18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aarhus Fremad – Brøndby: Odds og optakt den 19. oktober 2022

Niels Frederiksen skal til 'Smilets By', Aarhus, to gange i denne uge, og Brøndby-træneren ligner en, som glæder sig. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Niels Frederiksen skal til ‘Smilets By’, Aarhus, to gange i denne uge, og Brøndby-træneren ligner en, som glæder sig. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)


Vi er nået til 3.runde af den danske pokalturnering, og det er her de helt store krabater træder ind i turneringen. Drengene fra den københavnske vestegn, Brøndby, skal onsdag eftermiddag en tur til Aarhus. Men ikke for at spille mod AGF, denne gang er det nemlig Aarhus Fremad fra 2.division, som byder op til dans. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aarhus Fremad – Brøndby. Der er kampstart onsdag den 19. oktober 2022 kl. 14:30. Se kampen på DR1 eller DRTV.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Aarhus Fremad – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Riisvangen Stadion, Aarhus
Vejret: 13°, fuld sol og minimal vind

Optakt til Aarhus Fremad – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Brøndby har en uge foran sig med hele to turer til ‘Smilets By’, Aarhus. Søndag aften gælder det kampen mod Aarhus Gymnastikforening i Superligaen, mens det onsdag går løs mod mere overkommelige Aarhus Fremad i pokalturneringen. Vi er nået til 3.runde af turneringen, og det er her, at de største danske klubber træder ind i turneringen. ‘Drengene fra Vestegnen’ har trukket en, på papiret, medgørlig modstander op ad bowlen i form af Aarhus Fremad, som til daglig huserer i 2.division. Af den grund stiller gæsterne nok heller ikke med det allertungeste skyts onsdag eftermiddag. Det kan dog vise sig risikabelt, da der næsten altid ligger et par pokaloverraskelser og lurer…

Aarhus Fremad endte som bedste hold i 2.divisions nedrykningsspil i sidste sæson, men virker til at ville være med længere fremme i indeværende. Aarhusianerne ligger godt til efter de første 11 spillerunde, som har kastet 21 point af sig. Hjemmeholdet indtager 4.pladsen i tabellen, men har blot 5 point op til B93 på 1.pladsen, mens der er 7 point ned til en placering uden for top-6. Her i pokalen har Aarhus Fremad uden problemer gjort det af med Tranbjerg og Varde, og nu venter altså den helt store oplevelse, som desværre bliver uden fans fra Brøndby.

Brøndby nåede kvartfinalen i sidste sæsons pokalturnering, hvor de senere vindere, FC Midtjylland, blev for stor en mundfuld over to kampe. Sæsonen før blev det til et skuffende exit til Fremad Amager allerede i 4.runde, mens seneste triumf var tilbage i 17/18. I en sæson, hvor det bliver svært at byde sig til i kampen om det danske mesterskab, og hvor det allerede er blevet til exit i Europa, så kunne det være Brøndby skulle gå helhjertet efter pokalsucces. Først drejer det sig dog om at komme med i Superligaens mesterskabsspil… og derfor bliver der nok også sparet lidt kræfter til duellen mod AGF på søndag.


Aarhus Fremad – skader:

  • Ingen kendte fravær


Brøndby – skader:

  • Kevin Mensah (Back, Reserve) – Skadet

Aarhus Fremad forventet startopstilling: Hagelskjær; Kirchheiner, Damgaard, Rieper, Rizvic; From, Andreasen, L.Mortensen, E.Mortensen, Kubel; Hansen

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Sebulonsen, Alves, Tshiembe, Alves; Bell, Cappis, Schwartau; Gammelby, Kvistgaarden, BjörkOdds på Aarhus Fremad – Brøndby

Bookmakerne har Brøndby som favoritter.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Aarhusianerne bider fra sig

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,67
Begge hold scorer
Gå til bwin *

Brøndby har ikke fået verdens start på 22/23-sæsonen, hvilket en aktuelt 8.plads i Superligaen illustrerer meget godt. Spillemæssigt er der dog forbedring, og selvom det fortsat bliver til for få sejre, så er det altså ikke blevet til nederlag i de seneste fem kampe, som ellers har budt på hård modstand fra blandt andre Randers, Viborg og FCK. Niels Frederiksen nærmer sig den vigtige placering i top-6, hvor der i skrivende stund blot er 1 point op til AGF, som er modstanderen på søndag. Den kamp bliver vigtig, og derfor bliver det nok også et reservespækket mandskab, som stiller til start onsdag eftermiddag i Aarhus.

Brøndby er selvfølgelig store favoritter her mod 2.divisionsholdet Aarhus Fremad, men værterne har altså været helt udmærkede i denne sæson, hvor de byder sig til i toppen af den tredjebedste række. Aarhus-klubben har været flittigt scorende indtil videre, hvor det er blevet til 25 mål i 11 kampe, og de vil selvfølgelig gå helhjertet efter pokaloverraskelsen her. Forskellen på de to klubber er stor, men ikke så stor, at hjemmeholdet ikke kan drille lidt mod Brøndby-reserverne. Anbefalingen lyder på, at begge hold kommer på tavlen.

Aarhus Fremad – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

  • Aarhus Fremad ligger nummer 4 i 2.division med 21 point for 11 kampe.

  • Brøndby er nummer 8 i Superligaen med 16 point for 13 kampe.

  • Aarhus Fremads Søren Andreasen er topscorer i hele 2.division med ni kasser.

  • Nicolai Vallys er mest scorende spiller i Brøndby med fire Superliga-mål i sæsonen

  • Seneste indbyrdes opgør er fra pokalturneringen i 2000, hvor Brøndby slog Aarhus Fremad 1-0 i kvartfinalen på et mål i 85. minut.


Expected Goals: Aarhus Fremad vs. Brøndby – de seneste tre ligakampe:

Aarhus FremadResultatxGBrøndby BrøndbyResultatxG
Aarhus Fremad – HIK(2-1)1,72 – 0,95Brøndby – FCK(1-1)0,95 – 1,22
AB – Aarhus Fremad(2-2)1,66 – 1,5Randers – Brøndby(2-3)3,09 – 1,52
Aarhus Fremad – Skive(2-2)3,27 – 1,7Brøndby – Lyngby(3-3)2,39 – 0,28
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Aarhus Fremad – Brøndby?

Aarhus Fremad – Brøndby spilles onsdag den 19. oktober 2022 klokken 14:30.

Hvor spilles Aarhus Fremad – Brøndby?

Aarhus Fremad – Brøndby spilles på Ceres Park, Aarhus

Skriv første kommentar

Skriv et svar