18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fodboldtips- og odds

Fodbold odds og fodbold betting er i højsædet på SpilXperten

SpilXperten er et sportsbetting-medie, der har beskæftiget sig indgående med fodbold odds og fodbold betting i mere end et årti. Vi ignorerer selvfølgelig ikke de andre sportsgrene, men fodbolden er i den grad i højsædet hos os, og derfor kan du også regne med, at vi altid tilbyder et seriøst og varieret udbud på verdens mest populære sportsgren.


Få fodbold tips hver dag

Vi dækker naturligvis Superligaen tæt, men også Premier League, Bundesligaen, La Liga, Serie A og Ligue 1 har fået en opskruet dækning – ligesom vi holder et naturligt stort fokus på de europæiske pokalturneringer Champions League og Europa League. Løbende vil du også opleve, at vores eksperter leverer fodbold betting tips fra de lavere danske rækker, The Championship, de lavere tyske rækker etc. – og pokalturneringer som FA Cuppen.

Ved ekstra store begivenheder som for eksempel VM i fodbold, leverer vi en særligt dybdegående dækning – bla. med fokus på de enkelte spillere. Og vi dækker også eksempelvis EM i fodbold for kvinder 2022.

Det afgørende er, hvor værdien findes!


De bedste fodbold odds

Samtlige bookmakere, der har licens i Danmark, udbyder odds på fodbold. Og mange af dem. Men hvor finder du de bedste fodbold odds? Vi har for nyligt lavet en undersøgelserne af bookmakerne, der afslørede, at du i hvert fald ikke går galt i byen ved at spille på fodbold hos bookmakere som 888sport, LeoVegas eller ved at bruge Unibet odds.


Aktuelle fodbold odds og tips

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter? Så er du havnet på den helt rigtige side. Herunder finder de bedste fodbold odds fra eksperterne, og du vil dagligt kunne finde interessante spilforslag til fodbold betting, så der altid er noget at gå i krig med. Velkommen til vores side med fodbold tips.

10. august 2022
Units 1/10
Tippet til 2.11
11. august 2022
Units 3/10
Tippet til 5.50
19:00
Units 2/10
Tippet til 1.70
12. august 2022
21:00
Units 2/10
Tippet til 1.97
13. august 2022
Units 5/10
Tippet til 3.75
16:00
Units 2/10
Tippet til 1.86
16:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 2.15
Units 2/10
Tippet til 9.50
16:00
Units 2/10
Tippet til 1.71
21:00
Units 5/10
Tippet til 2.05
Vis flere


Hvorfor følge vores fodbold tips?

Vi har sammensat et hold af eksperter, der forsøger at slå markedet. Analyserne er frit tilgængelige for dig, og derfor kan du læse med og vurdere, om du er enig i argumentationen eller ej. Du sparer således en væsentlig mængde research-tid, som vores eksperter har anvendt for at finde deres guldkorn.

Du kan naturligvis også se eksperternes statistik (i menuen til højre på desktop / i menuen herunder på mobil) og dermed blive klogere på, hvem der er skarpe på hvad.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Nyt tip
Gratis Spiltips
Superliga
1 2 49 50


Er du interesseret i dansk fodbold-historie? Så læs mere om Danmarks triumf til EM 1992 her.

1️⃣ Hvad er det bedste at oddse på?

Du finder de bedste spiltips til dansk og international fodbold hos SpilXperten. Her har vi samlet Danmarks skarpeste eksperter til at finde de bedste fiduser til dig!

2️⃣ Hvordan spiller man på en fodbold kamp?

Når du har fundet de bedste spiltips hos os, klikker du dig videre til den rigtige bookmaker (f.eks. bet365) og finder oddsene der. Når du ikke har en konto endnu, åbner du en og sætter penge ind for så at spille på kampen.