18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Årets Fodboldspiller odds

Kåringen af Årets Mandlige Fodboldspiller 2022 finder sted ved gallashowet Sport 2023 i Herning lørdag d. 7. januar 2023. I år er det spillerne Simon Kjær, Pierre-Emile Højbjerg og Joakim Mæhle, der er nomineret til prisen. Kan Leicester-keeperen forsvare sin titel? Vi bringer de bedste odds på Årets Fodboldspiller 2022.

Teksten opdateres frem mod eventstart.


Odds på årets danske fodboldspiller 2022

Bookmakerne har endnu ikke frigivet odds på Årets Fodboldspiller. Vi opdaterer afsnittet, så snart det sker.

Simon Kjær: TBA – SPIL HER >>*

Joakim Mæhle: TBA – SPIL HER >>*

Pierre-Emile Højbjerg: TBA – SPIL HER >>*

Du finder oddsene hos Unibet under “Specials” – “Danmark” – “Prisuddelinger” – “Årets Fodboldspiller 2022”.


Nominerede til Årets Fodboldspiller 2022

Og de nominerede er…


Simon Kjær: Nomineret til Ballon d’or og styrmanden på både landsholdet og i AC Milan

Simon Kjær har haft et forrygende 2021, vel nærmest det bedste år fodboldmæssigt. Efter skiftet til AC Milan i 2020 har Simon virkelig taget dirigentstokken hos Milano-klubben. Samme dirigentstok har han på landsholdet, hvor han som anfører altid går forrest som et godt eksempel. Simon Kjær viste både sine spillemæssige, men også ledermæssige egenskaber ved sommerens EM slutrunde, hvor Danmark, som bekendt nåede frem til semifinalen. Simon Kjær vandt prisen i 2009, samme år som han vandt årets talent. Simon Kjær har derudover været nomineret til prisen i 2015 og sidste år, i 2020.

Spil på Simon Kjær som vinder – KLIK HER >>*


Joakim Mæhle: Har taget fodbold-Danmark med storm

For første gang i karrieren er Joakim Mæhle nomineret til prisen og faktisk til en individuel pris. Det siger også noget om det år Joakim Mæhle har haft og den udvikling han har været igennem. Joakim Mæhle har haft et formidabelt 2021, som udover et skifte til italienske Atalanta, har budt på store præstationer for landsholdet. Joakim Mæhle kan dække begge backs, men trods hans foretrukne ben er højre, er det primært i venstre side, at Joakim Mæhle har braget igennem som landsholdsspiller. Hele syv mål for landsholdet i kalenderåret er helt uhørt for en back, og når han samtidig har været e humørbombe udadtil, så er det ikke tilfældigt at han er blevet en favorit blandt danskerne.

Spil på Joakim Mæhle som vinder – KLIK HER >>*


Pierre-Emile Højbjerg: Bundsolid og en ærlig fodboldspiller

Pierre-Emile Højbjerg var også nomineret til prise i sidste sæson efter at have præsteret godt i 2020, men i 2021 har Pierre-Emile Højbjerg alligevel overgået sig selv. Han har været fast mand for Tottenham i toppen af Premier League uanset hvilken træner, der har stået i spidsen for Spurs. Om det har været Mourinho, Nuno Espírito Santo eller nu Antonio Conte, så er Pierre-Emile Højbjerg en af de første på holdkortet. På landsholdet har han også fundet sin plads ved siden af Thomas Delaney på midtbanen. Den danske midtbanedynamo leverer top-stats på erobringer, tacklinger og løbepensum. Pierre-Emile Højbjerg vandt prisen som Årets Talent i både 2013 og 2014, men måske det er på tide at han træder et skridt op?

Spil på Pierre-Emile Højbjerg som vinder – KLIK HER >>*


Sådan kåres Årets Mandlige Fodboldspiller 2020 i Danmark

Det er medlemmerne af Spillerforeningen, der kårer Årets Mandlige Fodboldspiller ved afstemning. Det er således kollegaerne – danske spillere i ind- og udland – der afgør, hvem af de nominerede, der skal have titlen. Og netop af denne grund anses titlen for at være meget prestigefuld.

Tidligere vindere af Årets Mandlige Fodboldspiller
2020: Kasper Schmeichel
2019: Kasper Schmeichel
2018: Christian Eriksen
2017: Christian Eriksen
2016: Kasper Schmeichel
2015: Christian Eriksen
2014: Christian Eriksen
2013: Christian Eriksen
2012: Daniel Agger
2011: William Kvist
2010: William Kvist
2009: Simon Kjær
2008: Martin Laursen
2007: Daniel Agger
2006: Christian Poulsen
2005: Christian Poulsen
2004: Jon Dahl Tomasson
2003: Morten Wieghorst
2002: Jon Dahl Tomasson
2001: Ebbe Sand
2000: Rene Henriksen


Spil på Årets Fodboldspiller 2022

Unibet plejer at være skarp, når det kommer til odds på kåringer i sportsverden.