at kæmpe sig vej op i Superligaen igen. HB Køge har været særdeles aktive over sommeren, hvor den tidligere Brøndby-spiller, Daniel Agger, og tidligere FCK’er, Lars Jacobsen, har slået pjalterne sammen i forsøget på, at bringe HB Køge tilbage i det fineste selskab, derudover har de handlet spillere ind fra både ind-og udland. På forhånd ligner begge mandskaber bejlere til oprykningspladserne, men hvem kommer bedst fra start på fredag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Horsens – HB Køge. Der er kampstart fredag d. 23. juli 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL


AC Horsens – HB Køge: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Casa Arena, Horsens
Vejret: 24° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 26. juli 2021 03:08.


Optakt til AC Horsens – HB Køge: Skader, karantæner og startopstillinger

Fredag aften tager vi hul på en ny sæson i den næstbedste danske række, og på Casa Arena byder Horsens velkommen til Daniel Aggers HB Køge. Horsens er tilbage i Nordic Bet Ligaen for første gang siden de tog turen op i Superligaen i 2016, mens Køge har været en fast bestanddel af rækken i en del år efterhånden. Umiddelbart spås begge mandskaber på forhånd udmærkede chancer for at gøre sig til i toppen af rækken, men der venter en lang og sej kamp for at sikre sig en af de to oprykningsbilletter.

Efter 6 år i spidsen for AC Horsens gav Bo Henriksen før sidste sæson tøjlerne videre til Jonas Dal, men den Gule Fare blev aldrig rigtig farlig igen uden Henriksen ved roret. Dal lykkedes aldrig rigtig med at få sat sit aftryk på det spillemæssige, og efter et skuffende efterår blev han smidt på porten. Ind kom Jens Berthel Askou, og selvom Horsens i slutningen af sæsonen viste klar forbedring, så var det ikke tids nok til at sikre overlevelse i Superligaen. Askou er stadig ved roret, denne gang står den dog ikke på overlevelseskamp, men derimod en kamp for at spille sig hurtigst muligt tilbage i Superligaen. Der har været lidt gang i svingdøren i Horsens over sommeren, hvor Louka Prip er skiftet til AaB, og Buus og Jacobsen har taget turen til henholdsvis Belgien og Tyskland. Ind er der til gengæld kommer rutine i form af Janus Drachmann, mens en af sidste sæsons lyspunkter, Tengsted, er blevet permanent Horsens-spiller. Horsens havde det ikke vanvittigt sjovt i Superligaen i sidste sæson, hvor det rimelig hurtigt stod klart, at de formentlig blev en af de to nedrykkere, men hvis de ellers kan få banket lidt selvtillid ind i holdet igen, så bør der være muligheder for at spille med i toppen af 1.division – spillermaterialet var ikke helt stærkt nok til Superligaen, men mon ikke, at de kan gøre sig gældende i 1.division? Til denne kamp er de dog uden Jonas Thorsen og Jannik Pohl, og det kan vise sig fatalt, oveni de afgange der allerede har været fra truppen.

I Køge blæser der nye vinde forud for sæsonen, og det er de positive af slagsen. Et profileret trænerteam i form af Daniel Agger og Lars Jacobsen er hentet ind, og selvom deres trænererfaring ligger på et lille sted, så må deres erfaringer fra fodboldbanen alligevel give et ordenligt boost til spillertruppen, om de formår at lære fra sig må tiden vise. Det er ikke kun på trænerposten at Køge har fået nyt liv, der har også været heftigt gang i tilgangen af spillere forud for sæsonen. De har både været på rov i ind-og udland, hvor Mathias Nielsen, Oscar Buch, Daniel Thøgersen, Pierre Larsen, Bruninho, Nemanja Cavnic og den tidligere Liverpool-back Jon Flanagan(WHAT) er kommet til. En lang liste af spillere, hvor flere af dem kommer med solid erfaring fra dansk fodbold – det ser virkelig spændende ud i sydvestsjælland! På papiret ligner det et stærkt mandskab, som sagtens kan komme til at duellere om en af de to oprykningspladser, men lad os nu se om træerne vokser ind i himlen, eller om det trods alt kræver lidt tid at få spillet alle de nye spillere sammen.

AC Horsens:

  • Jonas Thorsen (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jannik Pohl (Angreb, Fast) – Skadet

HB Køge:

  • Eddi Gomes (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Lasse Petry (Midtbane, Fast) – Skadet

AC Horsens forventet startopstilling: Delac; Ludwig, Killerich, Gomez; Drachmann, Gemmer, Qamili, Hlynsson; Brajanac, Tengstedt, Santos

HB Køge forventet startopstilling: Snorre; Marfelt, Cavnic, Nielsen, Thøgerser; Jensen, Larsen, Seehusen; Buch, Helsted, Bruninho


Odds på AC Horsens – HB Køge

Oddsene peger på, at bookmakerne har Superliga-nedrykkerne fra Horsens som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 26. juli 2021 03:08.

Odds-forslag: Der blæser nye vinde hos HB Køge!

Som det hører sig til før sæsonstart, så er det altid lidt svært at spå om, hvor langt de forskellige hold er i processen med at blive toptunet til første kamp. Selvom Horsens har haft lidt afgange i løbet af sommeren, og ser ud til stå svagere stillet end i sidste sæson, så har de alligevel fordelen af kontinuitet på trænerposten, mens de fleste spillere også var i truppen sidste år, dog ser startelleveren lidt tynd ud her til første kamp. På den anden front har vi HB Køge, som på papiret ser stærkere ud end længe set, men spørgsmålet er, om alle de nye spillere + trænere har fundet formlen allerede nu. Oftest kræver det lidt tid, at få spillet så mange nye spillere sammen, og derfor stiller jeg endnu et lille spørgsmålstegn ud fra Køges niveau så tidligt på sæsonen.

MEN, nu er der jo ingen grund til at være for skeptisk på forhånd… Spillermaterialet hos Køge ser jo forbløffende fint ud, den prominente trænerduo har skabt stor eufori og store forventninger, så mon ikke, at de skal ud og vise sig frem fra start? Selvom jeg ikke er i tvivl om, at Horsens på den lange bane nok skal spille med i toppen af 1. division, så kommer de virkelig til at mangle Buus, Prip og Jacobsen, som er rykket videre i karrieren, mens fraværene af Thorsen og Pohl ikke ligefrem gør det lettere at få maksimalt udbytte ud af første kamp i sæsonen. Oddset på hjemmesejr står en anelse lavt i min optik, for så stor forskel tror jeg ikke at der er på de to hold. HB Køge kommer med fornyet tro på tingene, og det skal nok komme dem til gode. Anbefalingen lyder på minimum 1 point til den nye trænerduo i HB Køge!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,75
X2
Gå til Bet365 *


AC Horsens – HB Køge: Statistik, topscorer og H2H

  • AC Horsens klarede ikke skærene i Superligaen i sidste sæson, hvor de ganske velfortjent tog en af de to nedrykningsbilletter. Har den Gule Fare hvad der skal til for at stryge direkte op igen?

  • HB Køge endte sidste sæson på 1.divisions 6.plads, men der er sket ting og sager henover sommeren med nyt trænerteam og nyt blod til spillertruppen, og umiddelbart står de styrket til den nye sæson.

  • Louka Prip endte øverst på Horsens topscorerliste i sidste sæson, men han har valgt at fortsætte karrieren i AaB, så nu afhænger meget af Casper Tengsted, som blomstrede op i slutningen af sidste sæson og endte med 3 sæsontræffere.

  • Jubril Adedeji endte øverst på HB Køges interne topscorerliste i sidste sæson med 6 kasser, men Agger og Jacobsen vil nok håbe at få gang i målslugeren Martin Koch igen, mens Pierre Larsen er kommet til fra Fremad Amager, hvor han stod for 8 sæsonmål i sidste sæson.

  • AC Horsens og HB Køge krydsede senest klinger tilbage i 2016, her vandt Horsens begge opgør uden at indkassere mål.


Expected Goals: AC Horsens vs. HB Køge – de seneste tre kampe

AC HorsensResultatxGHB KøgeResultatxG
Horsens – Silkeborg(0-0)1,22 – 0,39Viborg – HB Køge(4-0)3,99 – 0,94
OB – Horsens(4-0)1,55 – 0,33HB Køge – Esbjerg(1-2)0,9 – 0,72
Horsens – SønderjyskE(1-2)1,29 – 1,11Silkeborg – HB Køge(4-1)1,81 – 0,71
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar