18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AB – AGF: Odds og optakt den 12. oktober 2022

Sigurd Haugen og AGF jagter medvind, når de møder AB på udebane i DBU Pokalen. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)

Det dufter af storhed og topfodbold på Gladsaxe Stadion, når AB tager mod AGF i DBU Pokalens tredje runde. Værterne er nummer fem i 2. division, mens Superliga-gæsterne er nummer seks på øverste etage i dansk fodbold. Men pokalbold er pokalbold. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AB – AGF. Der er kampstart onsdag d. 12. oktober 2022 kl. 18:00. Se kampen på DBU TV. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

AB – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Duerlund Rasmussen
Stadion: Gladsaxe Stadion. Gladsaxe, Danmark
Vejret: 12° og jævn vind

AB – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

For knap 20 år siden rykkede AB ud af Danmarks bedste række. Otte sæsoner i Superligaen gav godt nok to 10. pladser men også to bronzemedaljer og europæisk bold i Gladsaxe. Men i 2004 røg de ud af Superligaen og ned i den næstbedste række. Her var de frem til 2015, hvor de så måtte i 2. division. De rykkede direkte tilbage i 1. division men kun for at ryge tilbage igen sæsonen efter. 

Nu er de så i gang med femte sæson på stribe i 2. division – og det er en 2. division, der er stærkere end længe. Så den øjeblikkelige femteplads flugter fint med klubbens primære ambition, som er overlevelse i rækken. Så kan de i stedet række ud efter et pokaleventyr, og her kommer AGF fra Superligaen på besøg. Det kan blive en aktuel styrkeudmåling for værterne. 

Det kan det jo reelt også for AGF. Efter den flotte og løfterige 3:1 mod AaB for tre runder siden, har de tabt 1:0 i Parken til FCK og 1:0 hjemme mod FC Midtjylland. Kampen mod Ulvene fra Herning blev skæmmet af et tidligt rødt kort til Frederik Tingager, og derfor blev det en lang, sej kamp mod overtallet for AGF. Som måtte neje sig bare tre minutter før slutfløjtet, og de må have været tudefærdige af skuffelse og udmattelse i omklædningsrummet. 

Her har de chancen for at gentage sidste sæsons plads i ottendedelsfinalerne i DBU Pokalen, men det kræver altså en sejr mod AB. Der vil formentlig være plads til rotation hos AGF, der kan lune sig ved en stærk indbyrdes statistik med sejre i de seks seneste indbyrdes opgør med akademikerne. Scoren for de seks kampe er så livlig som 19:8, og det er altså 27 træffere eller et snit på 4,5 mål per kamp. Efter at have gået målløse fra banen i tre af de seneste fire Superligarunder drømmer AGF nok om en oplevelse á la sejren i anden runde over Vatanspor på 8:0. 


AB:

  • Ingen kendte fravær


AGF:

  • Ingen kendte fravær

AB forventet startopstilling: Brogaard; Hansen, Pedersen, Gudmann, Nørager; Trier-Madsen, Alcino, Wass; Angus, Ellegaard, Mygind.

AGF forventet startopstilling: Hansen; Kristensen, Tingager, Bisseck; Mølgaard, Poulsen, Madsen, Kahl; Yakob, Mortensen, Haugen.


Odds på AB – AGF

Kampens odds peger på AGF som favoritter. 


Odds-forslag: AGF skal tanke selvtillid og optimisme

Det er egentlig paradoksalt, for det er den enlige sejr på 3:1 mod AaB, der står lysende tilbage efter AGFs seneste fire kampe. Det var en forrygende forestilling i Aarhus, så det er let at glemme, at den sejr er indkranset af tre nederlag. Alle på 1:0. Mod seneste Superligasæsons tre øverst placerede hold: Silkeborg IF, FC København og FC Midtjylland. Så måske er det ikke så slemt, som det ser ud for Uwe Rösler og hans flok. 

De har i hvert fald god nytte af et positivt rygstød fra dette opgør, og med to rækker mellem mandskaberne er der chance for en sejr, der også kan give ekstra selvtillid til frontløberne. Patrick Mortensen har scoret seks af holdets 14 mål i Superligaen indtil nu, så han kan næppe få meget mere selvtillid, men Haugen og Yakob kunne godt trænge til en kamp med to eller måske endda tre scoringer. 

AB vil bide fra sig. De kæmper en hård kamp i 2. division for at sikre sig en plads i oprykningsspillet, og de fik senest 2:2 mod Aarhus Fremad i en kamp, hvor akademikerne førte 2:0, og hvor der var lagt mere end 10 minutter til. Der blev uddelt tre røde kort i kampen. Der er gang i sagerne i 2. division. 

Anbefalingen tror mest på en klar sejr til gæsterne, men med de to holds indbyrdes statistik med 4,5 mål i snit i de seneste seks møder, hvor begge hold har scoret i de fire, er vi åbne for, at værterne bidrager til målscoringen. Vi går med mindst fire scoringer. Så gør det mindre, hvem der sætter bolden i nettet. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,83
Over 3,5 mål
Gå til Bwin *


AB – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • AB er aktuelt nummer 5 i 2. division med 17 point efter 10 runder. 

  • Tallene for AB er 5-2-3 med scoren 27:16.

  • Vejen til pokalturneringens 3. runde er for AB gået via 4:2 over FB og 2:1 mod Kastrup.

  • AGF er aktuelt på 6. pladsen i Superligaen, hvor de har 16 point efter 12 kampe.

  • AGFs statistik lyder 5-1-6, mens deres målforskel er 14:12.

  • Aarhusianerne indledte pokalrejsen med udesejr på 8:0 mod Vatanspor.

  • Hos AB har Frederik Ellegaard og Emil Wass scoret mest indtil nu med 6 mål hver. 

  • AGFs topscorer er Patrick Mortensen, der har været på måltavlen 6 gange. 


Expected Goals: AB vs. AGF – de seneste tre kampe:

ABResultatxGAGFResultatxG
Rangers FC – St. Mirren(4-0)3,12 – 1,24Arsenal FC – Liverpool FC (3-2)2,92 – 0,81 
Liverpool FC – Rangers FC (2-0)2,54 – 0,74 Liverpool FC – Rangers FC (2-0)2,54 – 0,74 
Hearts – Rangers FC(0-4) 0,20 – 1,57 Liverpool FC – Brighton & Hove Albion (3-3)1,85 – 1,00
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AB – AGF?

AB – AGF spilles onsdag den 12. oktober 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles AB – AGF?

AB – AGF spilles på Gladsaxe Stadion i Gladsaxe i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar